Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlhan Selçuk,Doğu Perinçek,Kemal Alemdaroğulu ve Ferit İlsever Göz altına alındı.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Bu ne abi yakında Penguen çizerlerini de Ergenekoncu bunlar diye içeri alacaklar. Her işlerine gelmeyen şeyi, her kötü giden şeyi Ergfenekon'u kullanarak hallediyorlar. Kolaymış demek ki kafadan bir çete yaratıp önüne geleni içeri almak aynı suçlamayla. Faşizm yaşanıyor resmen ülkemizde ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

laflarını görüyorum sly ve arttırıyorum. (:P)

ortada bir partiye açılan kapatma davası ile bir muhalif yazar, bir bilmemkaç yıldır emekli eski rektör, bir de oy oranı %0.bilmemkaç olan parti lideri var. bu gerçekten bir misilleme ise tarihin en acemice misillemesi olsa gerek.

suçlama, kanıt, alaka var mı zaten belli olur ama gözaltı var ortada sadece henüz. yürüyüşe katılan birini bile bunların hiçbiri olmadan gözaltına almak mümkün. davaya sanık olarak gösterilmiş filan değiller.

ayrıca bu olayda akp'yi desteklemek nasıl mümkün bilmiyorum ama benim yaptığım şey yargıyı komik bir iddianameyi göstererek türkiye tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir parti kapatma davasının açılmasını ülkemiz için utandırıcı bulmam. ekonomik ve politik zararlarına girmiyorum, ortada dişe dokunur kanıt olsa eyvallah. göreceğiz zaten nasıl ilerleyecek dava. kapanırsa da ülkem için üzülürüm sadece, nasılsa adamların başı kel değil yeni parti açarlar %57 yaparlar heh
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ergenekon nedir ne yapar kimlerden oluşur zamanından hangi aydınların canını aldı gram bilgisi olmayan adamlar burda dalgaya vuruyolar sıra bize gelicek ergenekon bizide vurucak falan diye cahilden mutlusu yok ülkemde!
zamanında doğu perinçeğin bir numaralı düşmanı olan ergenekona,geçenlerde doğu perinçek orataya çıkıp "bazı askeri isimler,ergenekon benim bilgimden yararlanmaya çalışıyorlar ama ben örgüt üyesi olamam" gibisinden açıklama yaparsa sorgulanır da göz altına da alınır
Sosyal ağlarda paylaş

kapatma davasıyla ilgili söylediklerinde haklı olabilirsin, daha bile oyları arttırır vs.
ama ben, kim ne derse desin, bunlar ne kadar oy alırsa alsın, bildiğimi söylerim. halkın çoğunluğu kör cahilse ben napayım.
bu yaşananlar 30ların almanyasında yaşananlara ne kadar benziyor bilmem dikkat edeniniz var mıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

eger yargi iktidari sorguluyorsa tabi ki bagimsizligi korunmali. eger polis ve savcilar muhalefeti net olmayan verilerle baski altina almaya calisan hareketler yapiyorlarsa elbette en sert sekilde elestirilmeli. O yuzden dun yargidaki bir olay icin boyle diyordunuz simdi boyle diyorsunuz lafi cok ucuz bir laftir.

kimse arastirma yapilmasin, iddalar karanlik kalsin demiyor ancak her isin bir yontemi var. misal van rektorune yapilan sorusturma kocaman bir lekedir. İlhan Selcuk'a yapilan bu gozaltina alma sovu tamamen baski ve tehdit amacli. Benzeri sekilde Tuncay Ozkan olayı. gecenlerde sahit konumunda oldugu bir olay icin azili kacak sanik muamelesine tutulmasi.
Bunlar da aynı hukumete dava acan savciya saldirilmasi gibi hukumetin gucunu kotuye kullandigini gosteren hareketler.
Sosyal ağlarda paylaş

İlhan Selçuk'u içeri alma sebepleri "Halkı isyana teşvik".

Bunun kaynağıda Cumhuriyet reklamları ve iktidar(ve gericilik) karşıtı yazıları.

RTE Halk istiyorsa şeriat da gelir şu da olur bu da olur diyine halkı birşeye teşvik vb. olmuyor da, %47 gibi çok güvendikleri oy oranına rağmen neden halkın isyanından(neye isyan? diye düşünmek lazım) bu kadar korkuyorlar canım Samcik sorarım sana ve diğerlerinize.
Sosyal ağlarda paylaş

akp can havliyle sağa sola saldırmaya başladı. durum sıkışık. geçenlerde 301'i meclise getireceğiz diyen akp bugün bir gazeteciyi tutukladı. söz konusu yazıda darbeden bahsettiği için. demokrasi demokrasi diye bağırıyor ama demokrasi sadece kendine... başka kimseye demokrasi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...