Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP ye kapatma davası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Joker said:
sir said:
slat efendi, akp'nin meşruiyeti tanınmazsa ve kapatılırsa, temsil ettikleri insanlar da haklarını daha radikal yöntemlerle aramaya kalkabilirler. bu da nihayetinde bir iç savaşa dönüşebilir. akp varken muhafazakar kesim kontrol halinde, belli bi yönleri, eğilimleri var. akp onları yönlendirmezse nereye sapacakları belli olmaz bu kesimin.

+1

Heyecanla bekliyoruz başsavcı suikastini.

Adamın boy boy resimleri gazetelerde, bol bol görüntüsü tvlerde.
Mesaj tarihi:
Bazılarının işleri tıkırında galiba, bizim ağzımıza zıçıldı burada, en yakın 8-9 ay vadeli çek veriyor firmalar. Düşük kur ihracatçının anasını belledi. Esnaf desen topu çoktan dikti. İşsizlik sürekli artıyor. Hala ekonomik kriz çıkmasın diyor beyzadeler.
Mesaj tarihi:
sg-1, benim yazdıklarımla alaka kuramadım?
ben kapatıldıktan sonrasından bahsediyorum. adam tabii ki medyada her yerde yer alcak, yılın olayı bu resmen.

yer almasa da bunun suikastını planlayacak kişi "hmm gastede resmi var, bu çok işime yarayacak" diye düşünmez heralde.
Mesaj tarihi:
Joker said:
inş. bi dönem daha durabilir akp. en azından belimizi biraz doğrultmuş oluruz...

Yeşil Sermaye oluk oluk cebinize akıyor nasılsa Jeep üstüne jeep koymaksa belinizi doğrultmak Türk Milleti olarak size 2.jeepi aldıramamktan Utanç duyuyoruz.
Mesaj tarihi:
@Sir, hedef gösterilmesinden bahsediyorum. Danıştay'da olanları unutmadık. Katilin babası bile "ellerine sağlık, aferin" demişti.
Memlekette radikal çok, evet, ilginç olan bu radikallerin AKP'li olması. Zaten bu yüzden kapatılma davası açılıyor, laiklik karşıtlarının odağı olduğu için.
Mesaj tarihi:
Ardeth
Doğan tekelinde medya AKP Aydın Doğanla şu sıralar POAŞ ve 2 ihale nedeniyle ters düştü.
Dikkat ederseniz sene başında Hurriyet Milliyet tam bir yalakaydı Emin Çölaşan bile gitti.

Ama bir anda ibre terse döndü.Özkök ün yazıları karşıtlaştı Hurriyet Milliyet artık farklı gözden vermeye başladı haberleri.İnternet sitesinde diğer irticai haberlerle bağlantıları koydu haberlerin altına.

Çölaşanının dediği gibi bunlar tatlı kırgınlıklar yarın 2ihale peşkeş çekilir yine barışılır.
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Ardeth
Doğan tekelinde medya AKP Aydın Doğanla şu sıralar POAŞ ve 2 ihale nedeniyle ters düştü.
Dikkat ederseniz sene başında Hurriyet Milliyet tam bir yalakaydı Emin Çölaşan bile gitti.

Ama bir anda ibre terse döndü.Özkök ün yazıları karşıtlaştı Hurriyet Milliyet artık farklı gözden vermeye başladı haberleri.İnternet sitesinde diğer irticai haberlerle bağlantıları koydu haberlerin altına.

Çölaşanının dediği gibi bunlar tatlı kırgınlıklar yarın 2ihale peşkeş çekilir yine barışılır.
Cumhuriyet reklamlari donuyo yahu Kanal D'de, goren AKP'yi sectiren Dogan degil sanir.
Nasil "ibre"ler belli degil cidden
Mesaj tarihi:
bazı zamanlar benim politik görüşümde hareket sergiliyor bile olsa bu medya tiksinirim ben böyle medyadan. bu adamların doğruluk ve ideallerini savunmakla uzaktan yakından ilgisi yok çünkü sırtını kaşıyanların köpeği olan medyayı kapattıracaksın partiden önce. öyle bir medya en az gerici bir parti kadar tehlikelidir.
Mesaj tarihi:
akp kapatılır mı ya. adamlar türkiyenin %48 değil. %90 nına sahip oldular. ne 48 den bahsediyorsunuz siz. şu an her üst kademe memurluklar akp li doldu taştı badem bıyıklı modası var artık müdürlerde ne hikmet se
Mesaj tarihi:
eğer kapatılmaz ise ve bu şekilde devam ederse yeni bir ihtilalin olması söz konusu (zor da olsa)fettullah gülene gelince eğer isternirse şu an ki ampule de dahil olabilir sonuçta adamların peygamberi geliyor rte mi karşı çıkacak buna o yüzden sırf f.g. için yeni bir parti kurulmasına gerek yok ve bu adam başa geçerse gerek asker gerek insanlar neyin ne olduğunu bilecek kadar akıllı kimse meydanı boş bırakacak kadar aptal değil.iç savaş konusuna gelince muhafazakar kesimden de artık rte ye yaptıkları yüzünden ana avrat giden var bire bir olarak görüyorum o yüzden birşey olmaz o kadar g.tleri olsaydı bundan seneler önce hizbullah ve ibda-c nin altın senelerini yaşadığı zamanlarda ayaklanırlardı.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
yanlız demeçlere baktımda cumhurbaşkanı bildiğin tehdit etmiş herkes ayağını denk alsın diyerek

alkışlıyorum...

bunu eski cumhurbaşkanı deseydi "faşist" ilan ederlerdi...
heheheh gülüp geçilecek insanlar...
Mesaj tarihi:
hey yavrum hey. tehditlere gel bak bak...

AK Parti: En büyük zararı yargı görür
http://www.ntvmsnbc.com/news/439285.asp

Günay: Bu davayı ciddiye almayın
http://www.ntvmsnbc.com/news/439280.asp

Yargıtay açıyor davayı, buna rağmen "bu davayı ciddiye almayın" diyip üstüne bize hukuk dersi felan veriyorlar.
gülünç.
Mesaj tarihi:
Gül ün açıklaması zaten akp nin politikaısnı açıklıyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah
Gül, AK Parti hakkında açılan kapatma davasını değerlendirirken,
"Meclis'te bu kadar çoğunluğu olan bir iktidar partisiyle ilgili bu
talebin, Türkiye'ye ne kazandıracağını, ne kaybettireceğini düşünmek
lazım" dedi.

Çoğunluk bizde istedimiz gibi davranırız,kimsede bizi kapatamaz vs.. demek istemiş resmen.
Mesaj tarihi:
ama istikrarın yaralanacağı kesin bu dava sonucu parti kapatılırsa, adamlar hükümet, cumhurbaşkanı, başbakan, belediye... nerede ararsan var. en kötü ihtimalle kutuplaşmalar olur çok fena bu da türkiyeye zarar verir.
  • Yeni Oluştur...