Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kuraları

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

futbolun her skora açık oldugunu unutmamak gerekir.Sevilla çıktıgında fener en az 5 yer diyordu herkes ama canla başla mücadele etti 11 kişi ve sevillayı gömdüler o sahaya.Baktığımız zaman sevilla son 2 senenin uefa şampiyonu ve süper kupa sahibi(yanlış hatırlamıosam). Fenerbahçe gerçekten herşeyini ortaya koyarsa ve isterse kazanmayı tur atlamak mucize deil. O havada çakar bu yerde hoplatır derseniz bazıları gibi bikini ile anılır isimleriniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Guti.haz gibi kazma hala real madrid forması giyiyorsa niye ben giyemiyorum diye düşünüyorum.Roma çok kral top oynadı, 2 topları direkten döndü (aquilani ve perrotta sanırım),de rossi de zoru başarıp dokunamadı %100 gol kaçtı ama Roma'nın turu geçmesine engel olmadı bu pozisyonlar.Adamlar hakederek çıktılar, helal olsun Roma, Finale adın yakışır.
Sosyal ağlarda paylaş

8 takim var kurada ve liverpool da elerse Inter'i, bunlarin 4'u ingiliz takimlarindan olusacak... Ingiliz takimin gelme ihtimali cok cok yuksek (bizden once birbirini cekmezlerse tabi). Ben halen fenerin shalkeyi falan yenerek ilerlemesinden cok Chelsea'yi, Man Utd'i falan agirlamasini tercih ederim, o sekilde mucadele edip kazanirsa da kazanmasini isterim... bu takimlar ustun olsa da bunlar futbolcularin gununde olup olmamasina bakar kanimca.

Hayirlisi... Saracoglunda bi Man UTD izleyip C.Ronaldo'ya bizzat kufur etmek gibi zevkli bisi olabilir mi :P
Sosyal ağlarda paylaş

yendik de herifler 2-3 fark atıyorlar biz yeniyoruz ama farka gidemiyoruz interde fırsat yakaladık olmadı 1-0 cska 3-1 psv 2-0 sevilla 3-2 gerçi yine de fena değil bakınca sevillada da salak hatalar olmasa 3-1 biterdi mac burada hatta 4-1 falan olabilirdi belki baya kacırmıstık evet evet kadıkoyde iyiyiz baya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...