dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ben hız testi bile yapamıyorum tt nin sitesinden bırakın yurt dışını, rs 5-20kb arası alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 turksat sitesi said: CMTS AKTARIMI NEDENİ İLE İZMİR GENELİNDE KABLOİNTERNET HİZMETİ VERİLEMEYECEKTİR. ohş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 şu an süper valla net, hiç bi yer açılmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 allah belasini versin internet bildigin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 benim normal bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 4096 baglantı var youtube da hiçbirşey izleyemiyorm bi video yu 45 dk da falan yüklüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bende internet sağlam nedese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Nesi sağlam ya 63 mb lık dosyayı 2,5 saatte indirdim.Ebeleriyle haşır neşir olmak istiyorum lan.1 ay önce daha çatır çatır takıyorduk downloadu ne bu lan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 telekom ydışı çıkışlarını 5 kat arttırdı, sonra 3e böldü 10 çıkardı 4 ekledi 20ye böldü kökünü aldı şimdi o hızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 auhauhhah yakında çalışma bitince eskisinden hızlı olur ya :P ha şu an iğrenç o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Rapid'de bile sürünüyorum, 5kb/s nedir ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Dün geceden beri falan iğrenç bi hız var, feysbukuma bile zar zor giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 cok fena ya haftasonu öldü internet qnet'te 500ms altını göremiyorum bu mu 5 kat hızlandırılmıs hali yanlıslıkla 5 kat düşürmüsler hızını galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 SeaGle said: telekom ydışı çıkışlarını 5 kat arttırdı, sonra 3e böldü 10 çıkardı 4 ekledi 20ye böldü kökünü aldı şimdi o hızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ucuz etin yahnisi ftw!1!11!!1111one!one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 valla bu işkencenin telafisi ancak yurt dışında 90-100 ping aldığım sunuculardan artık 50-60 aldığımı görünce olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben yeni modem ve wireless'a yormuştum. Demekki herkesde varmış. Kdice 1 ay'ım yandı gitti heba oldu. şu saçma trendmicro pop-up sorununu da bi çözebilirsem. Başka da bişey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Disparition said: Ucuz etin yahnisi ftw!1!11!!1111one!one ucuz mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ne ucuzu arkadasim gozumuze soka soka nasil da sizi diye hareket cekiyolar resmen o deil de kesin balinalar kafa atmistir kablolara sdfasdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 tamamen gitti yurt dışı bende..youtube,rapid,facebook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 coook yavas aciliyo hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Aynen, tamamen gitti yurtdışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 garbage'da yazdim emme buraya da ekleyem.. Onu engelle bunu engelleden sıkılan ttnet kokten sildi yurtdisini galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 şuan uçmuş durumda sanıyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 msn listemdeki herkez uctu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar