Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eşşek gibi ram kullanımı

Cons

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
sw stats felaket memory yer, violation öneririm onun yerine.
bu arada cons, onceden boyle bi kasılma yoktu yeni yeni basladı di mi? eger oyleyse sorunu baska yerlerde aramak lazım cunku.

ya oluyodu hep aslında, bugün çok fazla oldu delirtti, bakıyourm başka bişey harcayan programda yok
Sosyal ağlarda paylaş

windowed mode secili olmasın, video ayarlarından buna dikkat et. yani fullscreen oyna oyunu ama windowed mode olmasın, performansını dusurur. bi de oyun ile birlikte calısan programlara dikkat et, mesela virüs programın otomatik update oluyorsa bu updateler gerceklestigi sırada falan hd'den ses gelir, oyun da kasılır.
benim pc de baya bi eskidigi için takılma sorunu cok yasıyorum, interface ve addonların kalabalıklıgı da buna sebep oluyor ayrıca. bi de sunu soyliyim, oyunda o anda ne kadar az player varsa, o kadar az takılma yasarsın. mesela sabahın korunde gir oyuna fazla sorun yasamazsın. ama aksam 9'da girdigin zaman oyunda bulunan diger karakterlerin goruntuleri yuklenirken aynen dedigin gibi essek gibi takılıyor bende.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrı topic açmıyim, bu topici sömüriym ben de bari bi sorun için

iki ayrı evde yaşıyorum (anne-baba), annemdeki bilgisayar biraz dandirik, ama wow'u ilk yüklediğimde idare ediyordum, 10-15 fps falan, tangır tungur gidiyorduk yani. ama bi gün alakasız bi şekilde instance'a girdiğimde ölmeye başladı makine.
instance dışı 20 fps'yi bile görebilirken, instance'larda 3 fps filan almaya başladım. en fazla 6, dövüşler sırasında 3 falan yani. babamın evindeki kasayı iki ev arasında getirip götürmek gibi salaklıkla dahilik arasındaki ince çizgide dolanan bi fikir bile geliyor aklıma, en azından annemin evindeki bilgisayarın sorununu bulana kadar. neden olabilir ki bu? bilen var mıdır? spyware araması yaptım çıkanları sildim, virüs araması yaptım hatırlamıyorum şimdi çıkmış mıydı, çıkmışsa da silmişimdir işte :p disk birleştirici yaptım filan, gene aynı hiçbi değişiklik yok. acaba bir anda fan fazla ısınıp bi zarar görmüş filan olabilir mi? ya da ne biliym o tür bişey?

sevgilers saygılars
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...