Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GRUP HEPSİ

Miniþ

Öne çıkan mesajlar

12-13 yaşında bebeler dinlesin diye müzik yapıyor olmak ve bu müziği yapıp para kazanıp, gayet kokoş takılıp iğrenç bir hal almak insanlara hiç koymuyor demek ki diyorum her görüşümde bu iğrenç grubu. şahanın dediği gibi "bana bi moka frapiçino latte ganz alır mısın ajjkım" cı kızların dinleyeceği bir grup, hatta grup üyeleri de tam olarak bu tanıma uyuyorlar.

ayrıca bir de dizileri var bunların ki, tam bir felaket. 4 tane rol yapma özürlü çirkin kızı ekrana taşımışlar. sinem kobal bile daha iyi oyuncu bunlardan düşünün artık. bir de şu var, post'unda ne demek istediğini zerre kadar anlamadım. grup hepsi neyin hayatına başladı ki? cumartesi ben niye onları tanıyayim ya da? bu forumda 13-14 yaşında bebelerin olduğunu mu düşünüyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
12-13 yaşında bebeler dinlesin diye müzik yapıyor olmak ve bu müziği yapıp para kazanıp, gayet kokoş takılıp iğrenç bir hal almak insanlara hiç koymuyor demek ki diyorum her görüşümde bu iğrenç grubu. şahanın dediği gibi "bana bi moka frapiçino latte ganz alır mısın ajjkım" cı kızların dinleyeceği bir grup, hatta grup üyeleri de tam olarak bu tanıma uyuyorlar.

ayrıca bir de dizileri var bunların ki, tam bir felaket. 4 tane rol yapma özürlü çirkin kızı ekrana taşımışlar. sinem kobal bile daha iyi oyuncu bunlardan düşünün artık. bir de şu var, post'unda ne demek istediğini zerre kadar anlamadım. grup hepsi neyin hayatına başladı ki? cumartesi ben niye onları tanıyayim ya da? bu forumda 13-14 yaşında bebelerin olduğunu mu düşünüyorsun?

bu kadar nefes harcayıp yazdın; kayıp zaman. Ondan da öte ben bu yazıyı okudum; daha da kayıp zaman.
öhü
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi çok kısa.
ilk duyduğumda çok sesliliğinden falan etkilenmiştim.
belli ki müzikten anlayan bi aranjman bunlara vokal partisyonu yazıyor, dandik basit pop şarkılarının yüzü gözü değişiyor.
az önce tv de fikret kızılok görünce yine küfürler ettim çağımdaki müziğe ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

bunu bu kadar dert edinmek icin 13 yasında bir bebe olmaya gerek yokmus demek ki, 20lerini gecmis bir bebeyle de oluyormus.
Sosyal ağlarda paylaş

ppoyr said:

bunu bu kadar dert edinmek icin 13 yasında bir bebe olmaya gerek yokmus demek ki, 20lerini gecmis bir bebeyle de oluyormus.

okey. grup hepsi fanı arkadaşım benim. paticik.com forumlarına üye olurken üyelik sözleşmesinde, "beceremeyecek kadar kabiliyetsiz olsanız dahi laf sokmaya çalışın" ibaresi olduğunu bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bu forumda 13-14 yasında bebe oldugu zamanlardan beri takılanlar var, var olmasınada. Bırak 13-14 ü, paticike takılan adam 8-9 yasında olsa (razien, horizon ve bilumum türevlerini saymıorum) gene dinlemezki HEPSI yi. Bir yıgın ..........

Neyse anladınız siz.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar özürlü gerçekten özürlü.

türkiye'nin geldiği hale bakıp dert edinmek kesinlikle 20li yaşlarda bi "bebe" olmayı gerektiriyo ppoyr. yani muhtemelen kafanın henüz basmadığı bir durum olduğundan fazla kurcalama. müzik diye önüne atılan şeylere dönüp baktığın zaman ne demek istediğimi anlarsın zaten. ki bu küçük kadınlar yalnızca müzik değil dizi sektörüne de yapıştıklarından türkiye'nin müzik ve televizyon sektöründe ne denli "ileride" olduğunu görmek de zor değil.

küçük amerikayız ya, r&b cilerimiz eksikti bir tek çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Oturdum simdi, çayımı içiyorum. Paticik açılmış bi müzik bölümüne bakiim dedim. Şans eseri de bu başlık dikkatimi çekti okumak istedim.

O da nesi? İnsanlar bebe vb tarzı seyler diyorlar sırf "su grubu seviyorum" demis diye biri. Üslup problemi var sanırım bu noktada biraz. Daha rahat tartışabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli'ye katılıyorum.

Şahsen,Mumu'nun ilk tanımlaması ile kişisel fikirlerim örtüşüyor.Ayrıca şunu bi de ben alıntı yapıyım;

Mumu said:
müzik diye önüne atılan şeylere dönüp baktığın zaman ne demek istediğimi anlarsın zaten. ki bu küçük kadınlar yalnızca müzik değil dizi sektörüne de yapıştıklarından türkiye'nin müzik ve televizyon sektöründe ne denli "ileride" olduğunu görmek de zor değil.

R&b güzel müziktir aslında,ama nasıl yapıldığına bağlı.Bu zamanlarda Türkiye'de gerçekten bi çok grup,şarkıcı vesaire,milletin önüne "müzik" diye atılıyo.Artık çarpık batılılaşmamı dersin,kalitesiz müzikmi dersin,parayı veren düdüğü çalarmı dersin bilemicem.

Yaptıkları iş çok kalitesiz grup hepsi'nin,müzikal anlamda(çok sesli yapılmış eski pop parçalarının basit r&b alt yapılarıyla seslendirilmesi).Hepsi bale bölümünde okudukları için,ortaya görsel anlamda "r&b'li modern bale" gibi bişey çıkıyo.Spice girls,destiny childs(gerçi beyonce gibi bi devi çıkardı destiny childs) çakması bi grup diyebilirim,ki hitap ettikleri kesimin yaş ortalaması da,şu son zamanlar da ortaya çıkardıkları diziyle iyice bi düştü.Doğal olarak o kesimin dinlediği bi grup oldular.

Dinleyenede dinlemeyenede saygım sonsuz(herkesin birbirinin dinlediği müziğe saygı göstermesi gibi),ama tartışma yaratmadan,düzgün bi üslupla eleştiriye devam edilebileceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
insanlar özürlü gerçekten özürlü.

türkiye'nin geldiği hale bakıp dert edinmek kesinlikle 20li yaşlarda bi "bebe" olmayı gerektiriyo ppoyr. yani muhtemelen kafanın henüz basmadığı bir durum olduğundan fazla kurcalama. müzik diye önüne atılan şeylere dönüp baktığın zaman ne demek istediğimi anlarsın zaten. ki bu küçük kadınlar yalnızca müzik değil dizi sektörüne de yapıştıklarından türkiye'nin müzik ve televizyon sektöründe ne denli "ileride" olduğunu görmek de zor değil.

valla dert edincek daha baska meselelerim var, dinlemezsin olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...