belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Eternalus said: belmondo feomidyumu diyosun di mi? ben de çok şaşırmıştım ilk duyunca evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Batman da çok yüksek miktar da petrol varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Asteroth said: Biz de ailecek yaz gelse de, çoluğu çocuğu toplayıp petrol platformuna gitsek diyorduk. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Lopeth said: Batman da çok yüksek miktar da petrol varmış. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hava alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ya petrol çıksa ne olur Devletin çıkan petrolde payı %1.5 Keza borda da öyle Akepenin bir gecede çıkarttığı yasalar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 çok yakın bir aile tanıdığımız exxon'da çalışıyordu ve ortadoğu bölümünün başındaydı. türkiye'de de petrol arama çalışmaları yürüttüklerini ve karadeniz'de çok büyük bir petrol rezervi olduğunu belirtmişti. ancak petrolün çıkartılmasına izin vermediğini söylemedende edememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 e artık demokrasi gelir hayırlısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 klasik turk kim hangi isten para yaparsa hemen o isi yapmaya calisan insan turu. Biri pastane acsin az para yapsin hemen yanina 2 tane daha acilir filan gibi yani.. Araplara bakiyorlar ohhh oturduklari yerden zengin oluyorlar diye hemen ozniyoruz HIC BIR BOK YAPMADAN ALLAHIN PETROLU ile kalkinmaya.. Kardesim birakin bu belesci YOllARI,EGITIM,AR-GE,TEKNOLOJI GELISTIRMEK gibi konular icin kafa yorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Cuce said: e artık demokrasi gelir hayırlısıyla. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abuzer Kadayýf Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu nebiçim forum üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık kaliteli konular tartışın attırmayın benim sigortalarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Abuzer Kadayıf said: bu nebiçim forum üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık kaliteli konular tartışın attırmayın benim sigortalarımı ne parası ödedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 anam modlar adam çarpmış gold üyeliğin aylığına ne kadar verdin abuzer abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Saeros said: ben de var ama karadeniz'de petrol çıkarma tesisi için platform kurmak zor ve baya masraflı olduğu için çıkartılmıyor diye biliyordum yabancılara bi 20-30 yıl işletme hakkını deverederler cüzi bir miktar paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sanki bize ne yararı olucaksa petrolün. elimizde bor var onu kullanabilio muyuz? hayır. o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Abuzer Kadayıf said: bu nebiçim forum üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık kaliteli konular tartışın attırmayın benim sigortalarımı haahahahahahahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 insallah petrol cikmaz. gelismemis ulkelerde dogal kaynak cikmasi pozitif birsey degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 çıktıysa bize mi çıktı edit/dasaaa: çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin.. yörünge dışı.. küfürü kısaltsanızda küfür küfürdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 İsterse türkiyenin her tarafı petrol, bor, kristal olsun fark etmez onu çıkartıp işleyip çıkış maliyetinin 2 katına satış yapacaklar bu yıllardır böyle nerdeyse.Türk olmicak bu kesin bişe.Yıllardır bilenen bişe bor rezerversinin %70 lik gibi büyük bir kısmı Türkiyede peki hangi türk firması çıkardı Türkiye sınırları içersinde üretip satış yapıyor?Hiçbiri.Yanlışmıyım? Aynı şey petrol içinde geçerli olucak gene yurt dışında bir firma çıkartacak.Hele halk bu salaklıkda gidip Tayyip ozamana kadar indirmezse o petrol kökten yalan olucak demektir.Ya arap islamcıl devletlere yada Amerikanın onayladığı bir ülkeye satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar