aquatik Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 93 yıl önce Çanakkale'de kahramanca savaşmış şehitlerimizi ve Anzak askerlerini saygı ile anıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Şehitlerimize bizlere bugünleri sağladıkları için teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Şehitlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Çanakkale geçilmedi,geçilmiycek,geçilemiycek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 En son resim uçaksavar eksikliğinden mi yoksa eğitim falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 uçak savar eksikliğinden olması lazım eğitim falan yazmıyodu çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Şehitlerin ruhu şad olsun. Ayrıca bi de günün anlam ve önemine uygun olarak, size gallipoli filmini tavsiye ederim. Film çok yeni değil, 81 yapımı ve Mel Gibson'ın çıkış filmi gibi bişey. Gallipoli izlemeyen varsa izlesin, bence güzel bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Hepsine nekadar teşekkür etsek az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ruhları şad olsun hepsinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ruhları şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yarın cumhuriyet gazetesi cd veriyor, umarım unutmamda alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 memleketim ya. bünyesinde,kütüğünde olmaktan gurur duyuyorum. =) şehitlerimize milyonlarca teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Daha önce görmemiş olanlar için : Yemek listesi 43.ALAY 1.PİYADE TABURU 1.PİYADE BÖLÜĞÜ İAŞE CETVELİ TARİH: 19 HAZİRAN 1917 SABAH: ÜZÜM HOŞAFI ÖĞLE: YOK AKŞAM: YAĞLI BUĞDAY ÇORBASI EKMEK: TAM TARİH 26 HAZİRAN 1917 SABAH: YOK ÖĞLE : YOK AKŞAM: ÜZÜM HOŞAFI EKMEK: TAM TARİH 18 TEMMUZ 1917 SABAH: ÜZÜM HOŞAFI ÖĞLE: YOK AKŞAM: YOK EKMEK: YARIM TARİH 8 AĞUSTOS 1917 SABAH : YARIM EKMEK ÖĞLE : YOK AKŞAM : ŞEKERSİZ ÜZÜM HOŞAFI EKMEK : YOK Vatan size minnettardır. 1917 yılı 'Çanakkale Yemek Listesidir' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Yunanlıların, ingilizlerin, italyanların öldüğü böylesine kanlı bir savaşın her sene anılmasını doğru bulmuyorum falan diyecek liboş yok mu? bütün politik topiclerde aydın takılmayı biliyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://www.resimler.tv/data/media/293/ataturk-canakkale-savasinda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mekanları cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 MrMarvelous said: Yunanlıların, ingilizlerin, italyanların öldüğü böylesine kanlı bir savaşın her sene anılmasını doğru bulmuyorum falan diyecek liboş yok mu? bütün politik topiclerde aydın takılmayı biliyolar =) Provokasyonda sınır tanımıyorsun bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ombakkombak said: Provokasyonda sınır tanımıyorsun bakıyorum. +1 MrMarvelous said: Yunanlıların, ingilizlerin, italyanların öldüğü böylesine kanlı bir savaşın her sene anılmasını doğru bulmuyorum falan diyecek liboş yok mu? bütün politik topiclerde aydın takılmayı biliyolar =) o liboş dediğin insanlar orada ölenleri italyan, ingilizveyatürk diye ayırt etmez. gerçi hepsi sabun gibi eriyip gitti. orada olanların tek ortak yönü buydu.. savaşları anmak demekle neyi kast ettin? böyle bir savaşın parçası olup yüzbinlerce hatta milyonlarca insanın yaşamına neden olanları sorgulamak mı, böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için çaba sarf etmek mi? yoksa her yıldönümde gösteriler düzenleyerek 8-10 yaşlarındaki çocuklara ermeni, ingiliz süngületmek mi savaşı anmak? o da yetmedi lise çocukları beyaz bir kağıda kanlarını akıtıp türk bayrağı yapsınlar? senin deyiminle liboş olan bu insanlar acaba bu çocuklar büyüdüklerinde bu işi başkalarının kanlarını akıtarak yapmaya kalkarlar mı diye düşünürler? kusura bakmayın biraz liboşluk yaptım çok ileri gittiysem mesajım silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mustafa Kemal Atatürk demiş ki said: Bu memleketin topraklarında kanlarını döken Ingiliz, Fransız, Avustralyalı, Yeni Zelandalı, Hintli kahramanlar! burada, dost bir vatanın toprağındasınız. Huzur ve sükun içinde uyuyunuz. Sizler, Mehmetçiklerle yanyana koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar! Gözyaşlarınızı dindiriniz. Evlatlarınız bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve rahat uyuyacaklardır. Onlar bu topraklarda canlarını verdikten sonra, artık bizim evlatlarımız olmuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar