belmondo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 buda mı özgürlük yoksa?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ulen bi youtube eglencem vardı o da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hergun yeni bi sacmalık ahanda burdan girin www.hidemyass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hidemyass da yemiyor. Flash player is not installed diyor videoyu izleyemiyorum. halbuki flashplayer yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 http://www.imfine.info/ burdan giriliyor. hatta daha hızlı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 evet bu sorunsuz çalışıyor +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 iste buna paticik kardesligi denir cok sagolun :D youtube siz hayat, caysız kahvaltı gibidur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yaw 10 sn yukluyo sonra duruyo basa donuyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 refresh :) şansın varsa sonuna kadar yüklüyor. Edip:fazla harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 PrudenT said: http://www.imfine.info/ burdan giriliyor. hatta daha hızlı sdfs. reprepreprperpeprpepreprepreprpeprperp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 proxy kullanarak girilebiliyor. ben meksika proksisiyle giriyorum mesela şu vakit çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 rep 'in büyüğü gelsin o zaman, rep'leri isterimmmm http://www.youtubeizleyin.tr.cx/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Terazine abandım! :) Ama yavaş sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 YUTUBA İP BANDIRMAYALIM, EKMEK BANDIRALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 CoolRider said: Terazine abandım! :) Ama yavaş sanki biraz. e hatasız kul olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 benim verdiğimde eskisinden hızlı izliyorum lan neden anlamadım sdfjkhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 başka youtube giriş önerisi olan?Daha önce tavsiye edilenlerin hiç biri olmuyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 imfine hala çalışıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 www.ktunnel.com var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 I'm fine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 iyi oldu iyi , world of warcraftta ms ler gözle görülür şekilde düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mum_Chamber said: simdi biraz kafam karisti.. dns dedigin sey bir metin verirsin ve sana ip adresi verir. baska bir mesajimda da yazmistim, "ya youtube'a nasil giderim" diye sorarsin "1.2.3.4'te youtube, oraya bir bak" der ve gider oraya bakarsin. yani youtube'a ip ban geldiyse, hepimiz de telekomun altyapisini kullaniyorsak opendns de paklamaz hasandns de. yani dns degistirmek ip bana cozum degil. misal, opendns kullanan/kullanmayanlar http://208.65.153.238 adresinden youtube'a girebiliyorlar mi? ben mi uzun bir gunden sonra elmalarla armutlari karistiriyorum? yok girilmiyor mum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sansür gelişiyor, bi sonraki adımda direkt siteleri cacheleyip orada bi check edip öyle yollamak olur herhal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bu sansür işi sanırım sadece şu siteye kar getirdi: http://kampanya.org.tr/sansur/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben YouTube'ye az önce girdim. Nasıl girdiğimi admin arkadaşlar isterlerse özelden yazarım. Foruma açık şekilde yazılmaması taraftarıyım, malum, aramızda it'ler kol geziyor. edit : admin olmayan arkadaşlar lütfen boşa mesaj atmasın. edit-2 : kullandığım yöntemle forumdaki youtube linkleri de açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar