Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İddaa hakkında birkaç soru


Absolut

Öne çıkan mesajlar

İnternet üzerinden kullanan var mı iddaayi? Birkaç sorum var bana ÖMden ulaşırsa bilen biri sevinirim.
Hatta sorularımı yazayım.
Acc. aldım hesaba para aktardım. MAş sonucu kısmında 4-5 maçı seçtim ve maçlar ekranın sağına eklendi. Yanlarındaki kutucuklar henüz işaretsiz. Kutuların hepsini işaretliyorum ki bu yanılmıyorsa iyi biş. Bundan sonra ne yaptıysam DEVAM sayfasına geçedim. Ya sistem seçeneklerinde hata veriyor ya da MBS sayısı ile sorun yaşıyorum biri açıklar mı ne nedir ne değildir? Nasıl oynamalı internetten. Daha önce yurtdışı sitelerde çok oynadım ama kendi dilimdeki çok karışık geldi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte o maç ekranında ganyanlara basa basa gitcen.

bu arada bilyoner coma saygılarımı iletiyorum. sürekli 1er milyonluk kupon yapıyorum. yaklaşık 30 kupon yaptım 2 tanesi tuttu. bilyoner com saygılar. gerçi benim de öküzlüğüm mevcut bu durumda. fransa ligine abandım da abandım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş tecrubelere göre 1 kupon fantazi yapılır 6-7li maç 2. kupon bankolara oynanır 3-4 maç. Yani bi taraftan aldığın ile fanteziyi beslersin. Fantezi bi tutarsa gerisi hikaye zaten. Ama önemli olan oynadığın miktarı abartmamak yani şimdilik 1YTL ile başladım ilk 1000YTLmi tamamlayınca 2YTL oynamaya başlıcam :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...