Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:
üni kapasiteleri %25 arttırıldı diye duydum doğru mu bu ? doğruysa her üniye eşit artış mı olacak ?

bi de bu yıl girenler için mi bu

bildiğim kadarıyla toplam kapasite artırıldı, şu 81 ile 81 üniversite muhabbeti var ya.
yani itüde 80 varsa yine 80, ama atıyorum muş a üni. açıyorlar oradaki yeni kontenjan genele kont. artışı olarak etki ediyor.
ama kesin bir bilgi değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
Lopeth said:
üni kapasiteleri %25 arttırıldı diye duydum doğru mu bu ? doğruysa her üniye eşit artış mı olacak ?

bi de bu yıl girenler için mi bu

azaltılmış olmasın? bilmiyorum hiç bir fikrim yok böyle bir haber duymadım bilmiyorum ama arttırılmasından çok azaltılması daha mantıklı değil mi?

bana verseler yetkiyi bende azaltırım ama arttırılacak çok büyü ihtimal. Az buz da değil %25
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene fen liselerinin girmemesi avantajı var o da sadece sayısallar için normal olarak.Fen liselerinin yüzde seksen doksan oranda yerleştiğini tahmin ederek ilk 4000-5000 falan kafadan yok o açıdan biraz şanslı sayılıyor bu sene ki sayısallar.Böyle biliyorum ben bu seneyi başka bi olay yok.Ha bi çok kişi de yeniden sınava girecek bir şansımızı deneyelim diyecek ama onlardan da 300 400 kişi çıkar en fazla ilk 30.000 e giren yine tahmin yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...