Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turbanin en qral savunucusu Nazli ilicak aslinda gercekten demokrattir.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img377.imageshack.us/img377/4254/nazliilicakjy8.jpg

Arkadaslar gordugunuz gibi gercek demokrat budur. Hem turbani savunur hem oglu kadin soyarken tef calar.

Yani aslinda takiye yapmiyordur. Her turlu inanisa sahip insanlarin en yilmaz savunucudur kendisi..
Mesaj tarihi:
bu ikisinin peşinden giden yoktur , okadar mal kalmadi henüz,herkes bilio zaten bunlarin ne olduğunu , diyebilmek çok isterdim ama burasi türkiye.

tv veriom diyede soymuştu bu cocuk bide hehe soymayi seviyor demekki.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
OHA MEME!!!!!!!!!!!!!!!
meme var, memeeeeeeeeeeee

hı nerde ombak,bi kırmızı daireye al plx yalvarıorum aga MEMEEeeeeeeee

Nazlıya gelince, şaşırmadım hiç.Geniş fikirli.Saygı duyalım plx agalar RTE ve tayfası 1 numaraaa.
Mesaj tarihi:
Baluu said:
olm türban'i serbest birakmanin din ile bir alakasi yok ki..
hristiyanlar da bunu yapior, onlara müslüman demezsiniz herhalde..

bunu hala ama hala anlıyamıyorlar ya.

hahah artık düz adamlıgın had safhası.
yahu bende türban takma hakkını savunuyorum insanların ve ne pahasına olsun savunurum bir özgürlük oldugu için,

bu ılıcak ın yaptıgının bin katınıda yaparım nolucak.

Asıl ılıcak ın yaptıgının takiyye olmadıgının göstergesidir bu resim.
bir insanın hem modern hemde diger dine inananların hakkına saygılı oldugunun göstergesidir.
Mesaj tarihi:
Buralarda bir yerlerde 6 hatunla basılan iranlı polisin konusu vardı. O poliste takiyye yapmadığından, hem dine hemde kadınlara saygı duyduğundan alkışlanabilir bencede.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
Buralarda bir yerlerde 6 hatunla basılan iranlı polisin konusu vardı. O poliste takiyye yapmadığından, hem dine hemde kadınlara saygı duyduğundan alkışlanabilir bencede.

o polisin kişisel ahlaksızlıgı yada ılıcak ın kişisel ahlaksızlıgı yada ahlaklılıgı seni ilgilendirmez,nasıl senin ahlakının beni ilgilendirmedigi gibi.milletin hayatını yargılamaktan vazgeçin.

yada yargılarsan yargıla, o kişi aşaaa kasımpaşa diyordur bu yüzden sende yargılamaktan vazgeçersin bunu anlarsan.
Mesaj tarihi:
O polis insanlara kılık kıyafeti dini kurallara uymuyor diye ceza verebiliyorsa ve bunu rejimden güç alarak yapıyorsa, yakalandığı pozisyon gereği herşeyi diyebilirim.
  • Yeni Oluştur...