SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Maça gidersek aramızda kimler İspanyol bayrağı açacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 liverpool çıkarsa pankart hazırlıyalım "Fenerbahçe adamı yalnız yürütür" diye edit:editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kadıköye kim gelirse gelsin vız gelir tırıs gider ;) Çankaya'dan akın akın geliyoruz İstanbul'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Rewendor said: Eğer Barcelona çıkarsa muhtemelen gelirim. aynen barça çıkarsa ben de gelirim deli gibi de bağırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bonjo said: Kadıköye kim gelirse gelsin vız gelir tırıs gider ;) Çankaya'dan akın akın geliyoruz İstanbul'a.. gelmişken kal bari de senin geliş şerefine halısaha ayarlıyım=) toplicam gs'lileri ayacıklarını kırıcaklar halısahada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Man Utd cikarsa Fenere, ve sinav programimla cakismazsa Ingiltereye kesin gitcem... kafaya taktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya sınav programı benide deli etti ne inönüye gidebiliyorum ne kadıköye ilk nerede olacak acaba ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 arsenal cıkarsa ingilizlerle girerim ben. digerlerinde her türlü fb tribününe girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 cavanagh said: Bonjo said: Kadıköye kim gelirse gelsin vız gelir tırıs gider ;) Çankaya'dan akın akın geliyoruz İstanbul'a.. gelmişken kal bari de senin geliş şerefine halısaha ayarlıyım=) toplicam gs'lileri ayacıklarını kırıcaklar halısahada=) ahah cava direk rugby oynayalım daha rahat olur o zaman ,ama malesef günü birlik gelecez vizelerden dolayı .. Tüm gs lıları kadıköye davet edim ben , tarihe canlı tanıklık ederler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 biz olduk o tarihe tanık daha once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sevinsin garibanlar tarihlerindeki en büyük başarı doğaldır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben de geçenlerde bi tarihe tanık oldum, neydi leverkusen miydi adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bizde o tarihin ne hallere geldigine tanık olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 tarihi karıstırmayalım, kaybolursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 siz kayboldunuz zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yaşadık da kaybolduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 tamam biz de yaşamaya çalışıyoruz ne var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 post kasma arkadasım !!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 he he .. Abi alem adamlarsiniz yaa :D Ama gerçekten Galatasaray geldigi nokta itibari ile, eger kosmaya başlamassa, Fener'in golgesinde yok olur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 post kasma diyip araya laf sokmak için atlayan biz değiliz ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kosucaz da işte atın nalları eskidi, yakında değiştircez =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 khala said: sevinsin garibanlar tarihlerindeki en büyük başarı doğaldır :) toggie said: biz olduk o tarihe tanık daha once. Aynısını canaydında demiş , o başarıyı yakalayıp silinip gitmek mühim degil , mühim olan oralarda kalabilmek , gs bunu başaramadı ama Fenerbahçe başaracaktır.. Sizin mantıgınıza göre olayı yorumlarsak Nothingam Forest , Kızılyıldız gs dan büyük kulüpler , çünkü zamanında şampiyon kulüpler kupasını almışlar , futbolda bugün başarılı olan takımlar alkışlanıyor , konuşuluyor , zaman bizim zamanımız artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 durun bi yahu, sizi görmedik daha neden bu kadar heyecanlandınız. 10 yıldır avrupada basarı geliyo geliyo dediniz daha yeni geldi bişeyler, hemen müdavimi yaptınız kendinizi. galatasaray bundan 20 sene once yarı final, 7 sene once ceyrek final oynadı. fb 5. kez katılmıs s.ligine gs 10. daha bi durun bakalım akıbetiniz ne olacak gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 almanya yada ispanya olursa ben gidicem %80, ingiltere olursa dinden imandan cikip kavga edip bıcaklanıp donmek istemiyorum. biliyıorum cunku simdi orda icicez icicez sora yardirin osmanli torunlari diye dayagi yicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar