Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 siparişim vardı co.uk den ama 1 hafta önce gelmesi gerekiyodu =) Şimdi parayı geri isteyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 .com'dan aldım ben herşeyimi dört alış-veriş de vaktinde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bu gün bir kitap daha geldi tam vaktinde. Görmeyenler görsün diye tekrar upload edeyim dedim. 4 Haftada geldi, toplam 14 dolar (Sıfırı Amazon'dan yol dahil 40 Dolar'a geliyor) verdim. Sıfır denebilecek kadar temiz, Dust Jacket yıpranmış sadece. Arada sırada upload edeceğim bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Almak istedigim tonla kitap var o sitede ama ne okuyacak vaktim ne de hepsine ayirabilecek kadar param var. Kuduruyorum resmen oturdugum yerden, icim gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Çok güzel bir siteymiş.Yeni gördüm, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 nası buldun bunu ya. nası arattın. aratmadıysan kaç sayfa geri gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Neden upladığından ziyade sitenin içeriğine baktımda, çok sağlam gözüküyor.Bu siteden sorun yaşayan olmadıysa bayağı bir alış veriş yapıcam demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ben de öyle düşündüm, uplayayim, birilerinin işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kitap Şimdi ben bu kitabı almak istesem 1$ + 9$ Shipping = 10$'a elimde mi olacak yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 öle yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 GERGE said: William Blake'in Songs of Innocence & Experience 12500 Dolar. :( oha o heralde adamin kendi eliyle yaptigi kabartmali versiyonu falan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 2. el manga lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 abi ders kitabı bulamadım bunlar normal okunacak kitaplar Fizik te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Fizik demişken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 12 tane yatırım/analiz/borsa kitabı aldım burdan 3 haftada geldi.. toplam $220 dolar. aralarında 3 tane $30'lık siparis var yoksa $110'a falan kapatıcaktım.. amazon.co.uk'de koyunca kitapları $600 üstüne çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kitaplar çok ucuz da asıl para shippinge gidio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 buyback dedikleri yani bizim kitapları alma işlemi sadece USA, UK ve Canada için geçerliyimiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Guzel siteymis, tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mukemmel site teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 0.50 poundluk kitaba 3 4 pound kargo vermek koysada yinede türkiye den çok çok ucuza geliyor dışardan kitap. Sonra millet niye kitap okumuyor diye bık bık ederler. Yeni bir kitap 20 ytl den aşağı çıkmazken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 di said: Almak istedigim tonla kitap var o sitede ama ne okuyacak vaktim ne de hepsine ayirabilecek kadar param var. Kuduruyorum resmen oturdugum yerden, icim gidiyor. aynen zamanım olsa bırcok kıtap getırtmek ıstıyorum neyse hele bır dursun elbet zman buluruz. ozellikle computer systems baslıkları altında ne zamandır aradıgım bır cok kıtap cok ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 up edeyim bunu okullar başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Böyle güzel bir konu'nun bu kadar az talep görmesi beni üzdü açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 tam diyoduk aha ucuz kitap 3$'lik kitap shipping ile direk 16$ oluyor be. 30$ direk 55$ felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yurtdisina avrupaya felan calisan baska site varmi böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar