KosPer Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Haha, oda arkadaşımın annesi tam tersi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Benim annemde memnun oynamamdan :) wow sayesınde yabancı dılım oldu. Oyuna başladıgımda 0 ıngılızcem vardı suanda ıngılızce sayesınde para kazanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 CapN said: Benim annemde memnun oynamamdan :) wow sayesınde yabancı dılım oldu. Oyuna başladıgımda 0 ıngılızcem vardı suanda ıngılızce sayesınde para kazanıyorum :) naptin ya oda biraz abarti olmamiş mi :O millet ingilizce kurslarina boşuna para akitiyo. alicaksin bi acc. tmmdir. bide şöle bişi war dil dile degmeden dil ogrenilmez.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bunun kız arkadaş modeli lazım bana ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 benim annemde memnun evde oturuyosun işte ne güzel diyo aehfuaehfuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 chamred said: bunun kız arkadaş modeli lazım bana ::o var bende... kardes versiyonuda var... bi anne eksik... benim arkin annesi deli wow oynuo ona sinir oluom... benimki nie oynamio... (sevgilimin annesi warcraft a baslamak istemis lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 CuteButPsycho said: CapN said: Benim annemde memnun oynamamdan :) wow sayesınde yabancı dılım oldu. Oyuna başladıgımda 0 ıngılızcem vardı suanda ıngılızce sayesınde para kazanıyorum :) naptin ya oda biraz abarti olmamiş mi :O millet ingilizce kurslarina boşuna para akitiyo. alicaksin bi acc. tmmdir. bide şöle bişi war dil dile degmeden dil ogrenilmez.. :P Abartı degıl ılk basladıgımda bır elımde sozluk oynuyordum sonra 60 olana kadar arkadaslarında yardımıyla okuduklarımı anlamaya derdımı anlatmaya basladım. Hardcore oynamaya baslayınca ventte devamlı pratık yaptık. Şuan turızım sırketınde calısıyorum trustlerı agırlıyorum vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ben boşanmanın eşiğine geliyorum haftada bir. Bulamadık oyun sevdalısı bir hatun.. Katlanacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hahah wow yüzünden kavga eden karı koca ayrılık sebebi mahkemede world of warcraft yüzünden... yargıç: hönk ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ehehere meheheree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Quest giver gibi anne uzak dursun pl0x ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Wayne said: hahah wow yüzünden kavga eden karı koca ayrılık sebebi mahkemede world of warcraft yüzünden... yargıç: hönk ?? boşanma nedeni;raid'de wipe yedik ahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 CapN said: Benim annemde memnun oynamamdan :) wow sayesınde yabancı dılım oldu. Oyuna başladıgımda 0 ıngılızcem vardı suanda ıngılızce sayesınde para kazanıyorum :) Erkek kardeşim, Anadolu lisesi'nde. Hıyarın 5 olan tek dersi İngilizce. (beden eğitimi bile 4) Thanks Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Süper abi işte ne veriyor sana boşa zaman kaybı dıyenlere cevap bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 wow oynayarak ingilice konuşmayı yazmayı okumayı öğrenirsin ancak.. mesela part participle ı perfect tense i öğreten bir add on sanmıyorum ki yoktur ehueh ha tabii ingilizce sınavında kağıda "WTF gief epix plx!" yazıp 80+ puan alınıyorsa evet wow ingilizce öğretir derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 sadece yazı dilinde değil, eğer ventrilo kullanan bi yabancı guilddeyseniz, ingilizce anlama ve konuşmanıza da baya faydası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?43,3179142,3180022#msg-3180022 BabacumMostors said: wow oynayarak ingilice konuşmayı yazmayı okumayı öğrenirsin ancak.. mesela part participle ı perfect tense i öğreten bir add on sanmıyorum ki yoktur ehueh ha tabii ingilizce sınavında kağıda "WTF gief epix plx!" yazıp 80+ puan alınıyorsa evet wow ingilizce öğretir derim :) bence vardır ya "it had been fun" diyen bi boss. ayrıca bakalım önemli qoutelara, "by fire be purged" hmm cok bi katkı salamaz evet "I'm the lizard king I can do anything" can/can't öğretiyoki yararlı bence, direk kaynağa odaklarnıp doors dinlenerek etkisi arttırılabilinir. "I have to improvize" aha iş perfect tense, hemde 5 metrelik simsiyah bi taurenın azından duyunca kolayca akıldan cıkıcağını samıyorum. "let the games begin" basit ama konuşma diline pratik ingilizceye dair önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 en azından kelime daarcığını, kalıpları kullanmasını flaan geliştirirsin. da bu oyuna harcaığın vakit ve öğrendiğin ingilizceyi düşünürsen gereksiz. ama eğlencenin yanında, çok fazla götürdüklerinin yanında bu tip getirileri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 said: "I have to improvize" aha iş perfect tense, hemde 5 metrelik simsiyah bi taurenın azından duyunca kolayca akıldan cıkıcağını samıyorum. o perfect tense deil :D perfect dedin mi fiilin 3. hali olacak oradaki to yerine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Cuce said: Forumdaki Yazıya Hitaben: "I have to improvize" aha iş perfect tense, hemde 5 metrelik simsiyah bi taurenın azından duyunca kolayca akıldan cıkıcağını samıyorum. evet bu perfect tense değil. bu ' must' ın elite hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Too soon, you have awaken me too soon Executus al sana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ya arkadaşın annesi honor kasıo o evde yokken wtb imba mom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hoş bi karikatür ama evet wow ingilizcegeliştiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar