Samanosuke Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yaklaşık 2 senedir aynı metal gruplarını dinlemekteyim ve gerçekten artık sıkıldım.O sebeple yeni grup önerilerinizi almak istedim.(Metal olması tercihimdir.)Şu ana kadar en çok dinlediğim grup Opeth diyebilirim.Açıkcası onun tarzında biri grup bilen varsa elini öperim.(Darkt Tranquillity,Edge Of sanity falan dışında)Yok diyorsanız en çok sevdiğiniz 3 metal grubunu yazın buraya bir de hangi tarz olduğunu belirtin.Kurtarın beni pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ben link veriyim kendine yardımcı ol :) http://www.last.fm/music/Opeth/+similar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Valden Plas - Progressive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Insomnium tavsiye edebilirim. Çok eski değiller, hatta ilk albüm 2004 galiba Insomnium - Mortal Share http://uk.youtube.com/watch?v=e5IpHczLeV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yeni grup keşfetmek istiyorsan en güzeli last.fm kullan. www.last.fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Kesinlikle last'a bir bakmalısın çok katkısı olacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 her ne kadar metal olmasalar da smashing pumpkins diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Kesinlikle ama kesinlikle Arcturus. Bu kadar yaratıcı ve değişken başka bir grup var mı bilemiyorum. En başta ben de "ulan black metal başında avantgarde kelimesi de olsa. kesin sevmem bunları!" demiştim ama yaklaşık 1 aydır müptelası oldum. Bunların yanında Ulver ve Draconian gruplarını da öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 valla müptelası oldugum bi impaled nazarene var bi de old man's child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Direk alakalı olduğu için vermiyorum bu tavsiyeleri. Saydığın grupları ben de severim, onlardan sonra keşfedip de hoşuma gidenlerden örnek olarak yani. (herkesin carcass'ın swansong albümünü denemesini tavsiye ediyorum. death'n roll nası olurmuş görülmeli) Son hastalığım In Vain. Geçen sene debut albümlerini çıkardılar. Geleceklerini çok parlak görüyorum. türlerini belirlemekte zorlansam da bişey bişey death metal. progressive mi desem, deneysel mi desem, teknik mi desem bilemedim. (bunaltida bulabilirsin, yok olmadı bana ö.m. at hallederiz) Their Spirits Ride With The Wind http://www.youtube.com/watch?v=31N4ozB186M The Titan http://www.youtube.com/watch?v=Cu6GxpfkEaQ Det Rakner http://www.youtube.com/watch?v=ht33-4iLPUw The Faceless da güzeldir. Bir opeth severin en çok beğeneceği şarkıları akeldama olsa gerek ama akeldama'yı bulamadım. An Autopsy http://www.youtube.com/watch?v=s5_GzuM7ZiU Leica http://www.youtube.com/watch?v=ZUBRVhP0i84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bu aralar, Dr.Skull (Bulabilmek biraz zor sanırım, eski bir Türk grubu) Judas Priest ikilisini fazlaca dinliyorum, onun dışında her zaman Dark Tranquillity dinlerim, 6-7 seneyi aşkındır dinlerim, baymak bir kenara dinledikçe dinleyesim geliyor hala. Therion (Wine of Aluqah'ı çok severim özellikle) vs. tavsiye ederim arada açıp dinliyorum farklı tatları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 death güzeldir başlangıç için spirit crusher, crystal mountain, scavenger of human sorrow şarkılarına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Melodeath sever biri olduğunu varsayarak ben de Quo Vadis diyorum, üstüne teknik serpiştirilmiş hali tabi, düz infıleyğmz gibi modern melodeath(?) değil. The Abscence'ı deneyebilirsin, yeni keşiflerimden, adamlar Florida çıkışlı ama herifler bildiğin isveç sıtayığl melodeath yapıyorlar. Odyumcan/KingOfLoss'a sevgilerimi iletip, Carcass'ı denemeni tavsiye ederim, Heartwork albümü daha bir melodeath olsa da Swansong albümü çok sağlam icra edilmiş deathnroll, ama 80'lerdeki hali biraz bodos kaçabilir, amcalar acımasızca goregrind yapıyorlar o dönemlerde eheh. Deathnroll demişken Entombed olabilir, o da sağlamdır vesselam, ayrıca Peter Tägtgren amcamızın Hypocrisy'si var, başlarda bodos death yaparken sonradan melodeath'e dönüyorlar. At The Gates'i de dinlemediysen şiddetle tavsiye edilir, ilk dönemlerde biraz daha kirli ve karanlık giderken sonradan zaten melodeath'in efsane albümlerini çıkarmaya başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aklıma ilk gelen bir kaç grup: -Bloodbath(death) şarkı önerileri: Eaten, Outnumbering The Day, Brave New Hell - Aborted(death) The Inertia, Threading On Vermillion Deception -Old Man's Child(melodic death-black gibi bişi) My Kingdom Will Come, Doommaker, Return Of The Night Creatures -Samael(bu da melodic death gibin) Rain, Shining Kingdom, Moon Skin -Finntroll(çok eğlenceli brutal vokalli folk) Jaktens Tid, Trollhammaren, Vargtimmen, Försvinn Du Som Lyser -Elvenking(folk) Pagan Purity, Jigsaw Puzzle, Moonchariot, White Willow Mithotyn(folk viking gibin) Gathered Around the Oaken Table albümü toptan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 in vain dinleyin allahsızlar. madboycan dinlemedin di mi hala, aylardır yatıyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Black Sabbath, Black Label Society derim ben ordanda 70lere geçersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 tunca said: -Samael(bu da melodic death gibin) Rain, Shining Kingdom, Moon Skin Samael hiç death yapmadı eskilerden beri black ki eskiden pure blackti son yıllarda electronic/melodic black yapıyor yada yapmaya çalışıyor. hani metal dinlemekden daral geldi ise ve Industrial, psychadelic... sever ve dinlemek istersen buradaki tavsiyeleride bulabilirsin ki çok çok iyiler yani saolsun baya sağlam tavsiyelerde bulundu arkadaşlar hepside birbirinden iyi. =)tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 passage albümü baya melodic death gibi işte ya eheh. aman ne farkeder melodic death miş black miş. dinlemeden anlaşılmaz nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar