Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alpha Protocol

axedice

Öne çıkan mesajlar

demian said:

abi kabus gibi buglı falan degil, son 10 yılda çıkan en iyi rpg. (evet, kotor 2 dahil.) yoksa oyunun 2-3 ini dosyasıyla tweak edip düzeltemeyecegin bug yok.

Mask of the Betrayer 2007de çıktı yalnız.

Baya iyi oyun, yazım kalitesi sayesinde buglarına rağmen oynatıyor. Hiç bişey olmasa bile Magnificent Chris Avellone etkisi var oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

demian said:

abi kabus gibi buglı falan degil, son 10 yılda çıkan en iyi rpg. (evet, kotor 2 dahil.) yoksa oyunun 2-3 ini dosyasıyla tweak edip düzeltemeyecegin bug yok.

Mask of the Betrayer 2007de çıktı yalnız.

Baya iyi oyun, yazım kalitesi sayesinde buglarına rağmen oynatıyor. Hiç bişey olmasa bile Magnificent Chris Avellone etkisi var oyunda.

haklısın valla, unuttum motb'u ben. "ama motb expansiondı" diye kıvırmaya çalışayım :P
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan said:

Bu oyuna rpg diyen insanlar dolu olduğu için paticikten utanıyorum.
edit:son 10 yılın en iyi rpgsi mi vah vah

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/mikeCA.jpg

AP sadece bir rpg değil, "iyi" bir rpg çünkü :

- Seçimler ve Sonuçları : Karakterin oyun boyunca quest çözümlerinde ve npclerle konuşmalarında yaptığı bütün seçimlerin sonuçlarını görebiliyorsunuz. Boss fightların kolaylık-zorluğundan tamamen olup olmamasına, oyunda kiminle iş birliği yaptığınıza ve tabii ki oyun sonuna etkileri var.

- Karakter sistemi : Karakterinizin özellikleri sizin el göz kordinasyonu gibi bireysel yeteneklerinize değil verdiğiniz puanlara göre gelişiyor. Bu da fps görüş açısına sahip rpglerin arpg tuzağına düşmemesi açısından önemli bir faktör.

- Senaryo ve yazım kalitesi : Kendi içinde tutarlı senaryosu, inanılmaz iyi yazım kalitesi ve başarılı seslendirmeleriyle hikaye insanı içine çekiyor. Tabi senaryo ve genel hikaye akışı beğenileri ne kadar subjektif kavramlar olsa da, yazım kalitesinin endüstri standartlarının fersah fersah ötesinde olduğu ortada.

Bu nedenlerden biz oyunun bi rpg, hatta son yılların en iyi rpglerinden biri olduğunu idda ediyoruz batuhan. Şimdi sen argümanlarımızı çürüt ve söyle bakalım, AP neden iyi bir rpg, hatta bir rpg bile değil?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
hamsilipilav said:

witcher 2 bitince bildiğin boşlukta kaldım. bu oyuna buradan biri çok leş rezil demişti o zamandan beri hiç düşünmemiştim oynamayı ama bakıyorum da her yerde mükemmel diyorlar. nasıl rpg hikaye olarak?

Hikaye olarak çok iyi. Oyundaki kişilerle kurduğun ilişkilere göre farklı şeyler oluyor. Ayrıca iyi adam olabileceğin gibi tam bir şerefsiz rpsi yapmak mümkün.

Oyundaki görevlerden birine zırh yerine sivil kıyafetlerle gitmiştim. Takip ettiğim adam "aferim halkın arasına karışmayı biliyosun." diye övmüştü. Böyle güzel küçük şeyler var. Sonra görevlere giderken farklı insanlardan veya internetten bilgi falan alıp o göreve özel ek görevler veya bonuslar açmak mümkün oluyor. Bunun yanında gayet yeterli ölçüde silah ve zırh custumization olayı da var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...