eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Gençlerbirliği - Galatasaray Çaykurrizespor - Kayserispor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hayırlısı olsun, kayseri ile final yakısır. renktasların mucadelesi olsun, kupayı alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kayseri gençler final oynayacak anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 peki lorrotar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kayseri galatsaray final oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Kayserispor kupayı alacak gibi geliyor, bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kayseri avrupaya gitmek için gs ile final oynaması lazım yok eğer gs elenirse kayseri kupayı alması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Gençlerbirliği eskiden beri tam bir kupa takımı olmuştur , ayrıca 19 mayıs statında futbol oynamakda çok zor , Gençlerbirliği-Kayseri Finali bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kartal şampiyon cimbom kupayı fener aldı yine :) şampiyonlar ligini... gibi creativ bi tezerhüat duymayı isterim doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 eheuh iyiymiş tezahürat.. bence en sakatı gençlerbirliği orda bize de o çıkmış..belli olmaz diyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Gençlerbirliği demişken aklıma geldi. Ümit Besen'in Gençlerbirliği marşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 maşallah tüm fenerliler de gençlerbirliği kayseri finali bekliyor :) yok bence gençlerbirliği rize olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 inş porto gelir bize... aaa pardon türkiye kupası kurasıymış bu şampiyonlar ligi nezaman çekiliyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 esprimiydi bu şimdi git şovunu başka yerde yap sanki laf ettik fenerin başarısına..dün akşam fenerlilerden daha çok bağırarak izledim sesim falan kısıldı gelip burda laf sokmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ahaha yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Khelben said: peki lorrotar. eminim bjkliler de rizeye elenmeden önce böyle düşünüyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 galatasaray alır gene kupayı ya. kaç tane oldu ki sayısını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 PrudenT said: Khelben said: peki lorrotar. eminim bjkliler de rizeye elenmeden önce böyle düşünüyordu :) bjkliler alışık rize'nin cakmasına eahueah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 SON_SAVASCI said: galatasaray alır gene kupayı ya. kaç tane oldu ki sayısını unuttum 15 olacak yanlış bilmiyorsam, alırsak eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Deli maçlar, ekrana kitlenir gene millet, reytingler coşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 toggie said: ahaha yazık lanaynen..bi esprik bi esprik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar