Eternalus Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 alın sabaha kadar oynayın http://games.funnygames.nl/lemmings/index.html bilmeyenler için açıklama: oyunda lemminglere yön veriyorsunuz, zaten severleri de anlatır birazdan,türlü faaliyetler var, kazma falan. siz yçn veriyosunuz lemmingler gidiyo. lemming nedir? bir tür gerzek sincap fare karışımı kemirgen. ama olsa beslerim evde, http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lemming http://en.wikipedia.org/wiki/Lemming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 yanlış yer sanırım :) ama süper oyun bu ya hehe +1 (tu) falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bu topicte istediğim bi mesaj var ama bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ahah sega versiyonu. bu oyunu master system'le oynuodum ben daha ilkokula bile gitmiyodum lan oha acaip nostalji oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 commodore 64 de yokmuydu bu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fun modeda basladım da mining i seciyorum hiçbiri kazmıyor nasıl yapıcaz onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fun mode'da calışmazlar gezinirler öle sadece fun mode işte. şaka şaka, miningi tıklatıp lemmingi seciceksin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fun la trickyi bitirdim kendime geldim valla ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kullanabileceğin abilitylerde sayı yazıyo. ilk bölümde mine değil dig yapıcaksın :) ondan mine yaptıramıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 napcağımız anlamıyorum delircem ya. kazıcak mıyız napcaz olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ay lav lemings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 voys, kazıcaksın tırmanıcaksın merdiven kurucaksın eziceksin parcalıycaksın şemsiyeyle süzülüceksin ve lemmingleri kapıya ulaştıracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 basher bölümünde çıkışı bulamıom ben heu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 altta slider var bazı bölümer bi ekrandan daha büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 oyun unutmuyo sizi bu arada ha söyliyim. cookie falan hallediyo bi şekil. kaldığın yerden devam olabiliyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kapı nerdekı? girdiğin yer mı? orasıysa oraya kadar merdıven dosedım çıkmıolar dışarıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 haritanın bi yerinde böle ufak merdivenli genişce bi yapı olması lazım dişarıya cıkan acık hava gösteren orası kapı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 anaa sayfa sağa sola gıdıomuş ağsfkasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Cuce said: fun mode'da calışmazlar gezinirler öle sadece fun mode işte. Of Cüce ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Küçükken mmac G4'te oynardım bunu. Her lemming ölünce gözleriniz dolar, öyle masum, tatlı elemanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 offf şahane, geçenlerde ps3 demosunu oynadığımdan beri acayip canım çekmişti. hey gidi hey, ilkokuldayken ne oynardım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yeni nesil iste daha lemmingsi bilmiyo, kazicak miyim, nereye gidicem diye soruyo adam, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 muhteşem oyun ya, puzzle namına rakibini görmedim portal'a kadar o derece yani. aslında oyunlar bölümüne açmak lazımmış şu başlığı. tricky'de bitirdim, öbürleri fazla dellendirir çünkü minicik adamlara isabet ettirmek imkansız hepsi aynı yere yığılınca.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar