cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hehe iyi oldu reale inanılmaz kılım=) hehe roma çıktı=) gutiyi gösterdi hemen ona da ayrı kılım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Manchester United Barcelona Arsenal Fenerbahçe Chelsea Roma Porto-Schalke Inter-Liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 liverpool maci ne zaman oynanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu arada spikere uyuz oldum. Chelsea ve Porto maçlarını izleyecektim, tabii sonuçları söyleyip içine etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 barça çıkarsa giderim maça büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Azmodai said: liverpool maci ne zaman oynanacak? 11 Mart Salı oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ne oldu porto maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Azmodai said: liverpool maci ne zaman oynanacak? haftaya liverpool maçı, öle hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 adamınbiri said: ne oldu porto maçı? Porto 1-0 öndeydi 90+ da.. Uzadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 adamınbiri said: ne oldu porto maçı? 1-0 porto aldı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 xobalt yavaş yaz, hemen cevap verme hep arkanda kalıyorum kıl oldum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 schalke çıksın ya bi güzel yenelim onları orda burda her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 cavanagh said: xobalt yavaş yaz, hemen cevap verme hep arkanda kalıyorum kıl oldum =)) Hehe :D Porto maçı 1-0 bitmiş ve uzamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 inter,liverpool,barcelona harici bir kura çeker inşallah fener. bunlar çok ters geliyor fenere. edit : bu arada galatasaraylıyım ama fenerin tur atlamasına çok sevindim,uzun bir aradan sonra türk takımı izleyebiliyoruz kayda değer bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 chealse düz mü gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 porto uzatmalarını canlı veriyo star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 en azından fener diğer takımlarla mücadele edebilir onu demek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Porto maçı da çok heyecanlı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 104. dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 aha hakan şükür quaresma formasıyla oynuyor bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yav hani maç mı yapıyor bunlar şimdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Penaltılara kalsın bari. Zevkli oluyor, izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 abov neuer çıkardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu kaleci de baya iyiymiş ya, baya top çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bitiyor çok az kaldı +1 verdi hakem son atak :p quaresma da kezmana döndü bee aheuh adam hala bitirmedi derken bitti penaltılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar