Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 inanılmaz ses kaydı (+18)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

korkmicaksiniz zaten gerilmeniz lazım normalde 8 ve 9 da ,

eger ingilizce biliyorsanız 9 germesi lazım, en azından ordaki insanların o anda topluca olmekte oldugu fikri bile bi acayip

yada bana boyle oluyor ben sanki kendimi orda gibi hissettigim icin boyle seylerde geriliyorum.

evet
Sosyal ağlarda paylaş

korkmadık, etkilendik.

I just want to say something for everyone that I see that is standing around or crying. This is nothing to cry about. This is something we could all rejoice about. We could be happy about this. They always told us that we could cry when you're coming into this world. So we're leaving it, and we're leaving it peaceful. I think we should be happy about this.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam tamam , açıklamaları okudum ve açıkçası okurken irkildim.

8 de bildiğimiz şeytan çıkarma geyiği var , rahip dua okurken çıkardığı çığlıklar vs vs de neden kayda alınmış onu anlamadım.

9 da bir grup manyaklar toplu intahar ediyorlar. Büyük ihtimal adamın söyledikleri ayrı psikolojiyi delen hususlar.Dinledikten sonra bir insanın muhtelemen böyle birşey nasıl yapabildiğini durmadan sorucaksınız kendinize.

11 de herhangi bir frekansın bozulmuş gibi sesler duyucaksınız. Çığlığa benziyorlar , garip.
Sosyal ağlarda paylaş

yuh yanlız photoshopta açtım baktım tıkladığın karedeki rengi alan eye dropper aleti ile, harbiden aynı renklermiş :/

daha doğrusu dış çemberler aynı renk, ama içerlerde mavi gözüken mavi yeşik gözüken yeşil. dışarda ikisi de yeşil

PrudenT said:
oha göz yanılmalarına baktım da:

http://listverse.com/wp-content/uploads/2007/12/monspiral-tm.jpg

burda yeşil ve mavi gördüklerimizin ikisi de aynı renk: yeşil!

O.O
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...