HellHound Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Cuceo partide oldurmezsen en son Turkiye'ye (ehe) kacarken goruluyor o adam, ama Marburg sonra "IDledin artik bir isimize yaramadigi icin geberttik" diyor, kurtulusu yok yani pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 scarlet son bölümde nerdeymiş alpha protocolun mekanında interrogation roomdaymış, bu soruyu açıp googlelamayı 2. oyunu da bitirdikten sonra akıl edebildiğim için iki oyunda da o geceden sonra yüzünü görmedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İkinci defa bitirdim, bu kez insurance liability ve real men dont hide gibi jack bauer talentlarıyla oynadım ehue. Gördüğüm sonlar arasında en iyisi Leland'in eline bomba tutuşturmak kadar tatmin edici olan yoktu. Dövmek mövmek falan yalanmış, o bombayla patlamasına değdi ikinci oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 oyuna ilk baslarken spec gibi bisi seciyoruz ya hani freelancer mi olsun su mu olsun fln diye. onlar oyunu etkliyor mu? etkiliyorsa nasil etkiliyor, veteranin bi ustundekini sectim ben en yakisikli o diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ultima onlinedaki gibi düşün nasıl blacksmith seçince bs mining geliyosa, burda da atıyorum field agent seçince stealth falan bişeyler geliyo freelancerdı sanırım hepsini kendin ayarladığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 recruit seç tavsiyem. 3 kere oynamak zorunda kalmazsın herşeyi görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi bana bisi gelmedi yalniz, hepsi 0dan basladim ?!? bide veteranin ustundekini sectim iste recruitti galiba. ekrani da hatirlaimom ki simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 tamam lan takıl işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 tamam işte recruit 0 skille başlıyo :D veteran hepsinde 3 free rankla baslıyo (ki 2 silahı tutup digerlerini sıfırlıyosun direk min/max) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 geçen recruit ve hard da bitirdim başlarda paso ölüyodum ha :) bi süre sonra ölümsüz oluyon ama açıkta yakalanırsan direk ölüyosun kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ne manual var ne gamefaqs'da birşey, endurance regenleyen hp gibi çalışıyor sanırım? damage reduction düz değerini mi düşürüyor her mermiden acaba? oyun hiç fena değil, sarmaya başladı. ama köşe dönerken filan anlamsız yavaşlamalar var, birden fare hassasiyeti katlanıyor mu ne, kendimi geriye bakarken ve sırtımdan mermi yerken buluyorum. motion blur kaldırdım ona rağmen tam geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Endurance tam olarak regen hp gibi çalışıyor, damage reduction da dediğn gibi gelen damageı düşürüyor. O yavaşlamalar texture probleminden sanırım. Oyunda npcler belli mekanlara geldikçe yükleniyor, tam bütün npcleri yüklemeye çalışırken genel bi yavaşlama oluyor. Mouse saçmalaması da o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Sam said: ne manual var ne gamefaqs'da birşey, endurance regenleyen hp gibi çalışıyor sanırım? damage reduction düz değerini mi düşürüyor her mermiden acaba? oyun hiç fena değil, sarmaya başladı. ama köşe dönerken filan anlamsız yavaşlamalar var, birden fare hassasiyeti katlanıyor mu ne, kendimi geriye bakarken ve sırtımdan mermi yerken buluyorum. motion blur kaldırdım ona rağmen tam geçmedi. endurance = shields. regenli armor yani kisaca mouse'un durup dururken kafayi yemesini .ini dosyalarinda duzenlemeyle engelleyebiliyorsun, ne oldugunu hatirlamiyorum. bu baslikta bir yerlerde olmasi lazim aciklamasi (sanirim kisa bir aramayla official forumlarda buldum: bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 anladım, unreal engine 3 sorunu gene anlaşılan. halen çözememeleri ilginç. :/ endurance, hp filan kökleyip AR ile yardırıyorum, mass effect'te yaptığım gibi. me2'de karakter üzerinde şu kadar hakimiyet verselerdi 5 kat daha iyi bir oyun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 3. skill olarak tech al, medigellerden gelen hpyi falan arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bir de farketmediysen hala 1 skill sabotage al, emp ile bypass icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet tech, toughness ve AR skill'lerini tag'ledim ama sabotaja da vereceğim herhalde. çok yıldırıyor hacking. klavye ile yetişsem fare tam üstüne oturmuyor, kaç kere alarm çaldırdım öyle fareyi sabitlemeye çalışırken haddi hesabı yok. yalnız stability stat neye yarıyor anlam veremedim, hadi recoil ve accuracy tamam da. keleşimtrak ilk mermiden sonra dağa taşa atıyor, neyle değiştireceğime karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 alla alla ben hiç sabotage almadım, en sonunda artan skillerle aldım. toughnessda almadim hiç, tabi shealt gdiyorum hep, fazla kolay oluyo. 15 snmi ne invis var basıpğ herkeze takedown atıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben devamlı fire at will gidiyorum tabii, rainbow six gibi oynuyorum oyunu. zangır zangır alarmlar inliyor devamlı, öyle de tercih ediyorum zaten. geldiğimi öğrenip biraraya toplasınlar, tek tek aramayayım. ama sohbete gelince şefkatli ve ağıtbaşlıyım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yarısından fazlasını adam öldürmeden gectim oyunun, belki daha fazlasını. bi kac bölümde takedown bile yapmadım sıvıs sıvıs gectim gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sam sırf bi araya toplanmıyorlar , adam spawn oluyor bol bol mermi yetişmez öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 infinite spawn hatirlamiyorum ben oyle (ME 2'de vardi mesela bol bol) haritada belirli yer gecmezsen durmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet hiç öyle yer görmedim, mermi sıkıntısı da olmadı AR tek 3'lük burst'te indirebildiği için. taklit keleşi ucuz samael'le değiştirince zaten tam me1 gibi oldu böyle koşa koşa deviriyorum gelenleri. bir de me1'deki invul benzeri olayı da koymuşlar sağolsunlar, can gitmiyor. medpack'lere dokunmadan bitiriyorum öyle. stability hareket ederken hedef çemberinin dağılmasını etkiliyormuş bu arada, 1 stab'dan 8'e filan çıkarınca acayip farketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hayır 2 adam gelceğine 5 adam geliyo eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gelsinler. nasıl oynadığımı görmeniz için frapsladım. :p bu da hub'da inv hazırlarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar