TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 az kaldı öss'ye stres yapıyoruz. ne yapıyoruz ne yapalım he söyleeyin offf off :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çalışıyoruz lan işte neden stres yapıyorsun alan ne puanlar neki stres yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 say'dan ea'ya geçtim ortak alan yazcam daha 220'i geçemiyorum enreye gidicem ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ben her hafta 4 kere kazıkazan oynamaya başladım 60.000 ytl çıkarsa özele gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 gerilim yapmayın keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben ea dan rahat 285 çıkarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben say-2 244 :( da düzelecek valla bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 stres yapmaya gerek yok zaten şu aralar aldığınız puanlar eğer ilk grişiniz se özelikle sizin sınav performansınızın karşılığı olacak puanlar değil.. Şu aralar artık temponun yükselmesi gereken zamnalar.. Tüm konular bittikten sonra yapılan 2 denemden sonra eksikleri görüp üstüne gidilmesi lazım.. Şu an daha erken, öss ile ilgili konuda yazdım da şimdi gaza basamaya başlarsanız sınav sırasında performansınızın zirvesine çıkarsınız ve yapabileceğinizin en iyisini yapmış olursunuz.. Orda da yazdım gene yazıyım, kimse sizin her soruya doğru cevap vermenizi de beklemiyor, elinden gelenin en iyisini yap önemli olan bu.. kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fighting_falcon Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ulee 287okul puanı dahil üniversiteye yerleştim hemide boş yerde değil mühendislik hemide dandik mühendislikde değil met-malz hemide dandik ünide "sayılmaz" kocaeli:D çalışın gençler sırf mat çalışın onlar 28 net olduktan sonra fen türkçe yarım olsada yerleşirsiniz(SAY) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yoksa siz üniye girince hepsinin bittiğini sananlardanmısınız? hepsine çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 lan 235 civarı yapıyorum say 2. çok sıçık bir durum. geçen sene bu zamanlar 200 yapıyordum öss de 308 yaptım demekki 342 yapıcam tamam ya sorun yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 gidin bi tükkan açın geçinin gidin olm ne öss'si ne üniversitesi salakmısınız nesiniz. vizem vardı bugun DD anca alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 sırf türbanlı girmek için kasıyorum. fantezi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 git uyu,kız kes,bar'a git hayatını yaşa zaten 2012 de ölcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 la bende gircem sınava.. açık öyreyim okiycam 4 senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fighting_falcon said: ulee 287okul puanı dahil üniversiteye yerleştim hemide boş yerde değil mühendislik hemide dandik mühendislikde değil met-malz hemide dandik ünide "sayılmaz" kocaeli:D çalışın gençler sırf mat çalışın onlar 28 net olduktan sonra fen türkçe yarım olsada yerleşirsiniz(SAY) yanlış anlama ama hedef sonuç ilişkisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ÖSS çabuk çabuk girer hararetli girer üniversite kanırtır Malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fighting_falcon said: ulee 287okul puanı dahil üniversiteye yerleştim hemide boş yerde değil mühendislik hemide dandik mühendislikde değil met-malz hemide dandik ünide "sayılmaz" kocaeli:D çalışın gençler sırf mat çalışın onlar 28 net olduktan sonra fen türkçe yarım olsada yerleşirsiniz(SAY) sen yine şanslıymışsın gerçi sistemin değiştiği sene girdin, bizim jenerasyon senin kadar şanslı değil :) KOÜ çevrenin tavan taban puanı 40 ksür puan artmış geçen seneye göre, metalurjiyi sen düşün artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 fen bilimlerinde 220 felan yapıyorsanız takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 telasa gerek yok, her zaman oldugun sinavlar gibi gececek eer sters yapmazsan... stersini sakla sinav bittikten soona tercih sonuclarini beklerken yaparsin ama bu sinavda cok rahat ol... sinavdan once fazla su tuketme. Sinavda rahat olman icin azina bi seker at. sinav oncesi bi cikolata ye. Gordugun en kolay sinav olacak merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 eisenheim said: la bende gircem sınava.. açık öyreyim okiycam 4 senelik Direk oku? ÖSS ye ne gerek? İÜ de değil misin şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 daha 3 ay var. kasmayın. ama kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 B)-tam 3 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 az kalmış geçmiş olsun şimdiden fsdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar