ahah video süper hele o sonunda adamın sesi bitirdi beni
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Dövüş Taktikleri?
saçını çek O.o
çok zor da kalırsan çember içinde filan,itişme başlıcak sonra sopa yiceksin , bundan kaçmanın güzel bir yolu şöyle , en azından ben bole yapıyordum , tatışırken pek karşılık verme itişme başlamadan barış elini uzat sağ elinle barışalım gibisinden , o ara bir afallama olacaktır eğer o da elini uzatıp sıkmaya yeltenirse sol yumrugumla yuzune sert bir yumruk yerlestirip o şokla ordan kaçmak.Ama yakalarlarsa fena yakalanmamaya calis,kondusyonlu gez.Teke tek kavga da işe yarayan şeylerden biri de , yumruk at ama vurmak için değil yani feyk bir yumruk , solla yumruk atarken sağ yumrugunu sakla ve o başını korumak için hamle yaptıgında karnına sağ ile bir vur , felç zaten yere düşer beklemedigi için , düşmezse tutup çembe tak yerdeyken vurma ama , kendini savunma amaçlı bunlar yanlış anlama , sakın kavga başlatma sadece bitir,başlarsa da ilk vuran sen ol,kavga çok hızlı gelişen bir olay ilk yumrugu yersen gerisi seri bir şekilde gelir çünkü.
Psikolojik yanıda var tabi bu işin, karşındaknin devamlı gözünün içine bak, sakın gözünü kaçırma yoksa korktuğunu zanneder :)
karsında gercekten bı termınator, bruce lee ya da alnında kılıc dovmesı olan bırı yoksa olayın buyuk kısmı psıkolojık olmaya baslıyo... hıc bı sekılde gerı adım atmadan adamın ustune gıdıceksın tabı kavga kesın olacak gıbıyse de ılk vurus senden gelmelı ve kız yumrugu gıbı olmamalı gerısı zaten dogaclamana kalmıs :)
"ben polat alemdar" de tırsıcaktır.
Çimdikle arkadan ve nice ass baybee de hissederek, olmadı ani ve uzun bir french kiss ver. Senden hızla uzaklaşır.
muşta taşı ve ilk yumrugu sen at
ya da muşta taşımadan ilk yumrugu at mesela benim ellerim kemiklidir vurdugum zaman muştayla aynı etkiyi gösteriyo
ayıca ilk yumrukla sersemlettikten sonra kafaya da gecebilirsin ama boyunla kafa atarsan hem komik olur hem de bir yararını göremezsin direk vücudu kullan
hehe
ya da muşta taşımadan ilk yumrugu at mesela benim ellerim kemiklidir vurdugum zaman muştayla aynı etkiyi gösteriyo
ayıca ilk yumrukla sersemlettikten sonra kafaya da gecebilirsin ama boyunla kafa atarsan hem komik olur hem de bir yararını göremezsin direk vücudu kullan
hehe
severek döv! hem beklenmedik olur, hem de ee. eee. bulamadım ama işte öle.
ayı yavrusunu severken öldürürmüş, ayı gibi olmalısın rocky
ayı yavrusunu severken öldürürmüş, ayı gibi olmalısın rocky
muşta bayaaa bi yasak yani muştayla adamı döversen sonra mahkemeye giderse yaprağı yersin.
niye ki. muştayla adamın elmacık kemiği kırılabilir diye falan mı. yumrukla da kırılabilir. en iyisi sivri taşlı bi yüzük tak. kavga anında avcunun içine çevir taşı. tokatla herifi.
bkz. kabadayı sdf
bkz. kabadayı sdf
muştayla keloglan heykelinin kafasına vurdum ilk aldığımda denemek için kırdı insana vuruncada içim cız etmişti ama yasak evet
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar