Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şarap'ın ismini ağza almak bile yasak oldu haberimiz yok

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

bulmuşunuz akp gibi bi partiyi günah keçisi yapmışınız
en ufak bişeyde akp ye yükleniyorsunuz adamlar ne yapsa suç ne yapsa hata
azcık akp öncesine bi bakın neler vardı neler yoktu
adam gibi tartışmayı bile beceremiyosunuz
kendi doğrularınız var başkada bi bok yok
sizmi savunacaksınız benim CHP mi sizmi savunacaksınız Cumhuriyeti
ne rezil adamlarısınız
ancak ona buna hakaret küfür edersiniz
işte insanlar sizin yüzünüzden akp ye tepki oyu verdiB)-
Sosyal ağlarda paylaş

porsuk said:

en azından show tv nin ebleh kırmızı noktalı filmleri vardı. onlar yok artık. hatta ilkokuoldayken tutti frutti kolpo grosso yayınlanıyordu. onlar hiç hiç yok. şindi dijitürk'te paralı erotik kanalları kapatmaya çalışıp, şarap kelimesi sansürleniyor. hadi buyur bakalım farkı gör sen.

yeni kanun çıkarttılar 5149 mu ne onunla internette sansürün de dibine vuruyorlar daha ne olsun.

hükümetin icraatları değil de ne bu? al hocam CHP ni koy koltuğunun altına götür gözüm görmesin zaten onu savunan yok. isteyen istediğine tepki oyu mu verir ne yaparsa yapar.

birileri tepki oyu verecek diye biz mi susacaz ki, anlamıyorum. verirlerse versinler. ben eleştirimi yapar geçerim hayret bişe ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
porsuk said:

en azından show tv nin ebleh kırmızı noktalı filmleri vardı. onlar yok artık. hatta ilkokuoldayken tutti frutti kolpo grosso yayınlanıyordu. onlar hiç hiç yok. şindi dijitürk'te paralı erotik kanalları kapatmaya çalışıp, şarap kelimesi sansürleniyor. hadi buyur bakalım farkı gör sen.

yeni kanun çıkarttılar 5149 mu ne onunla internette sansürün de dibine vuruyorlar daha ne olsun..

eheuhuuehu rahan sen çok yaşa dostum senin problemin cinsellik >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan hatırlamaz belki eski msn'imdeyken bol bol konuşurduk, belki Odium olarak hatırlar beni bilmiyorum ama Rahan bu forumun gördüğü en düzgün insanlardır. Bu kadar sığ bi yorum yapıp da yanına eblek bi smiley koyan bi organizmanın muhattap olarak bile alınmaması lazım.

Chp'yi savunduğumuzu sanmış yazık.

Bu muhabbeti yapmayı sevmem, 11 yaşından beri bu ortamlarda takılırım. Geçmişe baktığımda ne lame'mişim ne çocukmuşum diye utandığım anlar oldu, fakat bu nedir ya allasen. Kaç yaşındasın cidden?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...