deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Kabzası sux yalnız, tutulmaz öyle kabza. Bir de gözlerinden ışık çıkmıo insan neonlu falan bişeyler yapar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 gerçektende güzelmiş ama kabza ve gümrük olayı benıde düşündürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 cok daha guzel yapabilirmerlmiş becerememişler, hilt/blade oranı abuk, frostmourne cok daha uzun ve kalın, şekli emali cok daha güzel yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Xhunarion said: Biletmek lazım ama. Tinerciler üstünde kullanırım ortalık karışırsa. Bilenmez ama sanırım? said: 47" Overall Length Kılıcın boyu zaten senin kadar. Nereye kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 KEsin bir bilgisi olan var mı girer mi girmez mi diye? Ayrıca total olarak elimde tutmak ne kadar para tutar, ytl olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Normal şartlar ile giremiyor diye biliyorum ama en iyisi aracılar var gümrük işlerini vs halleden onlardan bilgi alabılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 blade bence kısa olmuş, onun dışında çok güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 frostmourne tırt Gorehowl gelsin evi satıp alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Cenarius'u ve Mannaroth'u öldüren efsanevi balta.. :P Harbiden frostmourne tutarsa onu da çıkarırlar piyasaya heralde. Hatta şöyle şeyleri şimdiden bulmak mümkün; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fena olmaz, parası olan alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çirkin gözüktüğünü düşünen tek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Hangisinden bahs ediyorsun? Gorehowl tıraş olmuşta Frostmourne über bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Frostmourne baya baya gotizm hastası salak black metal gruplarının kliplerinden salladığı kılıçlara benzemiş, çirkin olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar