Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 tüm ürünlerde %28 indirim bonus kart ve türevlerine ( teb,deniz ). kampanya sadece bugünlük diye yazıyordu sitede. sanırım yarında devam edicekmiş. bilgisayar,parça filan alıcak varsa yumulsun derim. kart finansa %8 yapıyorlardı her zaman, ara sıra %18 yapıyorlardı %28 tam süper oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yürüsek ? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 nasıl ya, %28 boru değil o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben baktim goremedim hicbir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Ya nası oluyor da bu kadar indirim yapıyorlar anlamıyorum. 30 aralıkta yaklaşık 1800 liralık laptopu yüzde 20 indirimle sattılar, hemen kaptık bi tane. Sonra yüzde 30 indirim yaptılar bir iki gün. Bu kadar imba indirim bi daha olmaz dedik şimdi de bu çıktı. İmkansız gibi bişi ne diym. Sitesinde de yazmıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sitesinde silineli yarım saat oldu. bugun armadanın karşısındaki vatan 8 gibi kapanmış inanılmaz kalabalık varmış. eleman yarında devam ediyor bugun satışlar durduruldu filan demişler bizim arkadaşlara. yarın gidip çökücez devam ediyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Indirim var diye hemen oyle atlama. Kimse %30 indirimi oyle bosu bosuna yapmaz. Bence sen en iyisi dunden bugune dolarin nekadar arttigina bak sonra karar ver. Muhtemelen eskisinden cok daha fazla para odemis olucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Dunden beri dolar %28 arttı ise zaten sıçtık demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 la ben laptop alcam orayamı gitsem yarın O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 abi adamlar her şekilde kara geçiyo siz merak etmeyin, ne güzel ayağımız da alışıyo oraya oh(: paticik sayesnide de reklamı yapıldı daha da oh(: tabi güzel bişey indirim sakın yanlış anlaşılmasın %28 de boru deil hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 adamların gecirdigi paradan bize ne, ucuza alıyo muyuz alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sadece bonusa mı? maximuma falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 vatan en son maximuma taksit bile yapmıyordu. bazı işyerlerinin toplu bir şekilde iş bankasına karşu mücadele verdiğinden şüphelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 peki ya world falan ? garanti bankası evime ve okuluma çok uzak ama :/ sırf bu yüzden tercih etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 normalde koyduklari 50%den kar ediyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Vatan computer paticik'e reklam ücreti ödesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 nerde yaziyor %28 indirim? bi kaynak gosterirseniz external alcaktim alam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Vatan bedava dağıtsa alırken yüz kere düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 vatan bir gün daha uzatılmış. çökün bir an önce :) edit : link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 son 2.5 saat haberi olmayan varsa yararlansın derim. sadece 1 üründe geçerliymiş bu. dün 1. ürün %28 diğerleri %17 ymiş. onu kaçırdığımız kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bonusmuş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 reklam parasını serçeye vermişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yok hacı faydalanın istedim. cep telefonu filan herşey var %28 de hiç az değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar