Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabası olan yandı, yeni vergi geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:
O vergiyi alırlar da sokakta 1 tane değnekçi bırakırlarsa yazıklar olsun.

Değnekçileri durdurmanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Bildiğin mafya adamlar.

Mesela tophanedeki otopark. Artık otopark oldu, kocaman bir işletme gibiler. Alibaba nargilenin ordakini diyorum bilen bilir. Ordakiler bildiğiniz değnekçi işletme fln değil. Ama durduramıyorlar, karşılıklı polisle çay fln içiyorlar yani. Adamların tanıdıkları vs say say bitmez. Geçen öyle bir sohbet etmiştik de, milletvekili tanıdıkları var adamların hehe

Değnekçiler forever
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Kendileri zaten degnekcilik yapiyor Bkz: Ispark
Mesaj tarihi:
Burada sokağa parkedecek araçlardan verginin yanısıra bir de anında park ücreti vermeye hazırlanıyoruz.

Otomatlar kurdular her sokağa, parkettikten sonra en yakın otomata para atıp fiş alıyorsun. O fiş yanında değilse son birkaç ayda sırf ceza kesmek için işe alınmış kara cahil yüzlerce zabıta var 200 YTL mi ceza gelir bilmiyorum artık.

İtiraz hakkı da yok yanılmıyorsam.

Bu yazdıklarıma harcadığım zamana bile pişmanım.

Mal halkımız sağolsun.
Mesaj tarihi:
Greeny said:
Absolut said:

Değnekçileri durdurmanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Bildiğin mafya adamlar.

Mesela tophanedeki otopark. Artık otopark oldu, kocaman bir işletme gibiler. Alibaba nargilenin ordakini diyorum bilen bilir. Ordakiler bildiğiniz değnekçi işletme fln değil. Ama durduramıyorlar, karşılıklı polisle çay fln içiyorlar yani. Adamların tanıdıkları vs say say bitmez. Geçen öyle bir sohbet etmiştik de, milletvekili tanıdıkları var adamların hehe

Değnekçiler forever

Ordaki otoparka beleş park ediyorum sahibi tanıdık çalışanlarıylada baya muhabbetim var şirketin arabasını dier otoparklarına park ettiim için :D
Mesaj tarihi:
Herşeyi satıp liberal ekonomiyi en uç noktalarında örnek alan bir devlet , sanki çok hizmet veriyormuş gibi vergileri durmadan arttırmaya çalışması resmen soygun yapmak değildir de nedir.
Mesaj tarihi:
Arabayı satıp parasını bankaya atmak mantıklı olacak gibi. Ayda 210 ytl veremem devlete bir araba için.

İlerde şirket kurup güzel projeler yapmak istiyorduk bir ekipçe. Ama bu zihniyet zırnık hak etmiyor maalesef.
Mesaj tarihi:
Durmak yok, yola devam!

Bu arada liberallerimizi göremedim ben, nereye kayboldular?

*Yere summoning circle çizer, yanına geçip haykırır*
"Türban Türban Türban"

işe yaramışmıdır acaba 8-)
Mesaj tarihi:
bana koymaz arabam yok sonuçta ama akp ye oy veren zenginlerin verdikleri oylar yavaş yavaş bir taraflarına girmeye başladı sanırım...

yanlış anlaşılmasın arabası olanları kast etmiyorum sırf kendi bir elleri yağda bir elleri balda kalsın diye akp ye oy veren yurdum zengin tabakasından bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
araç parki'na vergiden ziyada park parasi cogu avrupa ulkesinde var, park matikler şeklinde felan, ama merkezi alanlarda..

ii güzel avrupa'ya ozeniyorlar, onlarin kanunlarini yasalarini cikariyorlarda, arkadas, lan bizim millet o kadar para kazanmiyor !!! aloo!!!

once para kazanmasini sagla, sonra devir daim işine gir !!
Bu ne leng !!!

adami doverler olm..
  • Yeni Oluştur...