eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 isgal konusunu arastirirsan saldirdigin yerleri isgal edebilirsin ama belli suremi yoksa sinirsizmi onu bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Dark_Soul said: server eta: nick: ertemmstein casusluk araştirması bu gece bitiyo,ekonomiyle bilime odaklandım,şöle askeri açıdan güçlü bir kralla iyi dost ilişkiler kurubiliriz :) Bu arada etada kristal ve sülfür aramaktayım,mermer verebilirim. 67 42 ' deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eregorn said: isgal konusunu arastirirsan saldirdigin yerleri isgal edebilirsin ama belli suremi yoksa sinirsizmi onu bilmiom forumda yazana göre aldığın şehirde max 20 dakka kalabiliyosun 20 dakka içinde yük gemilerinin lvl ine göre şehirdeki madenleri kaçırıyosun :),ne kadar gold yağmalanıyo onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 valla ben asker yapmamıştım 3. seviye her şey ama 1. seviye şehri olan herif bana daldı sanırım ilk işi asker yapıp saldırmak olmuş millete ama sadece 1 altın alabildi :) 1500 altın vardı yani. al dedim helal olsun zaten askerlerin yol masrafı koymuştur o kadar yol geldi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 fede said: daha ayrıntılı yazayım eternal adanın kordinatları ney? 59:53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 59:53'deyim dedigim gibi nick Dominator =) ittifak olaylarına girmek lazım en kısa zamanda araştırmalarınızı hızlandırın theta'da oynayan arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 theta, lodios adasındayım.fakat şehrimin ismi nasıl değişiyor onu göremedim.nickim odiflame tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Şehrin ismini Şehri Göster'e bas yukardan ordan Belediye Binasına git,en altta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yav ben birisiyle 250 mermere karşılık 250 süfür vermeyi kabul ettim de şimdi ticareti yani alışverişi nasıl yapacağız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bende ticareti soracaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ticarette sakat bi durum var galiba,ticaret yapacağımız kişiyle karşılıklı anlaşıp gemileri yolluyoruz,diyelim önce ben yolladım gemimi sonra adam yollamadı? o durumda ne olacak bilmiyorum. Birde belli bi mesafeden sonra ticaret yapılmıyor galiba,limanı yada ticaret merkezinimi geliştirmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ya o olay sakat. adama ben sana 250 vereyim sen bana 250 ver olayına girmek harbiden sakat geliyo bana. o yüzden ticaret binasını geliştiriyorum ben şimdi ki daha geniş alanda satılık mal arasın. yani bu olayın tek çözümü bu bence. yok o iş sakar harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ticaret merkezi mi ne öyle bi bina var, ben ordan hallediyorum, mesela koyuyosun oraya 100 tane mermer 10golddan, isteyen alıyo, gemiler falan otomatik yüklenip yola çıkıyo, ama bitek gold karşılıgı oluyo orda barter olmuyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bir de market diye bir araştırma yaptıktan sonra ticaret anlaşması yapabiliyorsunuz. Ama o ne şekilde işliyor bilmiyorum, deneme fırsatım olmadı. Ayrıca işgal özelliği hayallerimi yıktı. Şehri kendime almama yaricak birşeydir diye düşünüyordum da sadece askerlerimi oraya konuşlandırmama yaradı, başka hiç bişey olmadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 amerikan beta serverinda oynayan war sa tanisip kaynasalim turklerle tobeliyim web based oynamam dedim iftarda o gamede saldirinca iftar da mi acamicaz o.... co... diye girisen adamdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 asdfas iftarda saldırılmaz, ayıb etmişin. bide bişey soracam, kristal falan lazım bana bayagı, koloni kurman için saray yapman lazım diyo, saray bizim ana binanın upg. edilmiş hali mi yoksa ayrı bi bina mı? upg edilmiş haliyse kaçıncı upg.'de saray oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Epsilon serveri Nick Draven Sıra 34 :D İttifak : Spartans (Hulaaaaynnnn) 3 adam var. Benim adayı domine etmiş durumdayım. Benden izinsiz çıt çıkmıyor. Şarap gani, mermer gani, kristal gani. 20k odun 8k mermer toplayınca sülfürde gani olacak da. Ebesiin gözü 20k odunmu toplanır. :D Sormak istediğiniz olursa sorun cevaplayayım. Epsilonda olan var sa, puanı 1400 ü geçmişse ittifaka da çağırayım. :D Müzesi olan varsa hemen antlaşmada yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Saray için denizcilikte yabancı kültürler araştırmasını yapman gerekiyor. Sonra saray inşa edebilirsin. yeni koloni için 1250 odun, 12k altın lazım. 5 tanede yük gemisi, bide 40 vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 tek adada şarap mermer kristal mi çıkıyo? odun + random tek bi resource çıkıyo diye biliyodum ben her adadan, bizim adada odun ve mermer var sadece mesela, yoksa koloni mi kurdun diger adalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 3 adam var demiştim. :) 2si koloni. Tavsiyem olsun, adanızdaki kaynaklara elinizden geldiğince yardım edin. Bir an önce taverna basmaya bakın, taverna ile saatlik nüfus artış hızım yeni kurduğum adada şu an 7. :) Birde merkez adada yaptığınız geliştirmeler kolonide de geçerlidir. Kolonide tekrar araştırma yapmanıza gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 server:eta konum:54-49 şehir:manetheren isim:silenka sıra:ilk 100 de kalmaya çalısıyorum diğer patilerle ilerde bir guild catısı altında toplanabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ilk saldırımı yiyecem 15 dakka sonra,6 tane taş atıcı var topu topu bide sur:),bakalım nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 depo varsa saldırı falan fasa fiso, gelip 2 odun alıp gidiyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 depo gibi var mı yaw :D duvardan daha iyi koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar