yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ipotekli malı kim nasıl alsın ne yapsın tam bir düğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 nazım bey daha secimleri baslamadan kaybettiği için böyle zırvalaması normal, sallamayın fazla siz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Trasty said: 600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya Ya adam direk zirva yanliz. 400 miyon dolar ciro yapan insaat sirketi varmi turkiyede hayir yok(edit: Konsolide satislarin toplami var tabiki..nedir bu adamin 20 tane oteli 30 tane sirketi vardir toplam ciro 400dur insaat da 60-90 arasidir, veya son enerji ihalelerinden 30 tane hidroelektrik santrali projesi almistir o bile 500 milyon dolar eder 2 - 3 sene surer gene etmez).. Genelde toplam is bitirmeler filan 2-4 milyar dolar civari en buyuklerin.. Tabi arkadas 400 milyon dolar ciro insaat sirketi derken babasinin devletten aldigi toplam tahaaut islerini kast ediyorsa sanirim 5-10 sene arasi surer o insaatlarin bitmesi ve toplam bedeli 10 seneye bolmesi gerekir oda 40 milyon dolar eder senede devleten aldigi hakedislerdir oda. Senelik ciro nedir o sene kestigin faturadir.. Diyelim konut uretiyorsun 400 milyon dolar senede fatura kesmen icin 2 milyar dolarlik filan bir konut uretmen lazim. Varmi ole bir konut tr de yok.. Toplu konutun en baba muteahidi olsan gene yok ornek KUZU GRUP Hani soyle buyuk insaat firmalarini dusunuyorumda tek cocuklusuda yokki bunlar arasinda.. O ciro degildir olsa olsa aldigi toplam islerin bedelidir oda 5-10 senelik bir tahaaut isidir zaten. 600 milyon dolar verecek gucumuz var demis birde.. Herhalde cash demek istemedi.. cunku..Turkiyede iste arsa ihaleleri yapildi gorduk kimler girdi.. Zorlu holding girdi oda bankasini satip buldu o kadar nakiti ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 orjinallikten bol ne var memlekette boşverin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Trasty... bapska... sana birsey diyecem ama affina siginarak soyluyorum... BIRAGH ALLAHINISEN, BIRAAAAAGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 azmo sen bi haka'nı goster bence ehaueha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Trasty said: 600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya kanka naber? ben askere gittiginde arkadasin olacagim kisiyim. istersen ozelden msn ver simdiden tanisalim kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sırf man utd 'nin siteyi c/p yaptıgı için küme düşmeli gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ahahha bi manchesterlı olarak o siteden nefret ederim flash site sevmem öyle, bir GS'li olarak bundan da nefret ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Şu anda öyle değil girdim normal bi web sitesi gibi gözüküyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 forumlarda tartışılıyormuş gs'nin tepki alınca değiştirmişler demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ehh be şimdi baktım da manu'nun girişten sonrasıyla aynıymış yani sırf giriş de değil. Yuh yani hiç yakışmamış. Tamam köklü kulüp, tamam aynı renkler falan da bi özgünlük olur di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 belki de tamplate'dir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 oha giris sayfasını gormustum ben site yenilendiginde harbiden aynısı olmus. cok da begenmiştim. ama degistirmişler artık giriş sayfası yok direk anasayfa acılıyor. eskisinden cok daha iyi oldu bu tasarım. gsstore sitesi de değiştirildi. aydın dogan'ın hukmunden kurtulduk valla, beni en mutlu eden sey bu. yeni yonetimle birlikte güzel değişimler basladı, devamı da gelicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Arkadaşlar Florya'nın satılacağını zannetmiyorum. Adnan Polat'ın projesi Floryayı satmak değil. Kendiside Acıkladı Antreman Tesisi olarak dünyanın en pahalı arazisi üzerindeyiz. Florya farklı şekilde değerlendirip Antreman Tesisleri başka yere taşınıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 liseli olayında haklı adam. nedir yani liseler arası maç mı yapıyoruz? tamam liseden çıkmış olabilir fakat şu anda türkiyede büyük taraftarı olan bir klüp... hayır yani lise lise diye diretmek niye anlayamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ayıp lan ayıp bu ne be direk almışlar templatei..adam gibi bi daha yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 manu nun sayfasını alıp replace all demişler.. iyi bi yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 uhahaahsuahdsa site olayı bombaymış . belki manu kopyalamıştır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Peki galatasaray'daki bu fettullah olayları nedir abi =) yoksa fettullah gs lisesi mezunu mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Wishmaster said: Peki galatasaray'daki bu fettullah olayları nedir abi =) yoksa fettullah gs lisesi mezunu mu :P :D Gerçi ne alakası var ki fetullah gülenin gsyle, o bi tek hakan şükürle alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bir tek o mu ?Sana en az 3-4 isim sayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ahha kopyacılar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Theghosthand said: Bir tek o mu ?Sana en az 3-4 isim sayarım. say pls biz de öğrenelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar