2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Yorumsuz...
Ne alakası var, bambaşka birşeyden bahsediyor.
havadamı vuruyor onu
aynısını o adama yapıcaksın ama büyük kanyondan aşağı bırakıcaksın
Ahah, adamlar sivilleri katledince olay çıkmıyor, bir köpek öldürünce herkes ayaklandı.
insanlar öldüğü zaman hiç umurumda bile değil, ama köpeklerin ölmesi çok acı verici bişi.
filmlerde bile böyle. istediğin kadar kişi acı çekerek ölsün, ama bir köpek bile ölmesin.
hatta sırf bu yüzden film izlerken köpek çıktığında "lütfen filmde ölmesin" diye içimden yalvarıyorum.
çok fazla köpek düşkünüyüm, belki de ondan dolayı
Yavru köpek sevimli
İnsanlar değil belki ondan ?
İnsanlar değil belki ondan ?
sam in verdigi video supermis yanliz
san andreas oynuyoz sandim bi an muzik atmosfer filan dsadsdds
san andreas oynuyoz sandim bi an muzik atmosfer filan dsadsdds
o askerler oraya zaten o insanları oldurmek icin yollandılar, beklenen ve zaten üzülünen bişey yaptıkları,
hadi tamam catısmada onunden gecer yavru kopegi de vurursun ayyy fln denir de, ensesinden tutup ucurumdan asa atmak bir askerin civil de olsa insan oldurmesinden daha gaddarca bişey
adamlar lawful evil
hadi tamam catısmada onunden gecer yavru kopegi de vurursun ayyy fln denir de, ensesinden tutup ucurumdan asa atmak bir askerin civil de olsa insan oldurmesinden daha gaddarca bişey
adamlar lawful evil
amerika asker alırken anası bacısı 2 şehir adamın altından geçen kişileri seçiyor bunu anladım
köpek falan diyince dünya ayağa kalkıyor falan demişinizde israil dün 100 sivil öldürdü filistinde hiçbir tepki yok artık kimseden resmen alışmış insanlar soykırıma
amerika ırağa girdiğindede çekirdek çitleyerek film izler gibi izledik ülkece
köpek falan diyince dünya ayağa kalkıyor falan demişinizde israil dün 100 sivil öldürdü filistinde hiçbir tepki yok artık kimseden resmen alışmış insanlar soykırıma
amerika ırağa girdiğindede çekirdek çitleyerek film izler gibi izledik ülkece
şaşırmıyorum. amerikada askerlik paralı değil mi? zaten sokakta dolaşan it, kopuk, psikopat hepsi eline silah alıp savaşa gitmeye dünden razı. "yasal" bir şekilde eğlenerek adam öldürmeye gidiyorlar, bir de üstüne para alıyor bir sürü.
Buna katılıyorum. Bırakın manyak olmasını, normal adam yollasan delirir bu savaşta, ki delinin tekini yollayınca deli^2 oluyolar işte, sonuç ortada.
Yalnız şu insan-köpek karşılaşmasına da katılıyorum.
-Amerikan askerleri onlarca yüzlerce kişiyi öldürüyolar sinek öldürür gibi, çıt çıkmıyo.
-İnsanlar sokak köpeklerine eğlencesine eziyet ediyo, buna da çıt çıkmıyo.
+Amerikan askerleri köpeklere eziyet edince kıyamet kopuyo.
Kilit nokta nedir burda anlamadım.
Amerikan askeri desek değil, onlara laf edilecek olsa sivilleri vurmalarına edilirdi.
Köpek desek o da değil, siviller köpeklere zarar verince pek bi olay olmuyo.
Sanırım kilit nokta siviller. Olayın içinden sivil faktörünü çıkardığımızda olay bulanıyo. Yani bir kurdun kuzuyu, kuzunun otu yemesi normalken kurdun ot yemesi tuhaf görünüyosa bu da aynı mantık olsa gerek. Başka bişey gelmedi bu konuyla ilgili=)
Bu arada eklemeden geçmiyim, yapılan cidden magandalık.
son vidyo nedir ya öyle :s
bunlara cs ci dilinde ****** vs vs vs diyorlar,
fakat az..
edit/dasaaa:küfür? hmm, yasak..
fakat az..
edit/dasaaa:küfür? hmm, yasak..
aslında şurada bişiler demiş idim
tekrara gerek yok, ama birazını da koyuyorum
..yavru kopegi ucurumdan atan amerikan askeri başlığını gördüm ekşide.. psikopatlaştım biraz afedersiniz. "bunu yapan insan olamaz" deyip geçemeyeceğim, imkan olsa da ben bu arkadaşları yesem diyebilirim, en seyreltilmiş haliyle. hoş olmayan düşünceler bastı işte.. bu yapılanın savaşla alakası yok. orada bulunan salakların inanadığı yalan şeylerle de alakası yok. bu yapılan sadece "merhabalar ben psikopatım ve cehennemde kendime güzel bir yer ayırttırdım" demek..
ve galiba "hey dasaaa cehennemde bana eşlik eder misin?" demek.. şu an etmek istiyorum, evet..
bunları yapan yaratıkların büyük bir kısmı cezasız kalacak. en garibi de o
tekrara gerek yok, ama birazını da koyuyorum
..yavru kopegi ucurumdan atan amerikan askeri başlığını gördüm ekşide.. psikopatlaştım biraz afedersiniz. "bunu yapan insan olamaz" deyip geçemeyeceğim, imkan olsa da ben bu arkadaşları yesem diyebilirim, en seyreltilmiş haliyle. hoş olmayan düşünceler bastı işte.. bu yapılanın savaşla alakası yok. orada bulunan salakların inanadığı yalan şeylerle de alakası yok. bu yapılan sadece "merhabalar ben psikopatım ve cehennemde kendime güzel bir yer ayırttırdım" demek..
ve galiba "hey dasaaa cehennemde bana eşlik eder misin?" demek.. şu an etmek istiyorum, evet..
bunları yapan yaratıkların büyük bir kısmı cezasız kalacak. en garibi de o
vidyoyu koyanada küfür edicem şimdi.bok var koyuyosunuz böyle vidyoları.tövbe.
Ahah, adamlar sivilleri katledince olay çıkmıyor, bir köpek öldürünce herkes ayaklandı.
insanlar öldüğü zaman hiç umurumda bile değil, ama köpeklerin ölmesi çok acı verici bişi.
filmlerde bile böyle. istediğin kadar kişi acı çekerek ölsün, ama bir köpek bile ölmesin.
hatta sırf bu yüzden film izlerken köpek çıktığında "lütfen filmde ölmesin" diye içimden yalvarıyorum.
çok fazla köpek düşkünüyüm, belki de ondan dolayı
:o
Öne çıkan mesajlar