roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Binaural Recording yöntemiyle kaydedilmiş bu sesler aslında 2 kanal olmasına rağmen (stereo) beynimiz sesi yalnızca sağ ve soldan değil uzayın farklı noktalarından geliyormuş gibi algılıyor. Tıklayın Özellikle Virtual Haircut, Matchbox, Sexy Women's invitation çok iyi :) Diğerlerine de şuradan ulaşabilirsiniz, aa şu forum linkinten. THGTR- Asıl forum konusundan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 başarılı oyunlarda da böyle kayıt yapsalar keşke süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 filmlerde böyle olsa acaba nası olurdu ? yoksa böyle de ben mi dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hair cut iyi baya, bende ilk dinleğimde hoşuma gitmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bi de bşi vardı,stumble'da rastlamıştım.Sesin belli bir frekansı var biyolojik yaşınız 20'leri falan geçti mi duyamıyorsunuz sesi.20 yaş altı duyuyor,ama hiç 20 yaşaltı birine dinletmedim,üşendim.Nedir bunun oluru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 filmlerde bizim gözümüzdenmiş gibi bir izlenim yaratmasının bir manası olmayabilir 3. kişi bakış açısından izliyorsak. ama fps tarzı oyunlarda ve hatta 3. kişi kamerasından olan oyunlarda bile bu tarz seslendirme çok hoş olabilir (ama özellikle fpslerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 BulletRide said: Bi de bşi vardı,stumble'da rastlamıştım.Sesin belli bir frekansı var biyolojik yaşınız 20'leri falan geçti mi duyamıyorsunuz sesi.20 yaş altı duyuyor,ama hiç 20 yaşaltı birine dinletmedim,üşendim.Nedir bunun oluru? evet, hatırlıyorum. hatta gençler cep telefonu melodisi olarak kullanıyor sınıfta. öğretmen & hoca yaşlı, duymuyor. sadece gençler duyuyor :) ben denemiştim, duydum, annem dinledi e olm hadi çalsana ne bekliyon dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ardeth said: başarılı oyunlarda da böyle kayıt yapsalar keşke süper olurOyunlarda uzuuuun süredir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 aboo acaip basarili.... cok sevdim... evlencem ben bunla... edit:resmen sacim kesildi gibin geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Genellikle bazı akustik kayıtlarda da kullanılıyor bu yöntem.Mesela bazı senfonilerin falan kayıtları bu şekilde yapılıyor.Tabi biraz daha farklı yöntem,direk mikrofonun bulunduğu noktaya göre sağ/sol olayı olmuyo elbet.Ama mikrofonları ona göre panlıyolar,yani Left/Right kanallara gidişini balanslıyolar. Mesela dikkat ettiyseniz,davul'un tomları falanda hep sağdan sola yada soldan sağa falan panlanır,ki bi atak yaptığında davul'un ne yaptığı daha anlaşılabilir olsun diye. Tabi bu olay biraz daha detay oluyo,enstürmana göre değişiyo vesaire.Uygulama olarak tıpatıp aynı olmasalarda işin teknikleri baya yakın birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 süper ya matchboxta resmen gözlerim sesin geldiği yeri aradı kibrit kutusu faln var mı die :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 vay akp çok süper hele berber olayında makas kulağa yaklaştı bildiğin tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 evet. acildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 arcane said: Ardeth said: başarılı oyunlarda da böyle kayıt yapsalar keşke süper olurOyunlarda uzuuuun süredir var. hangi oyunlarda o_O yoksa ben hiç kulaklık takmıyo muyum acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 mümkünse kaliteli bir kulaklıkla dinleyiniz ve gözlerinizi kapatınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 kantırda bile var be sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 şu 20 yaş altı insanların duyabildiği ses frekansını test eden var mı? çevremde yetişkin dolu şu anda; http://s3.amazonaws.com/listverse/audioillusions/highfreq1.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hakkaten biri deneseya şunu merak ettim.ben duyamıyorum şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ben de duyamıyorum. arkadaşlar "yok anam ses falan, yemişler seni eki eki" diyip duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 20 den gun almaktayim, bu rahatsiz edici ses o sesse evet duyuyorum. ama bir daha duymak istermiyim bilmiyorum. surda 20+ olmaya ne kaldi ama de mi. duymam ondan sonra bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ses var duyuyorum ben. İğrenç bi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 21im duyuyorum ve iğrenç bi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 22 yaşını bitirdim duyuyorum ya ben ya ses bozuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 deeiynnntttt! die cikan sabit bi sesden bahsediosaniz ben de duyuyorum yasim 20yi de gecti. Absolut sen de duyuyo musun? ^^ yalan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 44 yaşında babam ve 43 yaşında annem ve 52 yaşındaki amcam duyuyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar