nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sansür denen şey ne kadar aşağılık ve zavallıca bir şeydir, ve bu RTÜK ne kadar berbat bir kurumdur. Lanet olsun! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mr_Hand said: dijital saatler de yasaklanır heralde yakında? abaaaoooov 12 saat boyunca kuku yazıyo lam bunda!!1 xD hahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 O diil de şu köpeği oldukları Amerikanın adını nasıl telaffuz edicekler bundan sonra? Erika deseler olmaz, kız ismi, hem ne öyle erik der gibi. Gerçi farketmez, 3-4 defa havlarlar, Bush anlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Oraya Amerikan'lar bile çok cool bir şekilde 'Merica diyorlar. A yok direk merika ama myi vurguyla biraz uzunca söylüyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Yaaav Vanity'yi (newdonis'i) ciddiye almayın pls. Bu forumda bile konuyu poposundan anladığını gösteren mesaj atmış. Artık hayvanlığın bu kadarı dicem o mesaja ama yüzlerce örneğini verdi şuraya daha evvel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kurtlar vadisinde içilen alkolün bir ayıbı yok günah değil. lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bulmuşunuz akp gibi bi partiyi günah keçisi yapmışınız en ufak bişeyde akp ye yükleniyorsunuz adamlar ne yapsa suç ne yapsa hata azcık akp öncesine bi bakın neler vardı neler yoktu adam gibi tartışmayı bile beceremiyosunuz kendi doğrularınız var başkada bi bok yok sizmi savunacaksınız benim CHP mi sizmi savunacaksınız Cumhuriyeti ne rezil adamlarısınız ancak ona buna hakaret küfür edersiniz işte insanlar sizin yüzünüzden akp ye tepki oyu verdiB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 porsuk said: bulmuşunuz akp gibi bi partiyi günah keçisi yapmışınız en ufak bişeyde akp ye yükleniyorsunuz adamlar ne yapsa suç ne yapsa hata azcık akp öncesine bi bakın neler vardı neler yoktu en azından show tv nin ebleh kırmızı noktalı filmleri vardı. onlar yok artık. hatta ilkokuoldayken tutti frutti kolpo grosso yayınlanıyordu. onlar hiç hiç yok. şindi dijitürk'te paralı erotik kanalları kapatmaya çalışıp, şarap kelimesi sansürleniyor. hadi buyur bakalım farkı gör sen. yeni kanun çıkarttılar 5149 mu ne onunla internette sansürün de dibine vuruyorlar daha ne olsun. hükümetin icraatları değil de ne bu? al hocam CHP ni koy koltuğunun altına götür gözüm görmesin zaten onu savunan yok. isteyen istediğine tepki oyu mu verir ne yaparsa yapar. birileri tepki oyu verecek diye biz mi susacaz ki, anlamıyorum. verirlerse versinler. ben eleştirimi yapar geçerim hayret bişe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Rahan said: porsuk said: bulmuşunuz akp gibi bi partiyi günah keçisi yapmışınız en ufak bişeyde akp ye yükleniyorsunuz adamlar ne yapsa suç ne yapsa hata azcık akp öncesine bi bakın neler vardı neler yoktu en azından show tv nin ebleh kırmızı noktalı filmleri vardı. onlar yok artık. hatta ilkokuoldayken tutti frutti kolpo grosso yayınlanıyordu. onlar hiç hiç yok. şindi dijitürk'te paralı erotik kanalları kapatmaya çalışıp, şarap kelimesi sansürleniyor. hadi buyur bakalım farkı gör sen. yeni kanun çıkarttılar 5149 mu ne onunla internette sansürün de dibine vuruyorlar daha ne olsun.. eheuhuuehu rahan sen çok yaşa dostum senin problemin cinsellik >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya dijitürkte bile sansürsüz film izleyemiyoruz ne rezalet bu. sanki orada karının bir yerini görünce sokaktakilere saldıracam "bakayım sende de var mı" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 porsuk said: eheuhuuehu rahan sen çok yaşa dostum senin problemin cinsellik >:D< höh sana. sonra bi de tartışmayı bilmiyorsun diye laf çakıyorsun etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Rahan hatırlamaz belki eski msn'imdeyken bol bol konuşurduk, belki Odium olarak hatırlar beni bilmiyorum ama Rahan bu forumun gördüğü en düzgün insanlardır. Bu kadar sığ bi yorum yapıp da yanına eblek bi smiley koyan bi organizmanın muhattap olarak bile alınmaması lazım. Chp'yi savunduğumuzu sanmış yazık. Bu muhabbeti yapmayı sevmem, 11 yaşından beri bu ortamlarda takılırım. Geçmişe baktığımda ne lame'mişim ne çocukmuşum diye utandığım anlar oldu, fakat bu nedir ya allasen. Kaç yaşındasın cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Rahan +1 Porsuk -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ya konuyu takip edebildiysem herkesin destekçi bir accountu daha mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Estel_Anorien said: ya konuyu takip edebildiysem herkesin destekçi bir accountu daha mı var? Herkesin değil bazılarının var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Evet etrafta deneyimli fake'ler var çokça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 irana çevirdiler iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Estel_Anorien said: ya konuyu takip edebildiysem herkesin destekçi bir accountu daha mı var? benim sen dahil 3 tane var işte. sanki bilmiyormuşum gibi yazmışım. kaç account olduğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar