adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bugün ÖSS için ne yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 üni kapasiteleri %25 arttırıldı diye duydum doğru mu bu ? doğruysa her üniye eşit artış mı olacak ? bi de bu yıl girenler için mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri said: bugün ÖSS için ne yaptınız? Dota oynadım asdfdsddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 eheh ben de indiana jones'ları izledim yarına hazırlık olsun diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Lopeth said: üni kapasiteleri %25 arttırıldı diye duydum doğru mu bu ? doğruysa her üniye eşit artış mı olacak ? bi de bu yıl girenler için mi bu azaltılmış olmasın? bilmiyorum hiç bir fikrim yok böyle bir haber duymadım bilmiyorum ama arttırılmasından çok azaltılması daha mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 HİÇBİRNİZ KAZANAMIYACAKSINIZ !!! ---PUAAMUHAHHAPUAHAGDSAJTR--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bu topağın silinme ihtimali yok mu?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 unac said: HİÇBİRNİZ KAZANAMIYACAKSINIZ !!! ---PUAAMUHAHHAPUAHAGDSAJTR--- 2 ay sonra görüşelim güzelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Lopeth said: üni kapasiteleri %25 arttırıldı diye duydum doğru mu bu ? doğruysa her üniye eşit artış mı olacak ? bi de bu yıl girenler için mi bu bildiğim kadarıyla toplam kapasite artırıldı, şu 81 ile 81 üniversite muhabbeti var ya. yani itüde 80 varsa yine 80, ama atıyorum muş a üni. açıyorlar oradaki yeni kontenjan genele kont. artışı olarak etki ediyor. ama kesin bir bilgi değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tüm össye girecek patilere kolay gelsin şimdiden. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 artık mat2 299 yapıorum. paticik tişörtüyle ntvye çıkacam bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 YÜRÜ BE KİM TUTAR !11! bi de şey de; "PATİCİKLE HAZIRLANDIM, DERECE YAPTIM" evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha s2 299 mu? yuhannes. e full yapmana 1 puan kalmış :) türkiye derecesi patiden mi çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 asinanyavuz said: Lopeth said: üni kapasiteleri %25 arttırıldı diye duydum doğru mu bu ? doğruysa her üniye eşit artış mı olacak ? bi de bu yıl girenler için mi bu azaltılmış olmasın? bilmiyorum hiç bir fikrim yok böyle bir haber duymadım bilmiyorum ama arttırılmasından çok azaltılması daha mantıklı değil mi? bana verseler yetkiyi bende azaltırım ama arttırılacak çok büyü ihtimal. Az buz da değil %25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kastırıp çalışmama rağmen hala sözel 2 den 260-265 yapıyorum umarım bi yer tutar ya valla stresi hiç çekilmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu sene fen liselerinin girmemesi avantajı var o da sadece sayısallar için normal olarak.Fen liselerinin yüzde seksen doksan oranda yerleştiğini tahmin ederek ilk 4000-5000 falan kafadan yok o açıdan biraz şanslı sayılıyor bu sene ki sayısallar.Böyle biliyorum ben bu seneyi başka bi olay yok.Ha bi çok kişi de yeniden sınava girecek bir şansımızı deneyelim diyecek ama onlardan da 300 400 kişi çıkar en fazla ilk 30.000 e giren yine tahmin yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 özel fen liseleri çoğunluktaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 2500 fen girmiyor 1500 tıp kapasite artışı olacak ortalama 4 k kayma bekliyorum inşallah yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Atatürk Fen geçen sene 98 kişi mezun vermiş say-2 ortalaması 278 :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 okul puanı eklenmiş hali mi =P 4k kaymaz da mühendisliklerde 1,5 k felen kayar. tabi bi boğaziçi odtü bilkent sabancı için falan bunları söylemek zor =) kaymalar 5000'den sonra etkili olur diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yok abi okul puanı dahil değil tabi naptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ginaly said: artık mat2 299 yapıorum. paticik tişörtüyle ntvye çıkacam bekleyin. utku yemiş sizi beyler...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 son zaman sınawı say-2 280 öss hedef : 280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yalnız öss 2007'i çözdüm bugün moral geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adamınbiri said: bugün ÖSS için ne yaptınız? 5 tane eye of storm 1 durnholde 1 mana tombs 9 saat wow oynadım lan kendimden utanıyorum millet neler yapmıştır bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar