geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 - Snowjob (frost mage) - Hasselhoof (druid) - Ipewpewyouheal ( mage) - Moogyver (druid) - Bowjob (hunter) -Frostitute ( female mage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 gnomage killergnome tarzı gnome lar zaten hiç sevmiyorum bide twink olurlar %90 ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Killerogue ve shadowrogue favorim bir Nehunter vardı ama artık gormuyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bizim guildde bir hunter ve peti var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 aman o konuya girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ekmek said: Bizim guildde bir hunter ve peti var ki... merak ettim neymiş o :D bide peti aslan olan bi hunter'ın petine "cimbom" ismini taktığını görmüştüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 O hunter benim. Adam olan sorar neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 "icetruckkiller" var bir de mage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Chris_Metcalf said: O hunter benim. Adam olan sorar neymiş. hınn hınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben ARSLAN diye pet gördüm bi kere. Tam laf atmaya gidiyodum biri geldi "Allah diye de kükrüyo mu bari?" dedi koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Gnomercy Taurentino Vll bide bunun abuk arena isimleri versiyonu var ona hic girmeyelim bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Aket-Atum said: ben ARSLAN diye pet gördüm bi kere. Tam laf atmaya gidiyodum biri geldi "Allah diye de kükrüyo mu bari?" dedi koptum :Dahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Shocknorris! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bizim hunterla karısı vardı karakterleri, guduk - dwarf hunter duduk - gnome mage hoduk - Dwarf priest'ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bizim arkadaşın petinin ismi yattara (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 beyaz kapalana > zekeriyabeyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Kimse yazmadan ben yazayım dedim :D benim petin adı Tantuni Açıklamasınıda yapayım hemen oğlumun adı tan aile arasında biz ona tantuni deriz :D .oğlumun isteği üzerine petime tantuni adını koydum :D Bir hunter arkadaşım vardı sonradan nick değiştirdi BL de ünlü olmuştu ismi Tekeosurtan Vay AK guildinde touren druidim var kasamadım ama :D onunda nick i yazayım Osuranboga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Tauréntino niye bir dr00d'um var, Taurentino alınmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bayram - Human warlock Jeadanar(EU). Nedendir bilmem, her gördüğümde gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Salih - Human Mage EU Boulderfist :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Çükübük - Lightning's blade tauren shami.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 EU-Xavius Acimasizkemo vardı gnome mage ilk gördüğümde yarılmıştım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bloodfeather'dan efsane adamlar vardı xbg'de gördüğüm; otsbir - human pala cimbombom - human lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Avciümit (NE hunter) - Lightbringer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar