Slat Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Penthesilea said: Adami uyusturucu bulundurmaktan iceri almalari lazim yahu Şaka değil gerçekten öyle adam piyasada olmayan birşey değilki demiş bi de bu ne ya.. A.mk bi de adres verseymiş bari tarlabaşında kahvenin karşısındaki koruluktan alıyorum malı diye.. Muz cumhuriyetinde yaşıyoruz resmen yuh be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yav bari tıbbi araştırma kuruluşlarından aldık falan dese, resmen bu maddeyi illegal satan adamlardan aldık demişler ya bu kadar mı olur delircem bu haberi biraz daha okursam. bu adamlar biz halktanız falan diye övünüyorlar, değiller bildiğin denyo bunlar. çocukları uyuşturucudan kurtarmak için önce öyle uyuşturucu satan yerleri kapattırarak başlamayı denesinler bence. Mal herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Absolut said: Yakında bunun cenabeti bulan, içki içeni bulan modelleri de çıkar. +13346463164944 X( mini etek giyenleri,kulağına küpe takanları(erkek için). a partisine oy vermeyenleri de bulanını üretir bunlar. ha untmadan meşhur gündemimiz türbansızları da bulur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 eahAHAHAHAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Hayır herkes "insanlar fişlemek doğru değil" olayına odaklanmış da, Bu uyuşturucu verilen arıların gidip uyuşturucu kullanan çocukları sokacağını nerden biliyorsunuz? Hani nasıl eminsiniz normal insanları da sokmayacağını? Alerjisi olan ama uyuşturucu kullanmayan çocukları arı sokarsa ve o çocuk ölürse, bunun sorumluluğunu kim üstlenecek? Bu kadar gerizekalı insanlar olabilir mi? İdiocracy filminden beter bir uygulama. Arının kimi ısıracağını nerden biliyorsun? Arı bu, bala da konar boka da. Sonra benim uyuşturucu kullanmayan çocuğum bu arı tarafından sokulup zehirlenirse, ölürse, bunun mesuluyetini siz mi üstleneceksiniz? Ha biliyorum pişkin pişkin "Allah'ın kaderi" gibi birşeyler saçmalırsınız. Öyle bir durumda korumalarınız bile sizi koruyamaz, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 uyuşturucu kullananlarla veya uyuşturucu kullananlara madde temin eden torbacılarla mücadele ederek uyuşturucu ile savaşılmayacağı aşikardır.bütün gelişmiş ülkeler artık kullanıcıları sevgi ile yaklaşıp rehabilite etmekle uğraşırken biz arılara sokturup toplum önünde fişleme ve rezil etme peşindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 arıları evcilleştirmek güzel fikir. bomba falanda bulsunlar. nesi saçma ya. BAĞIMLIMISINIZ LAN SİZDE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 olaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 pes. adam bi de demiş nerden alınacağını siz de benim kadar iyi biliyosunuz diye. noolur bu projeleri de destekleyenler çıksın şu forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bıyıklı cahiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 - Hayvanlarla ilgili deney yapmak için etik kuruldan izin alınması gerekiyor. Siz böyle bir izin aldınız mı? - Ben böyle bir çalışma yapıyorum. Yaptıktan sonra onlara bildireceğiz. Bir arı üzerinde yapılacak olan bir şey. Bu benim çalışmam. Arı benim. Arının ömrü ne kadar. Düşüncemi ortaya koyduktan sonra bilimsel olarak ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağım. Şu anda bir araştırma içindeyiz. - Bu çalışmadan nasıl bir sonuç almayı düşünüyorsunuz? - Benim bu çalışmada düşündüğümü, ortaya çıkarsa açıklayacağım. Bu sadece okullarla ilgili değil uyuşturucu kullanan insanların da uyuşturucudan uzak durmasını sağlayacak bir düşünce. Bu benim düşündüğüm ve geliştirdiğim bir düşünce. Beklediğim sonuç ortaya çıkarsa kamuoyuyla paylaşırım. - Şu anda arılara uyuşturucu madde veriliyor mu? - Evet, koklatıyoruz. - Bu maddeleri nereden buluyorsunuz? - Piyasada olmayan bir şey değil ki. İstediği zaman bulunur. O da yekûn teşkil edecek bir şey değil. Ufak bir parça bize yeter. Bulunacak yerleri sen de benim kadar biliyorsun. Abi bu röportajı veren samimi olduğum bir insan, arkadaşım falan olsa; "AHAHAHAHAHAHAHAHAH ulan ne gerizekalı adamsın, şu dediğin var ya laf değil 2 gram beynin kalmamış delirdin mi oğlum hey allahım ya AHAHAHAH sen de kullanıyosun galiba o uyuşturucudan AHAHAHAHAHAHA" tepkisini verirdim. Fakat, koskoca milli eğitim müdürü olduğu zaman böyle bir tepki vermek ne haddime... Adam işi çözmüş, kendi fikriymiş zaten, böyle mükemmel fikir ancak böyle büyük bir dehadan çıkabilirdi. Helal olsun, ayakta alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 önce kafayı bulmuş sonra röportaj vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yemin ederim 200 kişilik dönem hep beraber arıları bulup öldürürüz böyle bişi yapılırsa sırf eğlencesine ahuahuaehaeha... yok böle bişi abi! hem gazete bulma sıkıntısı da çekmeyiz gaste'si, 20dk'si, fanatik'i okulda bol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bana mantıklı geldi arı olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 forgiver said: önce kafayı bulmuş sonra röportaj vermiş ben de milli eğitim müdürünün aldığı maddeden istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHASSIKTIR YAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA. bilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 şimdi şöle oluyor. bir insanın annesi salaksa,babasıda salaksa,salakların genlerini alıyor cocukları. 7 nesil boyunca salakalr sevişerek cogalırsa dogan cocuklar gerizekalının önde gideni oluyor. bu gerzekler çok acayip uygulamalar yapabilirler ellerine güç geçince. "ne demek hiçbir sporla ilgilenmiyorsun yahu,senin bu okula katın ne olacak ? git başka okula yazdır kendini!" diyerek sporcu olmayan öğrencileri müdür oldukları liselere almayan müdürler fln olabilirler.sonucta lisede öğretim kalitesi şöle oluyor.1200 mezun veren okulda 110 öğrenci YDS ve ÖSS sınavlarında başarılı olabilir.derslerin işlenmediği,7 gün boyunca spor kompleksi olarak çalışan bir okulu vardır bu gerzek müdürün. sonra ne olur biliyormusunz,bu adam il eğitim müdürü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ya bilimsel geçerliliği var mı bilmiyorum. Bu uyuşturucu bulan k9 köpekleri gibi arılar da uyuşturucuya alıştırılıp bulmaları sağlanabiliyorsa bence o kadar aptal bi fikir değil... Düşünsenize. Üniversitenin çevresindeki ağaçlara asıyolar bu yetiştirilmiş arıların kovanlarından. Kampuste herkes normal yürürken bi tane metalica tshirt lü bebenin etrafında onlarca arı var =) Güvenlik görüp bunu bi güzel gerekeni yapıyo mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kötü genleri almış bazıları forumalara post atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 said: Such an experiment will not yield healthy results, said Professor Hayrettin Akkaya of Istanbul University's parasitology department in the School of Veterinary Medicine. Even though bees are attracted to the scent of food it is generally fed, unlike dogs trained to find drugs, bees are not attracted only by the scent of drugs but in fact have many other stimulants that attract them, he said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 adamınbiri said: ya zaten gidicek 3 ay sonra rahat bırakın eğlensin 3 ay ?!?? pardon ? en az 6 yılı daha var nerden baksan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 keşke bu deney işlerine bulaşmadan önce bir wikipedia açıp okusaymış en basitinden. http://en.wikipedia.org/wiki/Bee_learning_and_communication Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 roket adam said: Bu aralar gelecek için biraz kaygılıydım, bütün kaygımı aldı götürdü bu adam. Böyle bir kişi İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ olabiliyorsa, e biz de bi baltaya sap oluruz ya :) Bu konunun ana fikir cümlesi budur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 dominic said: keşke bu deney işlerine bulaşmadan önce bir wikipedia açıp okusaymış en basitinden. http://en.wikipedia.org/wiki/Bee_learning_and_communication of hahaha legendary fail. bu olay resimlerle betimlenebilse direk yaptıydım hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar