Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası'nda Şebnem Ferah'a Sansür

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

lord of war'u iki kere bir yıl arayla izledim moviemax'te. filmde iki kardeşin nası birbirinden uzaklaştığı çok önemli bir detay. küçük kardeş kokain kullanıyo vs. vs. fakat ikinci izlediğimde (rtük müdürünün değiştiği zamanlardan sonra) ne kokain gösteriliyor, ne de kokain lafı ediliyor. bunun mantığını açıklar mısınız bana? film piç oldu. rehabilitasyon merkezinin önünde arabada küçük kardeş abisinden son bir kez kokain istiyor. canlandıralım.

-lütfen. son bi kere.
*abi elini ceketine uzatır*
---
*küçük kardeş arabadan çıkar*
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:
sinan çetin zaten 1930'larda türk müziğinin yasaklanmasıyla dalga geçen bi film yaptı. atatürk ve devrim düşmanı yüzünü gösterdi sonunda. memeyi sansürlemesine de şaşırmamak lazım bu durumda.

dünya üzerinde kendi müziğini yasaklayan (ya da şöyle diyelim: dünya üzerinde herhangi bir müziği yasaklayan) tek ülke olmaktan duyduğumuz gurura gölge düşüremez bu pislik yobaz!!!11bir

OHA?!

Çok uzun sürmeyen bir TSM yasağıydı o sadece ve bu konu da ne "tek"iz ne de gurur duyuyoruz. Devrim bu arkadaşım devrim. Sizin o çok istediğininz şeriat devrimi var ya, onun gibi. Uymayanların idam edildiği devrimlerden. Atatürk de yaptı bunu. Güle oynaya değil. Aynı şartlar içinde yasaklandı tsm.
Sosyal ağlarda paylaş

kingofloss'cum bak benim dediğimi tekrar ediyorsun.

sufi said:
dünya üzerinde kendi müziğini yasaklayan (ya da şöyle diyelim: dünya üzerinde herhangi bir müziği yasaklayan) tek ülke olmaktan duyduğumuz gurura gölge düşüremez bu pislik yobaz

gurur duyuyoruz işte!!!!!

----

ciddiyete gelirsek. uzun sürmemiş... yani bu durumda uzun olmayan bi penis kıçımıza girse ipne sayılmıycaz.
Sosyal ağlarda paylaş

benim dediğimi tekrar ediyorsun diyerek neyi tekrar ettiğini göstermek için kendi dediğimi bi daha dedim kingofloss'cum. bunları sen dedin demedim.

ciddiyet... "tsm yasağu uzun sürmeyen bir yasaktı" önermesine mümkün olan en ciddi yaklaşımı gösterdim orada. mesela başka uzun sürmeyen şeyler de var: erbakan'ın şeriatçı tayfasını mecliste ağırlaması da birkaç saat sürmüştü mesela. yani yamuk bi durum uzun sürmediğinde sorun yok diyorsak böyle olaylara da hiç sesimizi çıkarmıycaz demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

savunmuş muyum? kısa sürdü mü? sürdü. nokta.

konuyla da alakası yok, bana saldırıyosun sadece. anlamadan konuşmamak lazım.

ayrıca senin varmaya çalıştığın noktayı anlayamadım, konuyla alakasız bi yere geldik sayende. Nereye varıcan. Ampullerin Atatürk'ü kullandığı gibi "ATATÜRK DE SANSÜR UYGULADIYDI, HANİ SİZ SEVİYONUZ YA KEMAL'İ, SANSÜR İYİDİR." demeye mi getiricen.

"Beni tekrarlıyosun"larla uzattıkça uzattın, nedir senin amacın? Şebnem Ferah sansürlensin mi sansürlen mesin mi? Yoksa göğüs konseptini komple kaldıralım, sansüre de mi gerek kalmasın ne diyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

anlayıp dinlemeden konuşmaktan bahsederken benim şeriat istediğimi hiç beni anlayıp dinlemeden zaten yazıvermişsin oraya. saldırıdan bahsederken "sizin o çok istediğiniz şeriat devrimi" gibi bi cümleyi bana yapıştırıvermişsin. sonra ciddiyetten ne anladığımdan falan bahsetmişsin. beni anladığından daha az anlamıyorum seni, hiç kuşkun olmasın bundan kingofloss'cum.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi amacım yok. birkaç tespit yaptım sadece.

1- diziyi atv yapmıyor
2- diziyi plato yapıyor
3- plato'nun sahibi sinan çetin atatürk tarafından konan bi yasağı hicveden bir film yapıyor
4- bu durumda sinan çetin şeriatçı ve atatürk düşmanı
5- sinan çetinin şeriatçı oluşu atv'nin de ayrıca şeriatçı olduğunu değiştirmiyor
6- sinan çetin atv için yaptığı avrupa yakası dizisiyle şeriatı empoze etmeye çalışıyor
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ozaman şöyle diyeyim. sinan çetin'den hazetmem zaten bana ne ondan fakat bu sansürün atv'nin yeni yönetimiyle ilgisi vardır diye düşünüyorum. dizi atv'de yayınlandığına göre atv'nin söz hakkı vardır, diziyi şöyle yapın böyle yapın diyebilir. ayrıca sinan çetin varken daha önce asılıydı o poster. herkes şeriatçı zaten. şeriatçı olmayanları göstermek daha kolay artık.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman ben de gerçekte ne düşündüğümü söyliyim. bu sansürün yapılmasını isteyen ne atv'dir ne sinan çetin. huysuz virjin'e "edepsiz esprilerini gece 11'den sonra yap" diyen rtük'ten başkası değildir. gündüz saatinde yayınlandığı için meme görüntüsünü çocuklar için sakıncalı görmüştür. tayyip'ten emir almasına gerek yok bunu sakıncalı görmesi için. kendi kendine sakıncalı görebilecek şer-i anlayış yeterliliğine sahiptir rtük.
Sosyal ağlarda paylaş

RTÜK önce insanların beynini sulandıran sabah-kadın programlarıyla ilgili birşey yapsın, milletin meme görünce gireceği günahı engellemek yerine.
Ama du bi saniye, beyni sulanmış vatandaş daha kolay kandırılır, değil mi? Tüh, nasıl bilemedim?!

RTÜK bu ülkede YÖK başkanından sonraki en büyük maşadır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinan Çetin her devrin adamıdır. İşlerini yürütmek için de böyle olmak zorunda. Bugün AKP'ye oy verdim der öbürgün ben kökten CHP'liydim der. Arkadaş sohbetlerinde Amerika'yı savunurken aynı arkadaşlarıyla bundan 30 sene önce Amerikalıları taşlamıştır. Ver rüzgarı Sinan'a dönsün nerden eserse...
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:
dizi atv'de çekilmiyor ki plato'da çekiliyor. atv'nin şeriatçılığı bi yana demek ki plato filmcilik ve sinan çetin de şeriatı getirmek için sıvadı kolları.

Evet dizi Plato'da çekiliyor ama sansürü uygulayan Sinan Çetin değildir. ATV istemiştir, dizi ekibide sansürlemiştir. Sinan Çetin alakası yok yani olayın. Ona bakarsanız Plajda filminin yapımcısıda o, posterinide biliyorsunuz. Hatta belediye falan posteri kaldırtmıştı çok açık diye.

Yani ATV'den kaynaklanıyordur bu sansür meselesi. Ama çok merak ediyorsanız sorarım kendilerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...