nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 geçmiş olsun güzel bi program daha yalan oldu. tv 8 de yaptıkları espirileri trt de zor yaparlar. şahan gibi 3-5 hafta sonra yayından kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 haber dayanaklı, doğru, destekli, mesnetli, gerçek, reel bir haber değildir umarım. spekülasyondan, uydurmadan, dedikodudan ibarettir umarım.. yanlış anlamadır falan? trt? O_O! abi trt kanser gibi kanal. iyi bir şey yaptığı zamanın sayısı azdır ve limitlidir. mükemmel iş çıkardığı vaki değildir. ben tanık olmadım şahsen.. IRGH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 her smokin giyeni trt alıyo geçmiş olsun program artık hiç izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bonsersivi yok mu yaw bu işlerin tv8 habire kaptıryor oraya buraya programlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ayrılsak da beraberiz vardı TRT de o çok güzeldi sonra başka kanallara geçti bozdu,7 numara vardı TRT de yine çok güzel dizi ama komedi tükkanını akibeti ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Haber doğru, 14 Mart cuma gününden itibaren TRT'de yayınlanacak. Programda değişik birşey olmayacak. Bugün montaj bölümündeydim, jenerikle oynuyorlardı. Anca jenerik değişir. Daha büyük salona geçtiler, Ses tiyatrosunda mı ne çekiyorlar artık bolcana seyirciyle. Dahada iyi olacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 aku. bi de smiley koyalım yanlış anlaşılmasın editi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 salih kalyon ayrılmış sanırım!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 evet, ayrilmis maalesef. her programda konuk alacak sanirim bundan sonra. yazik etmisler, trt'ye gecmesi hataydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 geçmesi bencede hata olmuş.. tv8'de iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dasaaa said: salih kalyon ayrılmış sanırım!?!?!reklamını izledim geçenlerde oda vardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hakkaten yok salih kanyon. yazık olmuş http://www.trt.net.tr/wwwtrt/progdetay.aspx?kimlikid=2606&tur=TV&saat=20:00&kanaladi=TRT1&gunu=14.03.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 http://www.komedidukkani.tv/ bu da başka bi kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 başlığı da düzelttim bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=komedi+dukkani&kw=&a=&all=&v=&p=9 burada bashfulhelix'in yazılarına bakmak gerek. sanıyorum salih abi'yi tanıyor.. müdür naaptınız ya? ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Tv8 de ajax gibi yetistrici klup oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben baktım brz bgn ilk bölümüydü galiba, tolga çevik tek başına koparmaya devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bu gün izledim ve öldüm gülmekten. hatta, öldüm öldüm dirildim. süperdi direk süper :) ama öteki amcayı da aramadım desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Silphatos said: Tv8 de ajax gibi yetistrici klup oldu valla sadsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 gitti bu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 gülme krizlerine girdim şahane bi bölüm valla tavsiye ederim açın izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Esas geçen haftaki harikaydı, Emre Altuğ'lu olan. Bulun bi yerden izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yarın yeni bölümü varmış, Hakan Yılmaz var yine yanında. TRT'deki tanıtımı bile yıktı geçti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bu akşam çok iyiydi yaa. uzun zamandır böyle gülmemiştim, iyi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar