khala Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 anelka'nın golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ne boş adamsin sen yigit ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sonuçta fenerbahçe elense bile zmnında fenerin elinden geçen topçularla elencek :D öyle bi teselli olur türk sporu için, yani en kötü ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 FB de oynarken yerden yere vuruyordunuz simdi bi anda sempatik tavşanlara döndünüz anelkaya karşi, bu kadar yanar döner olmayin kardeşim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 puahaha nobre'yi oynatın anelka'da ruh yok diye taraftar,basın,herkes bağırıyodu...bide ben fenerbahçeyi yüceltmişim msjımda hemen ne celalleniyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 atlarız turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Zegna said: ne boş adamsin sen yigit ya lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 schalke'nin gelmesinden daha iyi oldu mental açıdan bir anlık rehavet vs. olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 geçeriz, hayal degil. roma ve man utd'den korkuyordum ben. shalkeden daha iyi oldu bu kura bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Fener chelsea den fark yer geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Şaka len şaka Beşiktaş ın İngilteredeki uğurunun katbekat fazlası inşallah fenerin üstünde olur. Fener deplasmanda yenebilecek kapasitede çok zor gol yiyen bir takım ama Fener tartışmasız ŞL nin en iyi ofans takımlarından biri.Bireysel hatalar olmazsa fener bu turuda atlar (nah:p) Gönüllerimiz dualarımız fenerle harbi :p ama 5-6 yersede çok gülerim söyliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 8'den fazla yersek gülmeye başlarım, ki imkansız. Onun dışında Chelsea iyi kura. Bilet bulup maça gidersem sahaya girip Lampard'ın şortu indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 aytimania said: sonuçta fenerbahçe elense bile zmnında fenerin elinden geçen topçularla elencek :D öyle bi teselli olur türk sporu için, yani en kötü ihtimal senin yazdigin icin soylemedim ben anelka olayini khalanin mesaji icin yazmistim sen arada kaynamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ulan edu ayağini denk al bak simdiden yaziyorum buraya, hata mata yakma bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 obi mikel, ortası, edunun kafası ve GOOOOOOOOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bu maç Edu'nun golcülük ruhu Selçuk'a geçecek bence.. Ya kendi atar ya da asist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 chelsea yi beğenmeyip, fenerbahçe nin olası tur atlaması halinde "abi ne var kaç yılın en kötü chelsea si" ve fenerbahçe nin elenmesi halinde "oha buna bile elendiniz" deme şansını şimdiden yaratan arkadaşlara +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fenerbahçe ilk maçı 2-0 alır deplasmanda 3-1 yenilir geçer yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 http://www.sporx.com/futbol/sligi/102962/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Chelsea çok burjuva takımı ya,Londra'da olabilirdim o süre zarfında maça gitsem mi dedim de.Yok çok uçuk fiyatlar söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Çok güzel kura çektik , ilk maçın Kadıköyde olması avantaj bizim açımızdan , yarı finale çıkacagımıza inanıyorum..Ha çıkamazsak nolur hiç birşey olmaz , bizim üstümüzde baskı olmayacak ama Chelsea biraz kötü durumlara düşsün sahada büyük baskı yerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hep en baştan beri dedim schalke olmazsa en iyi kura chelsea diye..inşallah turu geçer fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 soyle bir şike iddaasi mevcut kuralar hakkinda.. http://forums.liverpoolecho.co.uk/viewtopic.php?t=33755&postdays=0&postorder=asc&start=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Aziz şike yapıo yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar