arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 3 süper ehue o zamanın banu alkan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Herkezin korktuğu 9.dan hiç bişi anlamadım yani anlamadım derken salakca bişeydi 8. gram inanmadım zaten 11. çok klasik zaten cehennemden geliyomuş ses hede hüde kassan bizim evden de çıkar o sesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 korkmicaksiniz zaten gerilmeniz lazım normalde 8 ve 9 da , eger ingilizce biliyorsanız 9 germesi lazım, en azından ordaki insanların o anda topluca olmekte oldugu fikri bile bi acayip yada bana boyle oluyor ben sanki kendimi orda gibi hissettigim icin boyle seylerde geriliyorum. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 korkmadık, etkilendik. I just want to say something for everyone that I see that is standing around or crying. This is nothing to cry about. This is something we could all rejoice about. We could be happy about this. They always told us that we could cry when you're coming into this world. So we're leaving it, and we're leaving it peaceful. I think we should be happy about this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 açıkcası dün izlediğim çanakkale savaşı belgeseli daha çok etkiledi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 # The suicides were so well organized that the potion for the children was prepared in a different container (at a lesser strength, I assume) than the potion for the adults. adamlar her şeyi düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 oha göz yanılmalarına baktım da: http://listverse.com/wp-content/uploads/2007/12/monspiral-tm.jpg burda yeşil ve mavi gördüklerimizin ikisi de aynı renk: yeşil! O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 9'da ki konu nedir? Yani nerdeler, ne konuşuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bir tarikata ki insanlar çocuklarını öldürüp topluca intihar ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 türkçe olsaymış keşke anlamayınca korkulmuyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 10 inanılmaz seks kaydı diye girdim ses çıktı tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 İyi sen erken farketmişsin. Ben yarısında farkettim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 erken teşhis hayat kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bak mesela teşhisi de testis okudum ben. Dedim maytap mı geçiyor bu benle. Benim ilaç bitti de 2 gündür böyle acayip biri oldum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 6 n elan öyle hazır kartınızda YÜZ YİRMİ İKİ kontörünüz kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 olm ne konuşuyorlar ne ediyorlar açıkça anlatsanıza başlarım öyle işe psikoloji bırakmazsınız adamda siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hiç birinden etkilenmedim ben yada anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 tamam tamam , açıklamaları okudum ve açıkçası okurken irkildim. 8 de bildiğimiz şeytan çıkarma geyiği var , rahip dua okurken çıkardığı çığlıklar vs vs de neden kayda alınmış onu anlamadım. 9 da bir grup manyaklar toplu intahar ediyorlar. Büyük ihtimal adamın söyledikleri ayrı psikolojiyi delen hususlar.Dinledikten sonra bir insanın muhtelemen böyle birşey nasıl yapabildiğini durmadan sorucaksınız kendinize. 11 de herhangi bir frekansın bozulmuş gibi sesler duyucaksınız. Çığlığa benziyorlar , garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 11 bariz metal konseri kaydı be böle grup çıkmadan kalabalık sıkılmaya başlamamışken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 niye +18 bu? ses kaydı mı, seks kaydı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bende +18 i görünce bi an öyle okudum uykulu uykulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 roket adam said: 10 Enteresan Ses İllüzyonu Matchbox Rattle süpermiş abi. cıldırdım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Matchbox Rattle superde kulaklik ile dinlemek gerek heheh. yoksa hicbir anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 yuh yanlız photoshopta açtım baktım tıkladığın karedeki rengi alan eye dropper aleti ile, harbiden aynı renklermiş :/ daha doğrusu dış çemberler aynı renk, ama içerlerde mavi gözüken mavi yeşik gözüken yeşil. dışarda ikisi de yeşil PrudenT said: oha göz yanılmalarına baktım da: http://listverse.com/wp-content/uploads/2007/12/monspiral-tm.jpg burda yeşil ve mavi gördüklerimizin ikisi de aynı renk: yeşil! O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar