Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 komik olmuş gerçekten, crysis oyun mu ya (:, grafik motoru yapıp piyasaya sürmüş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 razzRaziel said: lol onu iddia etmeye gerek yok zaten aynı cümlede geçmeleri bile saçma. crytek farcry ile piyasaya çıkarken, adamlar hl2 ile fps türünün yapı taşlarını belirliyordu. arkadaşım. bi oyunda ruh olucak önce. crysis farcry tarzı oyunlar sadece karşına bi plan üzerinden yürütülen operasyonlardan ibarettir. bir de türkçe tabi o ayrı. ama half life ta duygusal sahneler bir yana gerçek bir ruh var bana göre. yani cogu arkadaş da bunu iddaa edebilir. crysis falan tamam iyi görüntü grafik, fizik motorları saglam ama cok düz geliyor bana. hl farklı ya. ben hele ep2 nin sonundaki o sahnede gözlerim doldu ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 razzRaziel said: lol onu iddia etmeye gerek yok zaten aynı cümlede geçmeleri bile saçma. crytek farcry ile piyasaya çıkarken, adamlar hl2 ile fps türünün yapı taşlarını belirliyordu. bu postun altındaki iki yorumun senin için yazılmış olduğunu fark edip sonra tekrar benimkini okur musun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 tamam yanlış anlamışım sory. heyecanlandım birden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bi de gerekmedikçe uplamayın şu başlığı :( ben gidiym artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 topic insanlara dert oldu. Gör lan insanları valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Half-Life serisi üstüne yok ya bildiğin, her versiyonuyla çığır açtı adamlar oyun dünyasında. Bu kadar bekliyorlarsa bu adamlar kesin bir bildikleri var. Bence Portal 2 ile bir yere bağlayacaklar. Hatta Portal 2 hikayeye iyice dahil olacakmış gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 efsane bir şey yapıyorlar orası belli zaten. adamlarda para var, coder var, telif hakkı var, geçmiş var. susup susup en sonunda herkesin dibini vurduracaklar, öyle seviyor adamlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Adamlar bir kere çok innovative çalışıyor. Piyasayı incik cincik tarıyorlar, istatistik tutuyorlar. Ellerinde Steam gibi muhteşem bir platform var, information feed sağlıyor 7/24. Left 4 Dead, L4D2, Team Fortress update'leri ve diğer bütün yakın plan modlar adamların sadece testi. Deli gibi araştırma yapıyorlar. Bunlarıda HL üzerinde kullanıyorlar/kullanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 duke nukem nasıl satacak onu bekliyorlar, iyi satarsa onun yolunda devam etcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ya o değil de şu hl3 veya ep3 için min ve max sistem gereksinimlerini nasıl olacagını tartışalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ep3 source olur en dandik pc bile çalıştırır ama hl3 belli olmaz yeni motor yaparlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oyunu çıktığı gün koşup alıcam. kaç paraysa vericem ve ilk bitirenler arasında ilk 10 a yerleşmeyi düşünüyorumB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 öyle bi sıralama yok ama ben yine de ilk 10 a giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Valve bence Source'un artık eski bir motor olduğunun farkındadır. Episode 2'de shader efect'lerine abanmışlardı ama yeterli değil artık. Çok değiştirmeleri lazım bence. Artık olay shader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 omg hl3 http://www.youtube.com/watch?v=5N9Zq-_9Er8 fena yapmamış ama eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hl 3 de yere bakınca ayaklarını görmeyi falan ekleseler dadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 razzRaziel said: omg hl3 http://www.youtube.com/watch?v=5N9Zq-_9Er8 fena yapmamış ama eleman off bi garip oldum ya süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 böyle olursa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ben oynarim oynatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hl mantalitesine ters bu hareketler. silah değiştirirken yada yerden silahı alırkenki animasyonlar fln tamamen zaman kaybı oyunun akıcılığını engeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 o ne be, vucud bacak filan var, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bi de artık lütfen o el feneri cabuk dolsun. aydınlık alanda bile el feneri açık dolaşırım ben daha iyi motive oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 farım açık, yolum açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 escape said: bi oyunda ruh olucak önce. crysis farcry tarzı oyunlar sadece karşına bi plan üzerinden yürütülen operasyonlardan ibarettir. bir de türkçe tabi o ayrı. ama half life ta duygusal sahneler bir yana gerçek bir ruh var bana göre. yani cogu arkadaş da bunu iddaa edebilir. crysis falan tamam iyi görüntü grafik, fizik motorları saglam ama cok düz geliyor bana. hl farklı ya. ben hele ep2 nin sonundaki o sahnede gözlerim doldu ulan aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar