Ekmek Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 FightInTheShade said: tekkende ezdim hz.omer'i eddy almis hep ayni hareketi yapiyo mal olum cakinca paul'la sustu o da bisey mi assassins creed de ömerden aliosun questleri hatta fight night da ömerle kapisiosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 var ya şimdi yüklerken forumlara bakıyordum bakalım bir de ömer tokatlayalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hz omer koskoca iskenderiye kutuphanesini icinde allah gecmiyo bu kitaplarin diye yaktiran adam misket icin cocuk oldurmek az yazilmis ence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 sezar yakmamış mıydı onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 İskenderiye kütüphanesini Romalılar yakmıştı diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ombakkombak said: İskenderiye kütüphanesini Romalılar yakmıştı diye biliyorum ben. Tarihteki kanıtlanamayan iddialardan biri İskenderiye Kütüphanesi'ni yakanın kim olduğudur. Sezar döneminde Romalılar, Büyük İskender orduları ve Hz Ömer zamanı için kütüphaneyi yakanın onlar olduğu iddia edilmişti. Sanırım bunu yakın zamanda Tarih konusuna açmakta yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 O kütüphanenin nasıl yandığı bilinmiyor ama spekülasyonlar arasında sezar, hz.ömer ve İmparator I. Theodosius (üçüncüsü sanırım en güçlü argümanlara sahip) var. Ama kim yaktıysa herhalde dünyanın ortaçağdan çıkmasını bi 500 yıl geciktirmiş olabilir. Öyle bir kütüphane bir daha ancak artık bir dünya devleti kurulduğunda olur, düşünsenize dönemin nerdeyse tüm dünya araştırmacıları tarafından elde edilmiş bilim birikimi tek bir kütüphanede. O kütüphane kalsaydı herhalde şuan kolonileşiyorduk uzayda, onun yerine klasik mekaniğin nası olduğunu anlamakla uğraştık newton gelene kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 içinde necronomiconu bile barındırıyordu.belki yüce eskileri uyandırabilirdik.o zaman evrende kolonileşmemiz bin sene evvel başlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ben klasik mekanik diyorum sen necronomicon diyosun :/ o kütüphane yıkıldığı için yaklaşık 1600 senelerine kadar aristonun yanlış mekaniği ile süründük. helm sağolsun newton geldi de kurtardı bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuştum demin, şeytan icadı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 oh.. korktum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 S_h_a_D_o_W said: Ha misket ha playstationn ha gamecube ha nintendo ds ha psx ha da xbox 360. !!!!!!!!! ustanin bilmedii konsol yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 dininizide alın abicim diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 misket şeytan işiyse playstation işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 O yorumu yapan arkadaş şeytan icadı internet kullanmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hyr olay öle değil internet şeytan işi olabilir ama o arkadaş şeytanın icadının onun alehinde kullanıyor yani milleti şeytanın icadını kullanarakdan uyarıyor insalığı bu sevaptır. haha :P sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 şeytan ps3 üretse satanist olurum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ooo ne güzel be, artık nihai çözüm bulunmuş. feyk mesajı delil göstermek. geçenlerde sınav ortasında namaza gitmek isteyenin başlığı gibi. adamın (?) geyiğine yazdığını anlayamayacak kadar köreldi mi mizah anlayışı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Harry potter içinde warlock diyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 paladine (c.c.) isteruk kuran librami gelsin yoksa oda seytan icadi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Geçen cuma çıkışı baktım bir adam eline broşür almış dağıtıyor sağa sola , içinde de 30-40 madde alt alta yazılmış. İbret olsun diye birisini yazıyorum: "Tavla oynayıp, sonra kalkarak namaz kılanın durumu, irin ve domuz kanı ile abdest alıp, kalkarak namaz kılanın durumuna benzer, her kim tavla oynarsa Allah ve Resulune isyan etmiştir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 namaz vakti misket oynuyor diye çocuk astırabilecek birisi varsa sapıktır. psikopattır. faşist diye bişi varsa direkt alasıdır. bu olay gerçek veya değil, böyle bir cezaya, cezayı verenin hazret sıfatı var diye isyan etmeyen hatta meşru gören varsa da bizzat köle ruhlu zavallı homo erectusdan hallice beyin fonksyonu olan bir humanoiddir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ardeth said: O kütüphanenin nasıl yandığı bilinmiyor ama spekülasyonlar arasında sezar, hz.ömer ve İmparator I. Theodosius (üçüncüsü sanırım en güçlü argümanlara sahip) var. Ama kim yaktıysa herhalde dünyanın ortaçağdan çıkmasını bi 500 yıl geciktirmiş olabilir. Öyle bir kütüphane bir daha ancak artık bir dünya devleti kurulduğunda olur, düşünsenize dönemin nerdeyse tüm dünya araştırmacıları tarafından elde edilmiş bilim birikimi tek bir kütüphanede. O kütüphane kalsaydı herhalde şuan kolonileşiyorduk uzayda, onun yerine klasik mekaniğin nası olduğunu anlamakla uğraştık newton gelene kadar sdf abi internet va işte, kütüphanenin allahı mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 internette bilgi varmiydi yaws? facebukh yutub muzik indirme ve mesene den baska bir ise yariyormuydu bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar