Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

stres yapmaya gerek yok zaten şu aralar aldığınız puanlar eğer ilk grişiniz se özelikle sizin sınav performansınızın karşılığı olacak puanlar değil.. Şu aralar artık temponun yükselmesi gereken zamnalar.. Tüm konular bittikten sonra yapılan 2 denemden sonra eksikleri görüp üstüne gidilmesi lazım.. Şu an daha erken, öss ile ilgili konuda yazdım da şimdi gaza basamaya başlarsanız sınav sırasında performansınızın zirvesine çıkarsınız ve yapabileceğinizin en iyisini yapmış olursunuz.. Orda da yazdım gene yazıyım, kimse sizin her soruya doğru cevap vermenizi de beklemiyor, elinden gelenin en iyisini yap önemli olan bu.. kolay gele
Sosyal ağlarda paylaş

fighting_falcon said:
ulee 287okul puanı dahil üniversiteye yerleştim hemide boş yerde değil mühendislik hemide dandik mühendislikde değil met-malz hemide dandik ünide "sayılmaz" kocaeli:D
çalışın gençler sırf mat çalışın onlar 28 net olduktan sonra fen türkçe yarım olsada yerleşirsiniz(SAY)

yanlış anlama ama hedef sonuç ilişkisi =)
Sosyal ağlarda paylaş

fighting_falcon said:
ulee 287okul puanı dahil üniversiteye yerleştim hemide boş yerde değil mühendislik hemide dandik mühendislikde değil met-malz hemide dandik ünide "sayılmaz" kocaeli:D
çalışın gençler sırf mat çalışın onlar 28 net olduktan sonra fen türkçe yarım olsada yerleşirsiniz(SAY)

sen yine şanslıymışsın gerçi sistemin değiştiği sene girdin, bizim jenerasyon senin kadar şanslı değil :)

KOÜ çevrenin tavan taban puanı 40 ksür puan artmış geçen seneye göre, metalurjiyi sen düşün artıkın
Sosyal ağlarda paylaş

telasa gerek yok, her zaman oldugun sinavlar gibi gececek eer sters yapmazsan... stersini sakla sinav bittikten soona tercih sonuclarini beklerken yaparsin ama bu sinavda cok rahat ol... sinavdan once fazla su tuketme. Sinavda rahat olman icin azina bi seker at. sinav oncesi bi cikolata ye. Gordugun en kolay sinav olacak merak etme...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...