Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bunu nereye koyacağıma bir türlü karar veremedim (Çizgi-roman, fantazi, ders kitabı, edebiyat...; bir sürü tür, bir sürü forum bölümümüze girebilir), ben de buraya attım. Önemli bir bilgi bence, uygun gördüğünüz bölümümüzde sabitleştirirseniz özellikle dönem başlarında epey insanın işine yarar. Almam gereken ekonomi tarihi ders kitabının 80 YTL olduğunu fark etmem ile başladı benim arayışım. Sahaf, sahaf İstanbul'u gezip kitabı bulamayınca internetten aramaya başladım. Bir kaç site ve Türkiye'ye göndermiyoruzlar sonra AbeBooks'u buldum. Sitenin sırf fantazi bölümünde 491428 kitap vardı ve ders kitabını unutup onlardan birini şipariş ettim elbette. Michael Moorcock'un artık basılmayan Jerry Cornelius kitaplarını. Hardcover versiyonu 10 dolar, paperback'i 4-5 dolar arası bir fiyatdaydı. Hardcover'ı hızlı uçak postası ile toplam 25 dolar'a Amerika'dan 5 gün içinde kapıma kadar getirttim. 15 dolar verip normal posta isteseydim 3 hafta gelecekmiş. On dakika kadar önce de o 80 YTL'lik ders kitabımın temiz ve sayfaları sağlam olduğunu söyleyen bir tanesini 9.90 dolar'a şipariş ettim. Bu 10 gün içinde gelecekmiş. Çok ağır bir kitap olduğu için uçak postasına bulaşmadım. Eğer elinize geçen kitap sitede yazdığı gibi değilse para iadesi yapıyorlar ve satıcının puanı düşüyor. Sitede kayıtlı 13000 kadar sahaf var ve alış veriş onlardan oluyor evinden kitap satan elemanlar yerine. Türkiye'den de Türkçe kitap satan 8 dükkan var. Evindeki kitapları satmak isteyen elemanlar aşağıdaki paragrafda işlendi. Ayrıca artık işinize yaramayan kitaplarınızı da alıyorlar. ISBN numarasını giriyorsunuz kitabın ve size ne kadar para vereceklerini söylüyorlar. Yol parasını da onlar ödüyorlar. Mesela dün aldım accounting kitabımı (bu) 23.92 dolar'a geri alıyorlar. Sizde kontrol edebilirsiniz. Tabii daha kitabın bu yıl çıkmış olmasının da etkisi var bunda. Antika kitaplar da satıyorlar ama aramızda Jane Austin'in kitapların ilk baskılarına 17,500 dolar verebilecek biri olduğunu sanmıyorum. Joyce'un imzaladığı Ulysses'ler 300 dolar civarında. İmzalı Neil Gaiman'lar 20 dolar kadar. Belki imzalı bir Sandman alırım. Endless Nights 40 dolar'a. İmzasız birinci elin iki katı. İşinize yarayacağı ümitleri ile, hoşçakalın, dersinizi çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bi internet sitesi tanıtımını internet bölümüne yapabilirmişsin :) Bakıyım benim ders kitaplarım varmıymış, dönem ortası oluyo hala almadım kitapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Evet, ders kitabım iki saat kadar önce yola çıkmış, parayı da şimdi aldılar. Geldiğinde de haber veririm, hepiniz ne kadar hızlı - ya da yavaş - olduklarını öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paperback'lerde de kargo ücreti düşüyor, ağırlıktan hesaplıyorlar. Toplam 7-8 dolar'a paperback kitaplar rahat alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 of süpermiş. özellikle lazım olmayan kitapları almaları daha süper bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Kitapda gümrük yok bu arada, direk kapıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 güzel gibi site.aradığım kitaplardan birini buldum (blood war serisinin birincisi), diğerini bulamadım (serinin üçüncüsü ühü). ikincisi axedice ta vardı.haber veriyim o uğraşsın bunu almakla :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ben buldum, ama biraz pahalı: http://www.abebooks.com/servlet/SearchResults?isbn=0786905328&sts=t&x=14&y=8 edit: ISBN numarasını girerek arama yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Hmm güzel siteymiş saolasın. Blood Hostages baya ucuzmuş aslında alabilirim de Planar powers (3. kitap) 50$ diyor? Yuh artık. edit : farklı satıcılar kitap isimlerini farklı yazdıkları için en iyi arama yöntemi isbn numarası sanırım. Ama 30$ da pahalı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 @GERGE a saolasın.ben o numara hariç herşeyini girdim, göremedim. oh oh 30 dolardan başlıyomuş.ne güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 William Blake'in Songs of Innocence & Experience 12500 Dolar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 e peki ben kitap satacam? nası yolluyorum? kargo bana mı patlıyo? kitap ellerine ulaşınca mı parayı veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 http://buyback.abebooks.com/faq.aspx Buraya bak. Yazıyor ayrıntılarla. Kargo parasını site ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 süper siteymiş çok sağol. keşke 1 ay önce görseymişim ders kitaplarını alabilirdim. şimdi ısmarlasam en az 3 hafta sürer gelmesi ki dönemin yarısını geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Kitabım geldi. Çok iyi paketlenmiş ve tamamen sitede söyledikleri gibiydi. 7 gün oldu ben siparişi vereli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Muhteşem bir site:D Beni 45 milyon kara geçirdin valla saol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Cidden çok iyi ya. Wheelock's Latin'i istiyordum uzun zamandır bu kadar ucuza bulabileceğimi tahmin etmemiştim :) Yaşasın artık çalışabilicem düzgün bir kitabım olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 güzelmiş hakkaten. sıfırı burda 60 ytl olan contemporary economics shippingle birlikte 4.5 dolara geliyo. hll. artı reput Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 international edition ders kitapları Türkiye'den bile pahalı yanlız... 60$-200$ arası değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bu arada http://www.abebooks.co.uk dan shipment felan daha ucuz =) Hemde çabucak gelir avrupa olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 fede said: güzelmiş hakkaten. sıfırı burda 60 ytl olan contemporary economics shippingle birlikte 4.5 dolara geliyo. hll. artı reput nereden shipliyormuş yahu bu kadar ucuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ilk siteden baktım. abd heralde. kitap 1$ diyo shipping 3.5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ama o USA içi. Ehe ben Türkiye için 11.25$ shipping ödedim çatır çatır :P kitap oldu 12.25$. Yine de iyidir 15 YTL ye alabileceğimi sanmıyordum o kitabı. Hatta bulabilecğeimi de sanmıyordum İstanbulda :) bakalım shipped dedi ama kaç güne gelecek :) 10-28 diyo psikopat. ben unuturum kitap ısmarladığımı o kadar güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ha. ben onu hiç düşünmedim ya. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 İndirim kuponu verdiler 4 alış-verişten sonra %10'luk. Böyle bir hizmetleri de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar