LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 HAhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 poopshit! Yahtzee demiş ki said: Valve seems to have missed the whole point of episodic games, which is more games, at lower prices, released more frequently. And while they seem to have one and two down, they continue to struggle with three. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Dogru demis. Valve Episode 3 yaninda verebilecegi oyunlarinda uzerinde calisiyor. Hicbir zaman tek basina cikarmaz ep3'u. Portal'a devam gelebilir, baska oyun gelebilir ama ben Left 4 Dead'i saklarlar diye dusundum ama o cikiyor 2 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 simdi left 4 dead kasım'da cıkıyor diye yazıyor ign'de, peki ep3'le birlikte mi gelicek ? 2 aya cıkıyor mu yani ep3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 left 4 dead ve tf2 nin sonunu getirecek oyunun NAtural selection 2 olacağını düşünüyorum ayrıca büyük olaslıkla left 4 dead le ep3 çikar, oyuncuların yüzde 90 ı multiplayer olan oyunları satın alıyor cok az insan ep 3 ü tek başına satın alır. şahsen ben tf2 yi orange box şeklinde aldım ama ep2 ve portal fiyatları ucuzluyordu acıkcası portal için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Episode 3 cikmayacak L4D ile tabiki. Daha oyunun screenshot'i bile cikmadi. Hicbir bilgi yok elimizde. Ama Valve'in taktigi Episode'larin yaninda 1-2 extra oyun daha vermek ki daha cok satsin. Yoksa cok satmaz sadece episode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 left 4 dead ile çıksa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 artık çıksın ama episode 3. yeter. YETER. en azından ne zaman çıkıcak sölesinler. hikaye tamamlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lan dedim kesin tarihi açıkladılar. öff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 LathspeLL said: Episode 3 cikmayacak L4D ile tabiki. Daha oyunun screenshot'i bile cikmadi. Hicbir bilgi yok elimizde. Ama Valve'in taktigi Episode'larin yaninda 1-2 extra oyun daha vermek ki daha cok satsin. Yoksa cok satmaz sadece episode. counter strike 2 i vercekkler... bi oyun programında izlemiştim... valveden yetkili biri ile söyleşi yapıolardı... senaryo biteli çok olmuş... orange box gibi dolu bi kutu üstünde çalışıolarmış şu an... ve cs2 i kesin verceklerini sölediler... ben onların yalancısıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Oyle bir haber duymadim henuz ama bencede mumkun olabilir oyle bisey. CS demode kaldi cunku. COD4 geldi, sildi CS'yi piyasadan. CS2'nin yapimi mantikli. Ayrica yeni paketi simdi duyursalar en erken 2009 yazi gelir, bana sorsaniz 2009 son bahar derim, o yuzden simdiden fazla heyecan yapmayin derim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 tf2'nin dönüşümünden sonra aklıma bender modelli cs2 geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tf2 grafikli cs2 büyük fail olur, cs:s'den bile kötü grafik yapmaları lazım ki eskici manyaklar oynasın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bence cok degisik bir sistem yaparlar. Eski cs konseptini koruyup bir suru yenilik eklerler falan. COD4'teki perk sistemi olabilir, strateji uretir perk sistemi. Hersey olabilir, Valve'ye guveniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ranking sistemi. SAS olarak kariyer yapmak, ne bilim GIGN olarak kariyer yapmak, Guerilla olmak onu ilerletmek. Experience olayı oyunun içine girmeli bence counter strike 2 gelirse. etkileyen iyi yönde değişiklik yaratan şeyler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 exp olayı falan olursada mümkünse cod4 teki gibi bilgiler makinada saklanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Benim istedigim sey COD4 gibi tek profile bagli degilde gunluk experience sistemi. Yani sunucuya girince 0'dan basliyorsun, oynadikca hizli experiance alip upgrade'leri, perk'leri aciyorsun ama sunucudan cikinca resetleniyor. Su Warcraft 3 RPG'li CS sunuculari gibi iste. Bence baya eglenceli olur. Cunku cod4'te level 55 olunca kaliyor, o level atlamada ki hazzi vermiyor. Ha sadece boyle olmak zorunda degil. Bazi sunucular gunluk level atlama olur, digerleri cod4 gibi olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Valve'dan Doug Lombardi episode 3'un 2010'dan once cikmasi cok zor demis. Ama sene sonunda biraz bilgi, video, screenshot falan vermeyi planliyorlarmis. Episodic sistemi kullanmalarinin nedenininden bahsetti ayrica. Half-Life 2'nin yapimi 6 sene surmus ve 40 milyon dolar harcamislar. Bu biraz panik yaratmis, "illa satmamiz lazim" moduna girmisler. Episode sistem ile HL2'nin uzerinden 4 seneden az bir sure gecmesine ragmen 2 episode cikardilar ve her 2 episode'da da yeni teknoloji, yeni oynanis, daha fazla hikaye vermisler oyunculara. Ayrica episode'larin oyun suresi suresi suanda "tam surum" oldugunu iddia eden bazi oyunlardan daha fazla oldugunuda eklemis Lombardi. Crysis'e gonderme yapmis :D. Biraz haklilar gibi evet. Ben guveniyorum Valve'a, Sonuca Episode 3 ile birlikte bir kac oyun daha verecekler, yine Orange box'un verdigi keyfi vereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Episodic sistemi sevmem, Half-Life 2'nin oynanışını tarz olarak(aksiyonumsu kaçıyor ama oyun gerçekten kaliteli) sevmem ama Valve'ın kullanıcı dostu bir firma olduğuna ve gerçekten çok iyi oyunlar yapabildiğine(TF2) inanıyorum.Ama 3.Episode'u eğer left 4 dead le falan pakatleyip yanına cs:s dod:s vs. koymazlarsa direk korsan olarak internetten indireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Iste onu diyorum zaten. Adamlar tek basina Episode 3'u kesinlikle satmazlar. Biliyorlar ki kimse orjinalini almaya yeltenmez o zaman. Orange Box neden basariliydi? Icinde Portal gibi potansiyeli yuksek, cok iyi gorunen bir oyun vardi, TF2 gibi cok beklenen bir online oyun vardi, HL1 ve Episode 1 icinde bedava geliyordu, ve Episode 2 vardi. Dikkat edersen Episode 2'yi sona yazdim. Cunku o paketi degerli klan seyler diger ekstralardi, sanki cok ucuza bir suru sey aliyormussun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Abi 2010 nedir, heyecanla bekliyorum bir de, geçmez ki bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 postaldaki firmanın işareti ep2 nin sonunda, kameralardan gördüümüz karlı bi yerdede vardı... ep3 acep bunu kullanırmıyız? freemanin elinde bi portal silahı güzel olur bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bu konuyu konusmustuk zaten. Borealis Episode 3'te olacak, gordon oraya gidiyor zaten. Portal silahini entegre ediyor olabilirler episode 3'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 başlığı görünce heyecan yaptım, "OHA" dedim. :p açmayın şöyle başlıklar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 LathspeLL said: Bu konuyu konusmustuk zaten. Borealis Episode 3'te olacak, gordon oraya gidiyor zaten. Portal silahini entegre ediyor olabilirler episode 3'e. görmemişim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar