Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlhan Selçuk,Doğu Perinçek,Kemal Alemdaroğulu ve Ferit İlsever Göz altına alındı.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Adalet Bakanı kapatma davasıyla ilgili :
"Umrumda değil, ben o 71 kişinin kimler olduğunu bile merak etmiyorum. Çünkü ciddiye almıyorum."
dedi.

Başsavcının açtığı davayı ciddiye almayacaklar da neyi alacaklar merak içerisindeyim.

Sonra şimdi de ergenekon meselesiyle tekrar "Yargıya Saygı"yı hatırladılar Sam de onlarla beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
o zaman ülke müdafaası söz konusu olsa o zaman da kıllarını kıpırdatmaz bu millet diyosun?

ülke müdafasından kasıt amerika rusya işgali ise o zaman ülkeden bir milyon tane intihar bombacısı çıkar. şu anki durumda kimse kolay kolay bir başkasına bi çuval kömür için kurşun sıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
işine gelince yargıyı siyasetine alet eden şerefsizlerden iyidir.

Yargı kendi siyaset yapıyorsa ne olucak ? Siyasi görüşlerine göre hukuku uyguluyorlarsa ne olucak ?

Onlarda şerefsiz mi ?

Siyasetle alakası olmaması gereken , siyasi görüşlerine veya idolojik görüşlerine göre karar vermemesi gereken , uygulama yapmaması gereken kim aksini yapıyorsa bana göre hepsi haysiyetsizdir. Bunları ayırmaya kalkıp biri iyi biri kötü diyende onlardan farklı değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

85 yaşındaki bir insanı gecenin dördünde evden almak gözdağı vermek değildir de nedir.Yargı ordu eğitim sanki bunların hiçbirinde kadrolaşma yok mu sözüm ona rte yi savunupta yargının bağımsızlığından lütüfta bulunanlara.Kinaye dediğiniz nedir ki sizin bu ülkede mübalağlar olurken sonuçta evet yargının bağımsızlığı hüküm sürecek ve o 85 yaşındaki adam alnı ak bir şekilde oradan çıkacak ben buna inanıyorum ama bazılarının artık güneş balçıkla sıvanmaz sözünü kavramaları lazım ironik olan ise kendi yalanlarında batacak olmaları.

P.s. ben de kızgınım ama konuyu kitletmeyelim lütfen en azından burada birileri yırtsın bi taraflarını bizde karşı düşüncelerini görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cooldragon said:
Sly-One said:
darbe olsa bi derece, iç savaş çıkabilir.

İç savaş falan çıkmaz. Eskiden ideoloji savaşı vardı. İdeoloji her şeyden candan bile öenmliydi. Şimdi bir çuval kömüre oy veren insanlarla kendinden başka kimseyi düşünmeyen insanlar canını ortaya koyar mı?

İç savaş çıkmasa bile ülkenin şu andakinden çok daha büyük bir kaos ortamına sürükleneceğine inanıyorum. Birilerinin bunun için bilinçli olarak çaba harcadığına inanıyorum.Bu çabanın şu anda çok başarılı olduğuna, daha da başarılı olacağına inanıyorum. En basitinden paticik ortamında bile insanlar birbirlerine deli gibi diş bilemeye başladılar epeydir. Önce ülke dinciler-dinsizler diye bölünmeye başlandı, bu bölünme artarak devam ediyor.AKP karşıtlarının çoğu dinsiz kategorisine sokulmaya çalışılıyor. Bu dinsiz tabir edilenler 2 ye ayrılıyor, türbana özgürlük diyenler, türbanla özgürlük bağdaşmaz diyenler ( bu gruptanım ben nacizane ), sonra türbana özgürlük diyenlere diğer grubun AKPli damgası vurması ( çoğu AKP li, o ayrı ama yaftalamakta üstümüze yok ). Demem o ki AKP karşıtı olarak bile bilinçli bir birlik sağlayamıyoruz, birbirimize laf sokmaya çalışmaktan vaktimiz kalmıyor çünkü.Aynı 80 öncesi sol fraksiyonlar gibi zaten bölünmüş durumdayız her kafadan ayrı ses çıkıyor. Şimdi de AKP karşıtı sol kesim iyice bölünmeye birbirine düşman edilmeye çalışılıyor.İlginçtir ki son göz altına alınan kişilerin niteliği bu iş için çok uygun, çünkü İ. Selçuk, D. Perinçek, K. Alemdaroğlu öyle bir üçlü ki her birinin sol kesimde tapınırcasına sevenleri olduğu kadar gayetle nefret edenleri de var. Yani bu göz altına almalar sol kesimde farklı sevinmeler ve üzülmelere neden oldu bence, ne bileyim İ. Selçuk için üzülen bir solcu, K. Alemdaroğlu için üzülmeyip ' he ii olmuş, vardır onun bunnarla bi ilişkisi ' diyebilir, ya da tersi olabilir fln.Yani bu göz altına alınmalar, tutuklamalar devam ettiği sürece bir de bu tür kutuplaşmalar başlayacak. Yani biz hep bir onu bunu suçlama, bir sözcüğe takılıp genellemeler yapma daha da ileri giderek bizim gibi düşünmeyeni hain ilan etme, kısaca başımizı kuma sokarak gerçekte oluyor olanları görmeme gafleti içindeyiz, başkalarının bizi bölme girişimleri açısından çok elverişliyiz. Peki yıllar boyuncaki tavırlarına baktığımızda bu kökten dinci kesim için aynını söyleyebilir miyiz?, İstisnai durumlar dışında gayetle birlik ve beraberlik içinde emin(!?) adımlarla yürüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

de benim anlamadigim soykirim yoktur diyene ceza evren avrupa ulkeleri soykirim vardir dedigi icin dusence ozgurlugu bahanesi ile orhan pamuga sahip cikarak turkiyenin icislerine ve yargisina mudehale eder iken yazdiklari yuzunden militan muamelesi goren ve kaba saba bir sekilde "baskin" ile evinden apart topar kelepceli olarak goturulen ilhan selcuk icin neden cit cikarmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...