Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 http://img377.imageshack.us/img377/4254/nazliilicakjy8.jpg Arkadaslar gordugunuz gibi gercek demokrat budur. Hem turbani savunur hem oglu kadin soyarken tef calar. Yani aslinda takiye yapmiyordur. Her turlu inanisa sahip insanlarin en yilmaz savunucudur kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 rofl, hatun saglammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu ikisinin peşinden giden yoktur , okadar mal kalmadi henüz,herkes bilio zaten bunlarin ne olduğunu , diyebilmek çok isterdim ama burasi türkiye. tv veriom diyede soymuştu bu cocuk bide hehe soymayi seviyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ooo skandal, öyleyse bütün fikirleri yanlışmış!!OMG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sir said: ooo skandal, öyleyse bütün fikirleri yanlışmış!!OMG!! Tebrikler sonunda sende dogru yolu buldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 OHA MEME!!!!!!!!!!!!!!! meme var, memeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 olm türban'i serbest birakmanin din ile bir alakasi yok ki.. hristiyanlar da bunu yapior, onlara müslüman demezsiniz herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ombakkombak said: OHA MEME!!!!!!!!!!!!!!! meme var, memeeeeeeeeeeee hı nerde ombak,bi kırmızı daireye al plx yalvarıorum aga MEMEEeeeeeeee Nazlıya gelince, şaşırmadım hiç.Geniş fikirli.Saygı duyalım plx agalar RTE ve tayfası 1 numaraaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Demokratlığın alakası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Cocuk hatuna demokrasi, ozgurluk getirmis. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Parayı veren medyayı öttürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Baluu said: olm türban'i serbest birakmanin din ile bir alakasi yok ki.. hristiyanlar da bunu yapior, onlara müslüman demezsiniz herhalde.. bunu hala ama hala anlıyamıyorlar ya. hahah artık düz adamlıgın had safhası. yahu bende türban takma hakkını savunuyorum insanların ve ne pahasına olsun savunurum bir özgürlük oldugu için, bu ılıcak ın yaptıgının bin katınıda yaparım nolucak. Asıl ılıcak ın yaptıgının takiyye olmadıgının göstergesidir bu resim. bir insanın hem modern hemde diger dine inananların hakkına saygılı oldugunun göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 çok kıvrak gördüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 dansoz dansoz hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Buralarda bir yerlerde 6 hatunla basılan iranlı polisin konusu vardı. O poliste takiyye yapmadığından, hem dine hemde kadınlara saygı duyduğundan alkışlanabilir bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Redeagle said: Buralarda bir yerlerde 6 hatunla basılan iranlı polisin konusu vardı. O poliste takiyye yapmadığından, hem dine hemde kadınlara saygı duyduğundan alkışlanabilir bencede. o polisin kişisel ahlaksızlıgı yada ılıcak ın kişisel ahlaksızlıgı yada ahlaklılıgı seni ilgilendirmez,nasıl senin ahlakının beni ilgilendirmedigi gibi.milletin hayatını yargılamaktan vazgeçin. yada yargılarsan yargıla, o kişi aşaaa kasımpaşa diyordur bu yüzden sende yargılamaktan vazgeçersin bunu anlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kasimpasa derken tayyep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 duyum aldım burada meme varmıs bı bakıp cıkıcam sız bana bakmayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 O polis insanlara kılık kıyafeti dini kurallara uymuyor diye ceza verebiliyorsa ve bunu rejimden güç alarak yapıyorsa, yakalandığı pozisyon gereği herşeyi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar