Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 oyundayken bazen it gibi kasmaya başlıyor bakıyorum task menajerinden 400k 350k ram harcıyor wow, neden olur bu? keywords: it, köpek, eşşek, sığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 işlemci fanı olabilir. çok tozlanmıştır, bozuluyodur falan. bende de bu tarz bi sorun vardı fan yenilenince düzeldi, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 yok valla köpek gibi çalışıyor fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 normalde ne kadar harcaması gerekiyor sadece oyunun? ben de ona gore bi bakıcam da benimkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 benimki şu an normal hali 250k filan harcıyor, işin kötüsü işte 400k ya filan çıkınca hd den yemeye başlıyor takır tukur sesler geliyor hd den, oyunda deli gibi kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Spyware!!!! Format !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 addon varsa yolla sepete bide fan evet fan oku üfle aga bütün olay işlemcide wowda onu anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bende de var, fan ile çözemedim. WoW'u yeniden kurmak çok zor geldiği için format atmaya kıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 damagemeterlar çok yiyor sanırım onu bi kapattım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 addonun ne kadar kullandigi yaziyo olmasi lazim bi yerde, ya da onu yapan ayri bi addon olabilir. bongos kullaniyorum ben onda gosteriyo her addonun ne kadar yedigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 titanda gösteriyor ordan baktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Hangi addonun ne kadar ram yediği latency'nin yazdığı yerde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 oyuna yeni girdim shattrahtayım 420k kullanıyor şu an. nagrand a gectim 480k oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Standart ki bendede genelde 420+ yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 320k kullanıyo thousand needlesta boş ekran. hiç yavaşlama sorunu yaşamadım. veya 1 kez yaşadım o da recount çok data topladığındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 sw stats felaket memory yer, violation öneririm onun yerine. bu arada cons, onceden boyle bi kasılma yoktu yeni yeni basladı di mi? eger oyleyse sorunu baska yerlerde aramak lazım cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 6.81 toplam RAM yiyo benim addonlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 toggie said: sw stats felaket memory yer, violation öneririm onun yerine. bu arada cons, onceden boyle bi kasılma yoktu yeni yeni basladı di mi? eger oyleyse sorunu baska yerlerde aramak lazım cunku. ya oluyodu hep aslında, bugün çok fazla oldu delirtti, bakıyourm başka bişey harcayan programda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Alt-tab yapma. Her alt-tab yaptığında memory sızdırıyor (altına kaçırıyor lol), sonunda wow restart atana kadar oynanmıycak hale geliyor. Sebebini bilmiyorum ama bende böyle en azından >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 windowed mode secili olmasın, video ayarlarından buna dikkat et. yani fullscreen oyna oyunu ama windowed mode olmasın, performansını dusurur. bi de oyun ile birlikte calısan programlara dikkat et, mesela virüs programın otomatik update oluyorsa bu updateler gerceklestigi sırada falan hd'den ses gelir, oyun da kasılır. benim pc de baya bi eskidigi için takılma sorunu cok yasıyorum, interface ve addonların kalabalıklıgı da buna sebep oluyor ayrıca. bi de sunu soyliyim, oyunda o anda ne kadar az player varsa, o kadar az takılma yasarsın. mesela sabahın korunde gir oyuna fazla sorun yasamazsın. ama aksam 9'da girdigin zaman oyunda bulunan diger karakterlerin goruntuleri yuklenirken aynen dedigin gibi essek gibi takılıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ayrı topic açmıyim, bu topici sömüriym ben de bari bi sorun için iki ayrı evde yaşıyorum (anne-baba), annemdeki bilgisayar biraz dandirik, ama wow'u ilk yüklediğimde idare ediyordum, 10-15 fps falan, tangır tungur gidiyorduk yani. ama bi gün alakasız bi şekilde instance'a girdiğimde ölmeye başladı makine. instance dışı 20 fps'yi bile görebilirken, instance'larda 3 fps filan almaya başladım. en fazla 6, dövüşler sırasında 3 falan yani. babamın evindeki kasayı iki ev arasında getirip götürmek gibi salaklıkla dahilik arasındaki ince çizgide dolanan bi fikir bile geliyor aklıma, en azından annemin evindeki bilgisayarın sorununu bulana kadar. neden olabilir ki bu? bilen var mıdır? spyware araması yaptım çıkanları sildim, virüs araması yaptım hatırlamıyorum şimdi çıkmış mıydı, çıkmışsa da silmişimdir işte :p disk birleştirici yaptım filan, gene aynı hiçbi değişiklik yok. acaba bir anda fan fazla ısınıp bi zarar görmüş filan olabilir mi? ya da ne biliym o tür bişey? sevgilers saygılars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 said: 20 fps'yi bile görebilirken =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ehueh, dedik bilgisayar dandik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Annenle babanın evinin arası kaç dakika sürüyor? 8 yaşımdan 12'ye kadar misafirliğe gittiğimiz heryere playstation taşımış olduğum için anlıyorum yani. Edit: portable yoktuu o dönemde. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Saeros, windows ve wowun oldugu HDleri 2-3 gunde bir defrag yap işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar