Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikariam (Web Based)

xaty

Öne çıkan mesajlar

Dark_Soul said:
server eta:
nick: ertemmstein

casusluk araştirması bu gece bitiyo,ekonomiyle bilime odaklandım,şöle askeri açıdan güçlü bir kralla iyi dost ilişkiler kurubiliriz :)

Bu arada etada kristal ve sülfür aramaktayım,mermer verebilirim.

67 42 ' deyim.
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:
isgal konusunu arastirirsan saldirdigin yerleri isgal edebilirsin ama belli suremi yoksa sinirsizmi onu bilmiom

forumda yazana göre aldığın şehirde max 20 dakka kalabiliyosun 20 dakka içinde yük gemilerinin lvl ine göre şehirdeki madenleri kaçırıyosun :),ne kadar gold yağmalanıyo onu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben asker yapmamıştım 3. seviye her şey ama 1. seviye şehri olan herif bana daldı sanırım ilk işi asker yapıp saldırmak olmuş millete ama sadece 1 altın alabildi :) 1500 altın vardı yani. al dedim helal olsun zaten askerlerin yol masrafı koymuştur o kadar yol geldi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

ticarette sakat bi durum var galiba,ticaret yapacağımız kişiyle karşılıklı anlaşıp gemileri yolluyoruz,diyelim önce ben yolladım gemimi sonra adam yollamadı? o durumda ne olacak bilmiyorum.
Birde belli bi mesafeden sonra ticaret yapılmıyor galiba,limanı yada ticaret merkezinimi geliştirmek lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

ya o olay sakat. adama ben sana 250 vereyim sen bana 250 ver olayına girmek harbiden sakat geliyo bana. o yüzden ticaret binasını geliştiriyorum ben şimdi ki daha geniş alanda satılık mal arasın. yani bu olayın tek çözümü bu bence. yok o iş sakar harbiden
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de market diye bir araştırma yaptıktan sonra ticaret anlaşması yapabiliyorsunuz. Ama o ne şekilde işliyor bilmiyorum, deneme fırsatım olmadı.

Ayrıca işgal özelliği hayallerimi yıktı. Şehri kendime almama yaricak birşeydir diye düşünüyordum da sadece askerlerimi oraya konuşlandırmama yaradı, başka hiç bişey olmadı. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Epsilon serveri
Nick Draven
Sıra 34 :D
İttifak : Spartans (Hulaaaaynnnn)
3 adam var. Benim adayı domine etmiş durumdayım. Benden izinsiz çıt çıkmıyor.
Şarap gani, mermer gani, kristal gani.
20k odun 8k mermer toplayınca sülfürde gani olacak da. Ebesiin gözü 20k odunmu toplanır. :D

Sormak istediğiniz olursa sorun cevaplayayım.
Epsilonda olan var sa, puanı 1400 ü geçmişse ittifaka da çağırayım. :D Müzesi olan varsa hemen antlaşmada yapayım.
Sosyal ağlarda paylaş

3 adam var demiştim. :)
2si koloni.
Tavsiyem olsun, adanızdaki kaynaklara elinizden geldiğince yardım edin. Bir an önce taverna basmaya bakın, taverna ile saatlik nüfus artış hızım yeni kurduğum adada şu an 7. :)

Birde merkez adada yaptığınız geliştirmeler kolonide de geçerlidir. Kolonide tekrar araştırma yapmanıza gerek kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...