Odinn Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Göya Mahsunun Beyaz Melek filmini "korsan" veriyor diye TTnet imdb i kapatmaya çalışmış lakin barzo teknisyenler yazım hatayısyla imbd.com adresini kapamışlar.. yakında gidiyor imdb :S kroların yanlış kapadıkları site: www.imbd.com kapanacak international movie database: www.imdb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hahaha pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 dns yoksa http://72.21.211.32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 tam bir epic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 kolpa olmasın? hani normal bir insan imbd.com domaini alır, host açar bu indekside içine atar kekler. fake gibi? kaynak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 http://www.webrazzi.com/2008/03/05/imdbcoma-erisim-engellendi-ama/ http://www.bildirgec.org/yazi/imdb-com-a-erisim-yasagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 kekleme olayı olsa ben farklı dns'den girince domain park sayfası çıkmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 tamam doruymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 zuahahah güler misin ağlar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mayhem said: hmm kaynaklarda mükemmelmiş. fake ya bu. inanmayın. dnsle girince park edilmiş site çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Muahahhahaa helağl diyorum burdan TT ye :D Geçen de yine bi siteyi kapattırmaya kasarken saçmalamışlardı :) Word ile Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir yazıp HTML olarak kaydetmişler de bi terslik sonucu çıkmamı. Kaynak kodlarına bakınca anlıyoduk durumu :) Löngörde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bildirgec sağlamdır ayrıca =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben imdb'nin mahsun'un filmini korsan dağıtması kısmına takıldım wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 off yeter yeter yakında giricek site kalmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 arcane said: ben imdb'nin mahsun'un filmini korsan dağıtması kısmına takıldım wtf aynen yahu ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bu haberden sonra korsan dağıtım daha da artmıştır, zira DVD'si yok ve gösterimden de kalktı. imdb'de izlemeden not verdiğim ve benden 1 alan ilk film oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Teknolojik alanda da cahillikte sınır tanımıyoruz. imdb mahsun kırmızıgülün filmini dağıtıyormuş LOLZORROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yeni wallpaper'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 WideScreen'i var mı onun ya!?!?!?!??! Lütfennnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 mahsun imdb puanını beğenmemiş muhtemelen. hazır şikayet etmişken bunuda söyleyelim aradan çıksın diye düşünmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ssj4songoku said: WideScreen'i var mı onun ya!?!?!?!??! Lütfennnnn iki yanına siyah boşluk ekle tamamdır işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Odinn said: Göya Mahsunun Beyaz Melek filmini "korsan" veriyor diye TTnet imdb i kapatmaya çalışmış lakin barzo teknisyenler yazım hatayısyla imbd.com adresini kapamışlar.. cidden kapatılma nedeni bu mu? demek ki ortada suç olmasa da mahkeme seni cezalandırabiliyor. mahkeme dediğimiz olay kanıtlara bakmaz mıydı? inceleme yapmaz mıydı? nasıl oluyor bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 vay anam vay neler donmus serhat ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 nasıl korsan vermis anlamadım ki ? imdb'den film mi izleniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yok ya kesin saçma bişidir. commentlere fln baktım biri download linki mi vermiş acaba diye öyle bişi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar