kfg Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben de bugun gordum, su anda sadece ingilizce, fransızca, almanca, japonca ve ispanyolca icin var, turkce ne zaman gelir bilmiyorum... 32Bit http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en 64Bit http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=874a414b-32b2-41cc-bd8b-d71eda5ec07c&DisplayLang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Günlerdir bekliyordum. Techcenter'da cikmisti ama public olarak mart ortasinda cikacak denmisti. Aksam kurunca yorumlarimi yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 getirileri neler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 5 Nisan diye biliyorum türkçe vs. diller için SP 1 The remaining languages will RTM in April. ve hayvani performans artışı sağlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bi sürü eksik düzeltilmiştir heralde başka ne olacak :) bi de umarım bu sp ile her saniye "bunu yapmak istiyo musun?" 2. saniyede de "bak yapıyorum bunu, eminsin di mi?" diye soran kendine güveni olmayan ve kullanıcısını delirten yarım bi işletim sistemi olmaktan çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 o uyarıların hepsi kapatılıyor bence yeni öğrenen biri için gerekli sorular =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 yok ya acaip uyuz ve anlamsız :) yeni öğrenen adam bu ne be der ya evet ya da hayır der, hayır diyince bakar işi olmuyo bu sefer evet der. Ne olduğunun önemi kalmaz o uyarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Nasi kapatiliyor o sorular? Ben User Account Control'ü (UAC) toptan kapattim o sorulardan kurtulmak icin. Bu sefer de her on dakkada bir "UAC kapali, bilgisayar tehlike altinda!!" diye popup cikiyor. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 "UAC kapali, bilgisayar tehlike altinda!!" mesajı da kapanıyor =) dur bakıp söylüyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 1 It is possible to get rid of this annoying User Account Control pop-up, as follows: Start/Run and type secpol.msc In the Security Policy editor select Security Settings/Local Policies/Security Options Now scroll down to the two following Security Options 1) User Account Control: behaviour of the elevation prompt for admins 2) User Account Control: behaviour of the elevation prompt for standard users For each of the above, select the desired option. Selecting "Elevate without prompt" will get rid of the annoying pop-up boxes, and will also help software load faster. Reboot Vista to make the policy work :) 2 http://www.tweak-uac.com/download/ 3 vista manager adlı program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Iyide o söylediklerin UAC acikken UAC yüzünden cikan popup'lari kapatmak icin. Onlari denemistim. "UAC kapali, bilgisayar tehlike altinda!!" pop-up'ini engellemiyor onlar. VistaManager'i falan denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 O zaman Vista Manager vista ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Shareware'mis ama. Ona para verecek durumum yok. Crack de kullanmiyorum. Ayrica sirf o özelligi icin koca programi yüklemek de istemem zaten. Vardir elbet baska bir yolu. Var mi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ehehe mirage, adam da sana bir sey begendiremedi =).. ya o isin sakası da, yukleyen ve wd external hdd kullanan varsa, ultimate'ların bazen gereksiz yere wd hdd icin driver isteme sorunu duzeltilmis mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 mirage ben yaptım programsız filan, popup kapanıyor. nasıl yaptın dersen söyleyemiyorum şu anda zira kendim pc'im yakında değil. :/ ama yapılıyor, vista püfleri veren bir siteden bulmuştum google karıştırıp. uac da "uac kapalı" diyen popup da kapanmadan zaten kullanılacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bulursan söyler misin Sam? Onu aramaya bile vaktim olmuyor şu günlerde valla. Vakitten tasarruf etmiş olurum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 amd 2600 1.5gb ram x1650 ekran karti vs var. vista kursam kaldirir mi acaba sistemim ? son zamanlarda xp iyice delirtmeye başladi beni.. hazir yeni sp1 de cikmişken vistayami gecsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sam said: mirage ben yaptım programsız filan, popup kapanıyor. nasıl yaptın dersen söyleyemiyorum şu anda zira kendim pc'im yakında değil. :/ ... http://www.sanx.org/tipShow.asp?index=324 ya da http://branoblogging.blogspot.com/2007/02/user-account-control-status-warning.html sp1 ile performans iyileştirmesi de yapılmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 1gb ram vardı vista kurmuştum cod 2 (dx 7) oynarken ram kullanımı 9xx mblerdeydi. Bir süre sonra pc kasılıyordu. :/ 2gb ram şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Uac'yi bende kapattım da hiç uyarı falan vermiyor kapalıdır risk altındadır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 biliyodum bu migrozoftun evil-doer olduunu!!1 UAC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 CaNNi said: Uac'yi bende kapattım da hiç uyarı falan vermiyor kapalıdır risk altındadır gibi. aynen, desktop'ta ultimate, laptop'ta home premium var, ikisinde de kapalı uac ve bi kere bile oyle bir sey cıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 İndirip kuran varmı ( herhalde ingilizce vista kullanan vardır ). Denildiği gibi performansta ciddi artış sağlıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ya arkadasım ben internetten indirerek geciniyorum vista 64'ü ama bi gün gelicek almak zorunda kalıcam, fiyatı nedir ultimate'in türkiyede ? birisi söyleyebilirmi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ben Almanca kullanıyorum. Dün 64 bit Vista'ya kurdum. Kurulum basitti. İlk başta "kurulum sırasında bir çok kez restart atılacak, otomatik atayım mı?" dedi. Tamam dedim alışverişe gittim. Bir saat sonra geldiğimde kurulmuştu. Pek bir performans farkı gözüme çarpmadı. Ama zaten bilgisayar sağlam olduğu için yavaşlık sorunum da yoktu. Belki ilerde anlarım faydalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar