axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 demian said: abi kabus gibi buglı falan degil, son 10 yılda çıkan en iyi rpg. (evet, kotor 2 dahil.) yoksa oyunun 2-3 ini dosyasıyla tweak edip düzeltemeyecegin bug yok. Mask of the Betrayer 2007de çıktı yalnız. Baya iyi oyun, yazım kalitesi sayesinde buglarına rağmen oynatıyor. Hiç bişey olmasa bile Magnificent Chris Avellone etkisi var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 axedice said: demian said: abi kabus gibi buglı falan degil, son 10 yılda çıkan en iyi rpg. (evet, kotor 2 dahil.) yoksa oyunun 2-3 ini dosyasıyla tweak edip düzeltemeyecegin bug yok. Mask of the Betrayer 2007de çıktı yalnız. Baya iyi oyun, yazım kalitesi sayesinde buglarına rağmen oynatıyor. Hiç bişey olmasa bile Magnificent Chris Avellone etkisi var oyunda. haklısın valla, unuttum motb'u ben. "ama motb expansiondı" diye kıvırmaya çalışayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bu oyuna rpg diyen insanlar dolu olduğu için paticikten utanıyorum. edit:son 10 yılın en iyi rpgsi mi vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Hayal kırıklığına uğrattığımız için forumcak perişan olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 batuhan said: Bu oyuna rpg diyen insanlar dolu olduğu için paticikten utanıyorum. edit:son 10 yılın en iyi rpgsi mi vah vah http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/mikeCA.jpg AP sadece bir rpg değil, "iyi" bir rpg çünkü : - Seçimler ve Sonuçları : Karakterin oyun boyunca quest çözümlerinde ve npclerle konuşmalarında yaptığı bütün seçimlerin sonuçlarını görebiliyorsunuz. Boss fightların kolaylık-zorluğundan tamamen olup olmamasına, oyunda kiminle iş birliği yaptığınıza ve tabii ki oyun sonuna etkileri var. - Karakter sistemi : Karakterinizin özellikleri sizin el göz kordinasyonu gibi bireysel yeteneklerinize değil verdiğiniz puanlara göre gelişiyor. Bu da fps görüş açısına sahip rpglerin arpg tuzağına düşmemesi açısından önemli bir faktör. - Senaryo ve yazım kalitesi : Kendi içinde tutarlı senaryosu, inanılmaz iyi yazım kalitesi ve başarılı seslendirmeleriyle hikaye insanı içine çekiyor. Tabi senaryo ve genel hikaye akışı beğenileri ne kadar subjektif kavramlar olsa da, yazım kalitesinin endüstri standartlarının fersah fersah ötesinde olduğu ortada. Bu nedenlerden biz oyunun bi rpg, hatta son yılların en iyi rpglerinden biri olduğunu idda ediyoruz batuhan. Şimdi sen argümanlarımızı çürüt ve söyle bakalım, AP neden iyi bir rpg, hatta bir rpg bile değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 batuhan said: Bu oyuna rpg diyen insanlar dolu olduğu için paticikten utanıyorum. edit:son 10 yılın en iyi rpgsi mi vah vah bu CRT kafası da degil artık, eye of the beholder kafası herhalde. 1990'da işler nasıl gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Oha yalnız failed accepted crt kafası fln başladı sanırım.Alpha protcol ile prototype i karıştırdım bi anlık.False alarm için sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Onca rage boşa gitti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ya bu oyuna hic patch felan cikmadi mi? 1.1 haric tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 cikmadi SEGA satislar patlayinca direkt supportu kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 batuhan said: Oha yalnız failed accepted crt kafası fln başladı sanırım.Alpha protcol ile prototype i karıştırdım bi anlık.False alarm için sorry. ahah abi hakikaten, boşu boşuna o kadar rage etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Rahatladınız işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bunun ve dungeon siege 3'ün satışlarının ardından bayağı endişeliyim obsidian için, neyse ki nv ile kurtardılar durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 şu oyunu 20 kere falan bitirdim herhalde, yarın tekrar bitirecegim, o kadar çok seçenek var ki oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ben de topici görünce gaza geldim yüklüyorum bugün, 2. kez bitirmek nasip olucak inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 witcher 2 bitince bildiğin boşlukta kaldım. bu oyuna buradan biri çok leş rezil demişti o zamandan beri hiç düşünmemiştim oynamayı ama bakıyorum da her yerde mükemmel diyorlar. nasıl rpg hikaye olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Oyun baya başarısız bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 hamsilipilav said: witcher 2 bitince bildiğin boşlukta kaldım. bu oyuna buradan biri çok leş rezil demişti o zamandan beri hiç düşünmemiştim oynamayı ama bakıyorum da her yerde mükemmel diyorlar. nasıl rpg hikaye olarak? Hikaye olarak çok iyi. Oyundaki kişilerle kurduğun ilişkilere göre farklı şeyler oluyor. Ayrıca iyi adam olabileceğin gibi tam bir şerefsiz rpsi yapmak mümkün. Oyundaki görevlerden birine zırh yerine sivil kıyafetlerle gitmiştim. Takip ettiğim adam "aferim halkın arasına karışmayı biliyosun." diye övmüştü. Böyle güzel küçük şeyler var. Sonra görevlere giderken farklı insanlardan veya internetten bilgi falan alıp o göreve özel ek görevler veya bonuslar açmak mümkün oluyor. Bunun yanında gayet yeterli ölçüde silah ve zırh custumization olayı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Topiği hiç okumayan insanlar beni baya şaşırtıyor. Abi siz forumda yalnızca kate uptonın memelerine mi bakıyorsunuz? Hayır onlara da bakın onlar çok güzel de, 18 sayfanın 15inde falan oyunun ne kadar iyi olduğunu anlatmışızdır heralde. Neyse özetle iyi yani. Baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kate upton ve meme alarmlarım aynı anda çaldı. ohhhşşşşsssffff... alpha protocol oynamadım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ezio said: Oyun baya başarısız bu arada şu o kadar aptal bir cümle ki yani, resmen aya insanlı inişten sonra NASA'ya "başarısız" demeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Oynadım,ve başarısız,isterse bütün ödülleri alsın oyun,beğenmiyorsam benim için başarısızdır. Liselimisiniz nesiniz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Sen oyunu anlayacak zeka seviyesine sahip değilsin diye forum niye liseli olsun lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kimse beğendiğimiz oyunları beğenmek zorunda değil, kullandığımız ifadelere dikkat edelim. medenice tartışalım. abartanlar için yaptırım uygulamaya başlayacağım. mesajıma cevap vermeyiniz, sadece durumu anlayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bu oyun Steamworks mü? yani herhangi bir yerden aldık mı steame ekleniyor mu kesin? Şurada 3.5 dolara düşmüşte http://www.getgamesgo.com/product/alpha-protocol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar