Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 up arkadaslar, hizmette sinir yok adam yazmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 site baya iyiymiş. 48 dolar + kargo fiyatı. kitap türkiyede yok hiç bi yerde. pdf leri dügün yok nette. üstüne amazon da bile international edition yok. ve liste fiyatı 140 dolar. baya iyi site. tabi sınavı haftaya olan dersin kitabını alma konusunda isteğim baya bir azaldı sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi hoca'da yok mu kitap alin fotokopi cektirin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 vermez abi öyle şey olur mu sfdf. ben soramam korsan yapalım hocaaa diye. normal soru sorduğumda bile parlıyor gibi zaten. çözemedim hocayı. tırsıyorum az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ilginc, adam kitaptan sorumlusunuz dediyse kitapta yoksa verecek o zaman size. isyan edin olm, anarsi yapin okulda :D veya kitapta korsana karsiyim diyen entellerdense hocan, bi sayfa cektircem de git hepsini cektir gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi hoca kitaptan soru sordu. soruları yazmadı. sadece numaralarını yazdı. kitap yok ortada kimse yapamadı. ben de bişi buldum onun da versiyonu farklıymış. sanırım int edition deil. yanlış soruları yaptım filan. öyle işte. düşün halimi. artik derse çalışayim yeter diyorum. deacon umutlandırdı beni bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 e abi desenize o zaman hocam boyle boyle kitap yok etrafta bulamiyoruz diye. yarin bizim bookstore'ye bakiyim bende tam adini soyadini ver kitabin bana, varsa bizde alir kargolarim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 söyledik ya. 2 edition ı alın diyor. pandoraya bakın filan dedi de yok orda. 2. edition da neden alayim bi ton para verip. kitap ile ilgili bütün bilgiler. Stuart Russell, Peter Norvig, Artificial Intelligence: A Modern Approach, Pearson, International Edition, 3rd Edition Deacon da bakıcak kendi okulundaki book store a. öyle geçerken uğrayan, çok zamanını almayacak başka insanlar da bakabilirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 itülü bi tanıdığın varsa http://divit.library.itu.edu.tr/search~S0*tur?/X(Artificial%20Intelligence)&SORT=D/X(Artificial%20Intelligence)&SORT=D&SUBKEY=(Artificial%20Intelligence)/1%2C1741%2C1741%2CB/frameset&FF=X(Artificial%20Intelligence)&SORT=D&29%2C29%2C (cok uzun oldugu için adres ekleme düzgün çalışmadı herhalde) merkez kütüphanede varmış fotokopi çekip sana verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 asdasd düzgün link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hmm. var itülü tanıdıklar. oraya da bakayim bi. seçenekler çoğaldı. bildiğiniz mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bu topii kim upladıysa allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Yeni üyeler bilmiyordur bunu, eğitim yılı da başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Müthiş siteymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 co.uk'sı için daha hızlı ve ucuz demişler son yorumun nedir Gerge hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Farkı yok. Aynı sahaftan alıyorsun ikisinde de. Para birimleri filan farklı bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 lan ben bu konuyu neden mezun olmadan önce görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 sanki gorsen bisi degiscekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Richard Matheson'nun Ben Efsane! kitabını bulsam (ama türkçe) başka da bir şey istemem ama yok bulan bilen elinde olupda satmak isteyen varsa alırım yeminle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Vardı bende ama kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mezun olduk neler görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar