fako12m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Arklar ben bu konularda yeniyim kulagıma bir sey geldi sorayım dedim Yeni Bir server acmak istiyorum bunun icin host gerekli mi?[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 deil..dial up ile aslında baya yürütürsün nbl geçen seneye kdr dial kullanıodu yannış bilmiosam :) yani ciddi bişi yapçaksan gerekli sponsor bulman flm lazım[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fako12m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Yanlıs anladın server normal hattan acabiliyoruz ama sponsor onemli deil host olunca internete acmaya gerek kalmıyo mu[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Güzelim biliyorum kırılcaksın ama sen daha bu işin çok başındasın anladığım kadarı ile. Ultima'nı internete açmak ve ortalama 100 kişinin lagsız ve sorunsuz oyun oynaması için host'dan ziyada sana 512 / kbit anlık bağlantı gerekir. Bu bağlantı upload'dır. Sakın 512 Kablo ile bu işi çözerim diye düşünme. Ya internet firmalarından co-location denilen ( bunu araştır ) biz hizmet alıcan ki bu işler ayda 400 milyondan aşağıya olmuyor. Yani Biraz zahmetli ve pahalı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Daha host ne demektir onu bilmiyorsun, bulasma bu islere gozunu seveyim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ya harbi biz bi hevestir girdik bu işe sen kasma sen daha yararlı işlerle uraş ne biliim programlama öğren photoshop öğren yanii ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fako12m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hocam bu isin basındayım oke Host almak gereklimi deil bana onu acıklayın lütfen bagio sende bu ise profesyonel baslamadın unutma ben 13 yasındayım sende bu ise bu zamanda basladın[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ben 4 yasimdan beri bilgisayar kullaniyorum. Once bilgisayari, interneti ogren, sonra server falan ac diye bi tavsiyede bulunayim dedim ama ya yanlis anladin ya da isine gelmedi, hemen parlamissin. Nasil istiyorsan oyle yap.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fako12m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Hocam İnterneti bana ogretme ultima oynamayı biliryorsun.Birsey sordum herkese ukala ukala yanıtlar veriyorsun ayıp yani[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bir sevrer host edilmeden açılamaz ki zaten[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fako12m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Yaw bu insanlar nasıl acıyor hergün bir server acılıyor[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sonra da kapanıyolar merak etme..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: fako12m, 01 February 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Hocam İnterneti bana ogretme ultima oynamayı biliryorsun. Lol, peki ustadim. /bow[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fako12m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 olm bagio seni ultima haric herseyde alırım[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 fako kanka gel kese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: fako12m, 01 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki: olm bagio seni ultima haric herseyde alırım topkapıda ucuzlamış ordan al[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 mauahua koptum....[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 :-) Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 interneti bilen arkadaş hostu niye bilmez peki ?[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: DynamicK, 01 February 2004 22:35 tarihinde demiş ki: said: fako12m, 01 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki: olm bagio seni ultima haric herseyde alırım topkapıda ucuzlamış ordan al *!kendini kaybeder* e yuuuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: fako12m, 01 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki: olm bagio seni ultima haric herseyde alırım Bak 'fako12m' kardeşim bence sen bu uo işlerinde hiç vaktini kybetme , bak ne güzel netten de anlıyomusun nickin de zaten beni bitirdi , aç sen evinde Mirc'ini al eline kolanı(yada içtiğin ne varsa süt falan)gir kendine arkadaşlar bul eğlen. Belki ilerde yaşın büyüyünce insanlarla konuşmayıda ögrenirsin , o zaman girersin buralarda tartışırsın insanlarla... (bunlar sadece bi tavsiye lütfen kızma benide heryerde almanı istemem)[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Baggio, 01 February 2004 22:42 tarihinde demiş ki: :-) Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. allah işte imzamı süsleyecek mesaj! :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Host Nedir ?[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fako12m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ulen bir tane adam gibi cevap verecek adam yoq mu?Host ilgili bir soru sorduk sıctınız valla[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 soruna adam akıllı bir sürü cevap gelmiş de sen okumamışsın. herkese açık bir sağlayıcı mı yapmak istiyorsun (ör: nebula) yoksa evde açıp arkadaşlarınla oynamak mı? herkese açık yapmak istiyorsan ilk yapman gereken bu isteğinden sıyrılıp bu konuda bilgi toplamaya başlamak. kimi nerde alırsın, kime ne yaparsın ya da yaşın kaçtır bilmem ve ilgilenmem ama bu konuda bilgisiz olduğun bir gerçek. bu yüzden buradaki insanlarla sidik yarıştırmak yerine alttan alıp köprüyü geçene kadar dayı demen gerekiyor. bundan sonra da bir hosting alman hatta dedicated-hosting, co-location hizmetlerinden birinden faydalanman gerekiyor. evde açıp arkadaşlarınla gönül eğlendirceksen, hostinge gerek yok.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar