Jadelith Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yok akp yi savunmuyorum ben. chp nin yaptığı da hata diyorum. yani bir yönetimi baştan atmak istiyorsanız, en azından bir ekonomik planınız olsun diyorum. biz altertatifiz diyip alternatif sunmamak yanlış.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Deniz Baykal demişki said: Baykal: DTP’ye gelince yargıyı övüyorlar CHP lideri Baykal, DTP’ye kapatma davası açıldığında AK Parti’lilerin yargıya yönelik övgü dolu sözlerini hatırlatarak kendileri söz konusu olunca görüşlerinin değiştiğini ifade etti. Baykal, DTP’nin kapatılması talebi üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Yargıya intikal etmiş bir konuda konuşmak yanlış olur” dediğini ifade ederek, Erdoğan’ın, o zaman bunu söylerken, şimdi yargıya en büyük hakareti yaptığını öne sürdü. Meclis Başkanı Köksal Toptan’a, AK Parti’ye yönelik kapatma davasına ilişkin açıklamalarını yakıştıramadığını belirten Baykal, Toptan’ın “23 Nisanda ben çocuklara ne söyleyeceğim” dediğini anımsattı. Baykal, “23 Nisanda çocuklara, bu memlekette anayasa, hukuk işler diyeceksin” görüşünü savundu. Toptan’ın DTP ile ilgili davada, “Türkiye bir hukuk devletidir. Anayasa Mahkemesinin en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Herkes hukuka güvensin, müsterih olsun” açıklamasında bulunduğunu belirten Baykal, şöyle devam etti: “DTP ile ilgili böyle olacak da AKP ile ilgili niye olmayacak? Meclis Başkanı’na, 23 Nisanda gelen yabancı öğrencilerden biri ‘Daha önce bir parti Anayasa Mahkemesine verildiğinde böyle söylemiştiniz, şimdi böyle söylüyorsunuz. Bunu nasıl izah edeceksiniz?’ diye sorsa, ne diyecek? Adalet Bakanı, ‘Yargıya intikal eden bir konu hakkında yorum yapmam uygun olmaz. Ancak şunu söyleyebilirim: Siyasilerin, kendilerini, davranış biçimlerini kontrol etmelerinin yararı vardır’ diyor. DTP’lilerin kendilerini, davranış biçimlerini denetlemelerinde yarar var da AKP yönetiminin, kendisini, davranış biçimini denetlemesinde yarar yok mu? Eski Adalet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek de ‘Hizmet için seçilenler, kavga çıkması, gerginlik çıkması için olaylara adeta çanak tutuyorlar. Partinin kapatılmasını en çok siyasiler istiyor. Yoksa bu kadar ahmakça politika gütmezlerdi’ Bunları kapatılması söz konusu olan DTP için söylüyor. Bunu AKP’ye çevirerek okuyalım: ‘Hizmet için seçilenler, kavga çıkması, gerginlik çıkması için olaylara adeta çanak tutuyorlar’ Yanlış mı? AKP için düşünün ‘Partinin kapatılmasını en çok siyasiler istiyor’ diyor. ‘Yüzde 50,70 oy alırız, bereket ekiyoruz tarlamıza’ diyenler...Samimi olmamız lazım.” haha bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama: Baykal (tu)
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Yargıtay Başsavcısı Yalçınkaya Ek iddianame hazırlığında. Başbakan Erdoğan ve Eski Meclis Başkanı Arınç'ın kuran'dan örnekler vererek kendisine hakare edici sözlerde bulunması karşısında Başsavcı Yalçınkaya Anayasa Mahkemesinde dava hazırlığına başladı.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://haber.superonline.com/2008_03_18/haber__EDT33453_2.html
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 oooh konuştukça batıyolar... az kaldı %47 lerini de alıp gitmelerine
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 baykal da bu sefer doğru yerden vurdu arada fark var gerçi ama dedikleri de yanlış değil sonuçta
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 benim anlamadıgım, bianda celallendiler bidi bidi hemen laflar hakaretler fln yanlış yaptıgın bisey olduguna inanmıyosan neden korkuyosun ki?
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 baykal doğru demiş, kapatma kapatmadır sonuçta : ) arada fark var tabii (biri bildiğin terörist bir örgütü savunuyor sonuçta), ama bir politik partiyi kapatma hiçbirşeye çözüm getirmez. yani insanlar farklı düşünmüyorlar parti kapatılınca.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Jadelith said: baykal doğru demiş, kapatma kapatmadır sonuçta : ) arada fark var tabii (biri bildiğin terörist bir örgütü savunuyor sonuçta), ama bir politik partiyi kapatma hiçbirşeye çözüm getirmez. yani insanlar farklı düşünmüyorlar parti kapatılınca. farklı düşünmesinler. bu konuda farklı düşünmeyecek insan sayısı 6-7 milyonu geçmez bu ülkede... ayakkabılarını eve girmeden dışarda bırakan, kızlarının başını bağlayan, florasan ışık altında oturan dinci kesimin nüfusu o kadar... e peki %47 nerden geldi? Bu sefer zeki davrandılar. Kendi mentalitelerindekilerin oyuyla bu işin olmayacağını anladılar. Popülist bi politika sergilediler. burada popülism den kastımın kömür, ekmek, para, altın olduğunu biliyorsunuzdur. Bunun dışında bir de iş adamlarını tehdit ettiler "biz iktidardan düşersek sıcak para gider, alt üst olursunuz" diye... Hazır dünya piyasaları da kötü gidiyorken şu kapatma davası sırasında bi ekonomik kriz patlak verse ülkede. kimsenin AKP diyecek hali kalmaz...
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Başbakanın sertleştiğini biliyoruz. 4 tane çocuğu var. Eski haber bu...
Haplo Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 MrMarvelous said: ayakkabılarını eve girmeden dışarda bırakan, kızlarının başını bağlayan, florasan ışık altında oturan dinci kesimin nüfusu o kadar... Dinci olmayan herkes evinde spot ışık mı kullanıyor yada hepsi eve ayakkabı ile mi giriyor? Yanlış anlamayın kişisel değil ama bazen çok saçma mesajlar atıyorsunuz. Göreni ilk handa "Yuh daha neler" dedirtecek cinsten. İnsanların kültürel, geleneksel, maddi farklılıkları ne zamandan beri dini fark olduki? Eve ayakkabı ile girince modern, ileri görüşlü, laik, akıllı ve ateist olmuyorsunuz arkadaşlar. Bence sadece hijyen kurallarını deliyorsunuz. Dinci değilsiniz ama kesinlikle pissiniz :)
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 haplo arkadaşın bahsettiği sokak kapısının dışında bırakmak ayakkıbıları evin içinde çıkarmamak değil.
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 MrMarvelous said: Hazır dünya piyasaları da kötü gidiyorken şu kapatma davası sırasında bi ekonomik kriz patlak verse ülkede. kimsenin AKP diyecek hali kalmaz... inanamıyorum türkiyede ekonomik kriz olsun diyen insanları gördükçe.Başka bi yerde mi yaşıyorsunuz ? sizin aileniz ve siz de zarar göreceksiniz kriz olursa akp elinde sonunda gidecek kriz neden istiyorsunuz anlamıyorum.Ha hayattan beklentiniz yoksa kriz olsa da aynıyız olmasa da diyorsan orasını bilmem o zaman da diğer insanlara saygısızlık yapmış oluyorsun.
Haplo Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Artık nerneyse. Mesele böyle ölçülerle kişinin "dinci" olup, olmadığına nasıl karar verebiliriz? Toplum olarak hepimize biraz daha insaf, anlayış, empati vb. insani vasıflar lazım.
Nefr Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 eheh guzel olmus baykalin dokundurmasi da, aslinda bu baykalin kivrak zekasindan cok, akpnin kendisi sallantidayken baska bir partinin kapatilmasi hakkinda 'ahmakca' potlar kirmaya adeta hevesli ileri gelenlerinin basarisi kapatilmasina karsiyim ben, cozum olduguna inanmiyorum 50% e yakin oy almis bir partinin kapatilmasinin (kaldi ki azicik oyu olan dtpnin kapatilmasi girisimine de karsiydim) lakin cok guzel oturmus baykalin konusmasi yerine
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ayrıca akp liler DTP konusunda "yargıya intikal etmiş bi konuda konuşmak dğru değil" diyio susuyordu iki yüzlü haysiyetsizler
Prawler Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 AKP'nin arkasinda duran Turk insaninin durusunu da gorduk. DTP kapatilirken iyi, kimseden ses seda yok. AKP'yi kapatmaya kalkinca %47 oy almis parti kapatilir mi? , demokrasiye aykiri bilmemne... Feci ikiyüzlüyüz.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 AKP'nin kapatılması ve AB bağıntısı üzerine Yılmaz Özdil'in yazısı: Aman ha! 1959, AB’ye başvurduk. 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967, Ali Babacan doğdu. 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008, Barroso ile Rehn geldi, "AKP’yi kapatırsanız, AB’ye almayız haa!" dedi.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Almazsanız kapatırız ulan diyelim bizde :)
Öne çıkan mesajlar