Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3 şeytan icadı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FightInTheShade said:
tekkende ezdim hz.omer'i

eddy almis hep ayni hareketi yapiyo mal

olum cakinca paul'la sustu

o da bisey mi assassins creed de ömerden aliosun questleri
hatta fight night da ömerle kapisiosn
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
İskenderiye kütüphanesini Romalılar yakmıştı diye biliyorum ben.

Tarihteki kanıtlanamayan iddialardan biri İskenderiye Kütüphanesi'ni yakanın kim olduğudur. Sezar döneminde Romalılar, Büyük İskender orduları ve Hz Ömer zamanı için kütüphaneyi yakanın onlar olduğu iddia edilmişti. Sanırım bunu yakın zamanda Tarih konusuna açmakta yarar var.
Mesaj tarihi:
O kütüphanenin nasıl yandığı bilinmiyor ama spekülasyonlar arasında sezar, hz.ömer ve İmparator I. Theodosius (üçüncüsü sanırım en güçlü argümanlara sahip) var. Ama kim yaktıysa herhalde dünyanın ortaçağdan çıkmasını bi 500 yıl geciktirmiş olabilir. Öyle bir kütüphane bir daha ancak artık bir dünya devleti kurulduğunda olur, düşünsenize dönemin nerdeyse tüm dünya araştırmacıları tarafından elde edilmiş bilim birikimi tek bir kütüphanede. O kütüphane kalsaydı herhalde şuan kolonileşiyorduk uzayda, onun yerine klasik mekaniğin nası olduğunu anlamakla uğraştık newton gelene kadar sdf
Mesaj tarihi:
ben klasik mekanik diyorum sen necronomicon diyosun :/
o kütüphane yıkıldığı için yaklaşık 1600 senelerine kadar aristonun yanlış mekaniği ile süründük. helm sağolsun newton geldi de kurtardı bizi.
Mesaj tarihi:
hyr olay öle değil internet şeytan işi olabilir ama o arkadaş şeytanın icadının onun alehinde kullanıyor yani milleti şeytanın icadını kullanarakdan uyarıyor insalığı bu sevaptır. haha :P sdfsdf
Mesaj tarihi:
ooo ne güzel be, artık nihai çözüm bulunmuş. feyk mesajı delil göstermek. geçenlerde sınav ortasında namaza gitmek isteyenin başlığı gibi.

adamın (?) geyiğine yazdığını anlayamayacak kadar köreldi mi mizah anlayışı? (:P)
Mesaj tarihi:
Geçen cuma çıkışı baktım bir adam eline broşür almış dağıtıyor sağa sola , içinde de 30-40 madde alt alta yazılmış. İbret olsun diye birisini yazıyorum:

"Tavla oynayıp, sonra kalkarak namaz kılanın durumu, irin ve domuz kanı ile abdest alıp, kalkarak namaz kılanın durumuna benzer, her kim tavla oynarsa Allah ve Resulune isyan etmiştir"
Mesaj tarihi:
namaz vakti misket oynuyor diye çocuk astırabilecek birisi varsa sapıktır. psikopattır. faşist diye bişi varsa direkt alasıdır.

bu olay gerçek veya değil, böyle bir cezaya, cezayı verenin hazret sıfatı var diye isyan etmeyen hatta meşru gören varsa da bizzat köle ruhlu zavallı homo erectusdan hallice beyin fonksyonu olan bir humanoiddir.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
O kütüphanenin nasıl yandığı bilinmiyor ama spekülasyonlar arasında sezar, hz.ömer ve İmparator I. Theodosius (üçüncüsü sanırım en güçlü argümanlara sahip) var. Ama kim yaktıysa herhalde dünyanın ortaçağdan çıkmasını bi 500 yıl geciktirmiş olabilir. Öyle bir kütüphane bir daha ancak artık bir dünya devleti kurulduğunda olur, düşünsenize dönemin nerdeyse tüm dünya araştırmacıları tarafından elde edilmiş bilim birikimi tek bir kütüphanede. O kütüphane kalsaydı herhalde şuan kolonileşiyorduk uzayda, onun yerine klasik mekaniğin nası olduğunu anlamakla uğraştık newton gelene kadar sdf

abi internet va işte, kütüphanenin allahı mekan.
  • Yeni Oluştur...