Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatın Anlamı

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Joker said:
malesef hayatın gerçeği. bana en çok koyan ise bunlar burslu fln okuyor... daha cd yazmayı bilmeyen bilgisayar mühendisi nasıl burslu okur. OMG!
ne alakasi var bilgisayar muhendisligiyle cd yazmanin? yani eger computer science denilen seyi kastediyorsan?

Computer Science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

@DarKRideR dediğini anlayabiliyoruz da o zaman şuna cevap ver aynı mantık ile bir üniversitenin ilim irfan tartışma araştırma vs. yuvası olması gerekirken şu an apolitik bir düzende. hadi bunu geçtim orada klasik ama daha ekmeğin bile kaç para olduğunu bilmeyen insanlar var.evet üni yi kazanmışlar ama kendilerini belkide geliştirememişler ya da anlatılmak istenen olay hayattan beklentileri ya da dert ettikleri şey farklı olaya böyle bakarsan daha az sinir olursun gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:
-Ay bu kumpirde çok patates varmış.

şunu söyleyen arkadaşın tek hücreliler sınıfına dahil olduguna inanıorum.

Kumpirde malzemenin azlığından yakınmış olmasın? Valla açıkça söylemek gerekirse o kadar da salak gelmedi konuşmaları, daha neler gördük, neler duyduk. Bunda birşey yok, normal bir diyalog olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

KireiMerodii said:
ohyeah said:
-Ay bu kumpirde çok patates varmış.

şunu söyleyen arkadaşın tek hücreliler sınıfına dahil olduguna inanıorum.

Kumpirde malzemenin azlığından yakınmış olmasın? Valla açıkça söylemek gerekirse o kadar da salak gelmedi konuşmaları, daha neler gördük, neler duyduk. Bunda birşey yok, normal bir diyalog olmuş.

+1.

"gereğinden çok" deseydi bunlar olmazdı yalnız :((
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu adamı çok seviyorum ama çok entel biraz deli ediyo beni. zaten geçenlerde görüp selam vermemiş bide cık cık,
kankujitsu gaymısın abi unv hayatının en önemli parçası boş konuşmaktır geyik yapmaktır eger böle sacma vakit geçirmessen eve geldiğinde araştırma yapcak kitap okıycyak ders çalışcak beyin bulamassın sen de şu an merkez kampüste okumanın ezigliği var ve değşik bi araış içersindesin herkesten farklı bi yol çizmek istiyosun zaten seneye umuttepye geldğine görcenki kendi kafadengi rts dan bi sürrü entel birey var ceketli acaip acaip sakallı adamlar falan filan onlarla kaynaşırsın işte ama sonra kantine gircen diycenki ya yemişim entellğini elalem çatır çutur götürüyo ben burda 42 yani hayatın anmalı buda diil tabide karı yada sex hayatın anlamı haline gelse iyice berbat durum ama böle kafanı dagıtcanki faydalı işlere zaman ayırcak beyin bulundurabilesin.
hyatın anlamı küçük küçük ayrıntılar işte:

-bi arkdaş grubu rakı meze rum meyhanesindein '' ya hayatın analamı bu ya'' diycen yada
-işte yazın bi gece klubunde kafan doncek uzaktan arkdaş oldugun bi kıza yavşayıp beraber gitceksiniz mekanda
-yada bi kızın çok peşinden koşup onu ilk öptüğün an
-derslerin çopu büte kalıp bütte hepsini birden vermen
-sevdigin 2 dstunla sahilde sigara bira zamanı
-ailenle pzar yemegi
-babanla arabayı sürmey ögrenip hadi anaharı al artk sen demesi
-annenin sabah kahvaltısnda su böregi bulması
-3günlük kabızlıktan sonra tuvalet etmek
-dolu bira içtikten sonra işemek
-bi yerden extra para bulup onla istedigin şeyi almak
-durakta bekliyen liseli kıza sarıp telafonunu almak
-kış tatilinde bi daga gidip 4 günlük yeni arkdaşlar edinmek
-yaz tatilinde 5-6 kişik bi grupla bi beldeye gitmek
-1 haftalık dünya turu( bunu yapmadım tabi:(
-yemeğin üstüne süpriz bi sigara bulup çay ile onu içmek
-güveçte karides e kızarmış ekmek banmak
-ciisss kek yemek
-pizzacılarda 1 alana 1 bedava günleri
-sıradan ama çekişmeli bi maçta süper bi hareket yada son saniye 3lüğü atmak
-tutdutun takımın onemli bi kupa alması, derbi kazanması
-csde 8-0 frag yapıp clana davet edilmen
-pokerde 10 koyup 1000 kazanmak
-dogum gununde seni gerçekten seven insanarın oldugnu bilmek ve onların getirdiği güzel hediyeler.

bunlardan onra hayatın anlamı bu ya a...ım dersin işte:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...