Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: İstanbul B.B-Beşiktaş

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

22 Mart Cumartesi
19.00
Atatürk Olimpiyat Stadı
LigTV

Beşiktaş'da Cisse'nin sakatlığı geçmedi, bildiğim kadarıyla. İbrahim Toraman cezalı. Ön liberoda oynayacak adam belli değil. Ama forvette Holosko-Nobre ile son maçları götürüyor, Beşiktaş.

İstanbul B.B özellikle 3 büyükler ile oynadıkları maçlara çok iyi konsantre oluyorlar, 3 büyüklerle yaptıkları 4 maçta yenilmediler.

Kıran kırana bir mücadele olur gibi, Beşiktaş için daha önemli olduğu için kazanır diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

olimpiyat stadı oldugu için bjk'nin puan kaybetmesi muhtemel. o stadda futbol oynamak için futbolcu olmaktan öte bişey olmak gerekiyor. yarın da hava kötü olacak herelde, şehir içinde böyleyse orayı düşünemiyorum, gitmeyi düşünen varsa vazgeçsin. tecrübeli birinden tavsiye size.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
İbrahim Akın BJK'da da ilk dönemde bayağı iyidi. Bir ara formdan düştü, anında adamı sildiler defterden bi daha da yüzüne bakmadılar. Zaten Ricardinho ve Delgado gelince de adamı yedeğe koydular. Arada sol kanada çıkartırlardı Tello'dan sonra o da yalan oldu. O bakımdan hırs yapmış olması normal. U21 maçlarında izlerdim adamı BJK'ya gelmeden evvel süper oynardı. BJK yaramadı çürüttü adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Altay alt yapısının son üretimiydi İbrahim Akın,ama biraz kendini toplaması lazımdı vaktinde,şimdi BB'de coşsun isterse fayda etmez pek.

altyapıdan değil ibrahim akın. altay'dan aldık. ama altay'da bizim altyapımız sayılır dksajd

ilk dönem dışında hiç oynamadı. oynadığında bişey oynamadı yani. adama dokundular mı atıyordu kendini yere. ibrahim akın takım oyunu ne bilmiyor. 2 sezon önce filan bir maçta şut çekiyor top direkten dönüyor bizimki ellerini başına götürüyor, ama orda biri golü atıyor herkes seviniyor ama ibrahim akın hala kaçırdığı gole üzülüyor. sevinmeye gitmiyor. bunu gördükten sonra gitsin yani. futbol 11 kişi ile oynanır ve takım olmak önemlidir. bunu hepimiz biliyoruz yani ama o öğrenememiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...