Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karşıyaka - Orduspor


GenceKsK

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:
karşıyaka ait olduğu ligde oynamaya devam ediyor,sorun yok,her sempatizanı olduğumuz takımların her maçını başlık olarak açmıyoruz genelde güle güle.


Türkiyenin en büyük ikinci ilçesinin,tüm imkanlar bakımından TSL yayın gelirleriyle beraber 4-5 baş takımdan sonra başaltı olabilecek takımı Karşıyaka.1912'de kurulması ,bu ligde en çok bulunan takımlardan biri olması,her spor branşında yatırım yapması vs vs. Saymiicam,çocuk bilmiyor buranın literatürünü belli gaza gelmiş açmış da,Kasımpaşaların,İstanbul BB'lerin oynadığı ligde Karşıyaka yoksa ben bunu bi düşünürüm.
Neden sert çıktın bu kadar Karşıyaka'ya üzücü yani.Neyse canın sağolsun.

Üstte mesaj gelmiş onu yanıtlamak gerekirse,evet potansiyel çok yüksek bir takım ama pederin yöneticilik günlerinden de bilirim.Taraftar ve yöneticinin arası çok açıktır futbolda yani bu adamlar için mi yatırım yapıcam tarzı entegredir Ksk yönetiminde...Selçuk Yaşar falan gibi büyük Egeli iş adamları da para musluğunu sıkınca Ksk daha çok Basketbola odaklandı.Zaten Basketbol açısından en sağlam taraftara sahipiz Bjk ile beraber.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karşıyakanın ne durumda olduğunu anlatma bana lütfen bende izmirliyim senelerdir ne işler döndüğünü biliyorum fakat izmirdeki büyük iş adamlarının karşıyakaya yapılan yardımı göztepeye yapmamasını kaldıramam.
Doğma büyüme göztepeliyim,maçlarına giden bir insanım,karşıyakayı sevmeme olayım ikili rekabetten değil,sadece bir takıma yardım edilip,türkiyede başarısı karşıyakadan bin kat daha iyi olan takımı(göztepe,atletico madrid,çeyrek final vs biliosundur) bu borç batağına mahkum edip onca çabaya rağmen her sene 2.lig 1.grupta sürünen takım karşıyaka.
o yüzden hak ettiği yerde.
paranın konuştuğu futboldan ben zevk almıyorum, o yüzden de chelsea,real madrid gibi takımlardan da o kadar parayla elde edilen başarısını kaldıramıyorum.
futbolu seviyorum.
seyircisi bizim seyircimizden daha iyi olabilir karşıyakanın şu dönemde.
fakat antalyada play off ta kazanıp 1.lige çıktığı o gün göztepe taraftarının karşıyakadan daha iyi olduğunu bütün izmir gördü.
şuanda amatörde olmamız birşeyi değiştirmiyor.maddi olanaksızlıklar sağolsun.
konuyu umarım tartışmaya getirmezsin ben sadece düşüncelerimi söyledim, en büyük ksk hede hödö demezsen sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat karşıyakayı sevmediğin için böyle düşünüyosun sizi bu duruma getiren basınızdakiler .. taraftarında başınızdaki insanlara söz geçirememesi

KARŞIYAKA taraftarının yönetimde sözü vardır ...

KARŞIYAKA NEDEN BU DURUMDA,

KARŞIYAKA'nın senelerdir galatasaray a borcu vardı . dışarıdan adam alamıyorduk ama adam satabiliyorduk . BU sene bu borc bitti . Rıdvan Dilmende SAOLSUN . onun hakkınıda zor öderiz ...

KISACASI TSL YE İZMİR TAKIMI OLARAK KARŞIYAKA VE TARAFTARI ÇOK YAKISIR ...

Ayrıca göztepeli arkadasım takımın amatörde olabilir gidin maç izleyince kulup para kazansın gecen sene macınıza geldim stadda toplam 30 - 50 kişi vardı yoktu ...

İNŞALLAH AÇIKLAYICI OLMUŞUMDUR ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında Göztepe'ye de çok fazla yatırım yapıldı,şu anki duruma düşerken Ege seramik olsun,Esenpen olsun çok fazla şirket bünyesinden fon aldı ama Göztepe'ye o aşı tutmadı,ayrıca 2005-2006 sezonunda Karşıyaka Belediyesinden 1 trilyona yakın para gitti Göztepeye'ye,Ksk yönetim kurulu referanslı ve teminatlı..Ksk'ye yapılan yatırımın daha fazla olmasının tek sebebinin tüm branşlarda baş liglerde oynaması ve sadece futbol endeksli dönmeyerek.Spor okulları ve restoran-tesis vs olarak kendi yağında kavrulabilmesidir de.Karşıyaka semtini bilirsiniz,sahil boyu kortlar olsun,yelkenler olsun,hatta çarşı girişndeki hot-dogcı bile olsun,Karşıyaka klübüne gider para.
O yüzden kendimize yeten bir ilçeyiz,İzmir'i temsil etmesin Prudent o zaman ama beni,semtimdekileri temsil etsin ilçem süper ligde ok,biz zaten bunu hakediyoruz.
Hadi canlar sağlıcakla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
taraftarları hiç beğenmiyorum, gördüklerimin %90ı işe yaramaz adamlar.
edit: göztepeli falan değilim yanlış anlaşılmasın.


Adabınla konus lütfen bende tribündenim
işe yaramaz adam olarak kimi gördün karşıyaka sadece çarşısı deil karşıyakada 5000 çeşit insan var 1 o kadarda mahalle var ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genelleme ve tümevarım toplumsal bir sorun boşver.
Çevresini değiştirmesi güzel bir öğüt olabilir sadece rahatsız oluyorsa.
Neyse Ksk üzerine de konuşulacak başka birşey yok futbolda,senelerdir onca yatırıma rağmen vasatı anca aşıyoruz.Basketbol forumunda daha çok konuşulmasını dilerim sadece,iyi gidiyoruz çünkü.
Neyse saygılar,iyi akşamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GenceKsK said:
Adabınla konus lütfen bende tribündenim
işe yaramaz adam olarak kimi gördün karşıyaka sadece çarşısı deil karşıyakada 5000 çeşit insan var 1 o kadarda mahalle var ...


sırf sizleri içine katmamak için hepsi demedim %90 dedim zaten.
serseri abi çoğu sanki kendiniz bilmiyorsunuz yapmayın allah aşkına ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...